Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

This child, Edward’s child, was a whole different story. I wanted him like I wanted air to breathe. Not a choice – a necessity.
Bella Cullen, Breaking Dawn, Chapter 7, p.132

ya kızlar robert pattinson nikki reed ile cıkıyormus...
robertpattinsonandnikkiin2.jpg

o da aynı ikinci kez izledi, çocuk çok çirkin ya falan diyor, hatun da çok sönük kalmış yanında diyerek de kendini ele veriyor sonra. filmi sevdi aslında hatta kitaba da başladı şimdi :):)

ya filmin kurgusu, oyunculuklari, makyajlari, vs cok kotu. 3 arkadas gittik filmde daha cok gulduk. Filmin baslangicindaki o kizla oglanin bakismalari nedir ya kabız olmus gibi :) Bu kadar mi kotu rol yapılır. Kurgudaki eksiklikleri saymaya baslasam sabah olur zaten..
ALINTIDIR.

Filmle ilgili böyle kötü yorumlar da var ya :1shok:

ooo supermiş ! çok sanşlısın inan :)
ben hala tanya yi merak ediyorum :) midnight sun i okuyorumda yine :)

ya fan siteleri oldugu gibi nefret edenlerin de siteleri var.inan bana seven kadar nefret edende var.birde su var biz kitapları falan okuyoruz bir bag kuruyoruz daha derin manalar yukluyoruz.Kaba tabirle elin denyosu gidiyor olaya sığ bakıyor tabiki yorumu da ona gore oluyor.Valla sadece begenmedim tarzım degil demek bence normal begenmeme tepkisidir.Agır konustum kabul ama dunya capında bu denli yankı uyandıran bir filmede bu kadar camur atmak kisinin sıglıgından abska birsey gostermez

ya fan siteleri oldugu gibi nefret edenlerin de siteleri var.inan bana seven kadar nefret edende var.birde su var biz kitapları falan okuyoruz bir bag kuruyoruz daha derin manalar yukluyoruz.Kaba tabirle elin denyosu gidiyor olaya sığ bakıyor tabiki yorumu da ona gore oluyor.Valla sadece begenmedim tarzım degil demek bence normal begenmeme tepkisidir.Agır konustum kabul ama dunya capında bu denli yankı uyandıran bir filmede bu kadar camur atmak kisinin sıglıgından abska birsey gostermez

kesinlikle katılıyorum sana aynı yorumu bende okudum adam twilightın dünya çapında çok satan bir kitap olduğunu korkunç bir hayran kitlesine sahip olduğunu bilmeden gidiyor dediğin gibi sonrada sığ yorumlar yapıyor olaya.. aslında o bakışların hepsinin bir anlamı var
kitabı okusa kendide anlayacak ama dediğim gibi kitaptanda bihaberdir allah bilir

Ya kesinlikle AŞAGILAMAK DEĞİL fakat bizim halkımız Recep İvedik gibi kalitesiz sadece kufru mızah anlayısı edinmis filmlere 3-4 kere gidiyor.Bende gittim Recep İvedike.Elestriebilmek icin izlemek gerekiyor,bilmek gerekiyor.
Ama su kabul edilmeli ki Recep İvedik gibi filmler begenilirken yok "biz cok dalga gectik filmle" falan gibi yorumlar komik oluyor.Ustune basa basa da soylemek istiyorum ben Kemal Sunalın tum filmlerini ezbere bilirim hala izlerim o hem guldurur hem dusundurur.
Alacakaranlık ezici yorumları haketmiyor bence..

ya kızlar ben 4 kıtabı arıyorum turkcesını nerden bula bılırım lutfen yardımcı olunnn lüüüütfen hastası oldumm bu serının 3 unu de okudummm 4 e geldi sıraa .. 3 kıtabı bır haftada okudum fılmı de ızledımm. ama 4 bulamıyrum cıldıcagım... bu kıtap bı uysturucu gıbıı olmazsa olmazz. lğtfen yardım edin kızlarr :KK43:(

eger ingilizce okurum diyorsan sana kitabi maille atabilirim yada remzi kitapevine getirtebilirsin.onun dısında mayısı beklemen gerek canım

“Edward.” dedi Bella.
Kapalı gözlerine bakarak donakaldım.
Uyanıp beni burada yakalamış mıydı? Uyuyor gibi gözüküyordu, yine de sesi
çok netti.
Sessizce içini çekti ve sonra huzursuzca döndü – hala uyuyordu ve rüya
görüyordu.
“Edward.” diye mırıldandı yavaşça.
Beni düşlüyordu.
Ölü, donmuş bir kalp tekrar atabilir miydi? Benimki atmak üzereymiş gibi
hissediyordum.
“Kal.” diye içini çekti. “Gitme. Lütfen… gitme.”
Rüyasında beni görüyordu ve bu kabus bile değildi. Onunla kalmamı
istiyordu.
Beni saran duygulara isim vermek için uğraştım; ama onları anlatabilecek
kadar güçlü kelimeler yoktu. Uzun bir süre, içlerinde boğuldum.
Yüzeye çıktığımda, önceden olduğum adam değildim.
Hayatım bitmeyen, değişmeyen bir geceydi. Benim için, gereksinim olarak,
her zaman gece olmalıydı. O zaman şu anda, gecemin yarısında, güneşin doğuyor
olması nasıl mümkün olabilirdi?

cumleden de anlasıldıgı uzere midnight sundan alıntı...off offf

Ya kesinlikle AŞAGILAMAK DEĞİL fakat bizim halkımız Recep İvedik gibi kalitesiz sadece kufru mızah anlayısı edinmis filmlere 3-4 kere gidiyor.Bende gittim Recep İvedike.Elestriebilmek icin izlemek gerekiyor,bilmek gerekiyor.
Ama su kabul edilmeli ki Recep İvedik gibi filmler begenilirken yok "biz cok dalga gectik filmle" falan gibi yorumlar komik oluyor.Ustune basa basa da soylemek istiyorum ben Kemal Sunalın tum filmlerini ezbere bilirim hala izlerim o hem guldurur hem dusundurur.
Alacakaranlık ezici yorumları haketmiyor bence..

kesinlikle katılıyorum arkadaşım, arog, gora, recep ivedik gibi filmler hasılat rekoru kırarken, bu filmi beğenmemenin sığlık olduğunu düşünüyorum. üstelik sahneleriyle, müziğiyle, senaryosuyla, hiç mi güzel bir şey bulamıyorlar yani.Dün sinemada inanılmaz bir kalabalık grup recep ivedik'e girerken, alacakaranlık'ın oynadığı salonda biz 7-8 kişiydik. Çok üzgünüm çoook

bir de daliah 4. kitap sende ingilizce olarak var ve bende yok, inanamıyorum, bu mudur dayanışma lülülülülülü

kesinlikle katılıyorum arkadaşım, arog, gora, recep ivedik gibi filmler hasılat rekoru kırarken, bu filmi beğenmemenin sığlık olduğunu düşünüyorum. üstelik sahneleriyle, müziğiyle, senaryosuyla, hiç mi güzel bir şey bulamıyorlar yani.Dün sinemada inanılmaz bir kalabalık grup recep ivedik'e girerken, alacakaranlık'ın oynadığı salonda biz 7-8 kişiydik. Çok üzgünüm çoook

bir de daliah 4. kitap sende ingilizce olarak var ve bende yok, inanamıyorum, bu mudur dayanışma lülülülülülü

dayanısma mailinde canım benim :))))

X