Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

ya canım ne dandik filmler geliyor neden gelmesin.ay benımde umudumu kırma.beyazperdeye gir bi bak.puanı tavan yapmıs.yorumlar sahane.demekki bir kitleyi gercekten uyarmıs

alacakaranlığı kaç kişi izlemiş acaba
eğer izlenme oranı fena değilse diğer filmlerde gelir
bilmiyorumki bekleyip görücez

beyazperdedeki yorumlar cidden çok iyi, bence mutlaka gelir türkiyeye, ama film gösterimde çok az kaldı gibi ya, değil mi?

kitabı bitirmeme çok az kaldı öyle güzel ki dayanamadım bari netten izliyim dedim ama küçücük ekran rahat izleyemedim başlarındayken kapattım böyle bir filmi bu şekilde izleyerek ziyan etmiyim dedim.dvd çıksın da büyük büyük seyredeyim daha zevkli olur,değil mi

ben vizyona girdiği ilk gün izledim sinemada yer yoktu.1 hafta sonra tekrar gittim 5 kişiydik.

We’re just lucky it was the pillows and not you.
Edward Cullen, Breaking Dawn, Chapter 5, p.95
burası superdi ya ! tam komedi.balayı aksamı olan yastıklara oluyor.cok seksiii :)

I had another idea for burning calories.
Bella Cullen, Breaking Dawn, Chapter 6, p.117

I don’t know… I’ve already mangled the headboard in the other room beyond repair – maybe if we limit the destruction to one area of the house, Esme might invite us back someday.
Edward Cullen, Breaking Dawn, Chapter 6, p.115

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…