dün filmi ikinci kez izledim sinemada, çıldırtacak bu çocuk beniiii
o kacıncıya gidiyor? sevdi mi bari? buyuk ihtimal sevmemistir :)eşim çok istediğim için uçurdu beni dün filme, zor yetiştik son seansa :)
ya fan siteleri oldugu gibi nefret edenlerin de siteleri var.inan bana seven kadar nefret edende var.birde su var biz kitapları falan okuyoruz bir bag kuruyoruz daha derin manalar yukluyoruz.Kaba tabirle elin denyosu gidiyor olaya sığ bakıyor tabiki yorumu da ona gore oluyor.Valla sadece begenmedim tarzım degil demek bence normal begenmeme tepkisidir.Agır konustum kabul ama dunya capında bu denli yankı uyandıran bir filmede bu kadar camur atmak kisinin sıglıgından abska birsey gostermez
Ya kesinlikle AŞAGILAMAK DEĞİL fakat bizim halkımız Recep İvedik gibi kalitesiz sadece kufru mızah anlayısı edinmis filmlere 3-4 kere gidiyor.Bende gittim Recep İvedike.Elestriebilmek icin izlemek gerekiyor,bilmek gerekiyor.
Ama su kabul edilmeli ki Recep İvedik gibi filmler begenilirken yok "biz cok dalga gectik filmle" falan gibi yorumlar komik oluyor.Ustune basa basa da soylemek istiyorum ben Kemal Sunalın tum filmlerini ezbere bilirim hala izlerim o hem guldurur hem dusundurur.
Alacakaranlık ezici yorumları haketmiyor bence..
kesinlikle katılıyorum arkadaşım, arog, gora, recep ivedik gibi filmler hasılat rekoru kırarken, bu filmi beğenmemenin sığlık olduğunu düşünüyorum. üstelik sahneleriyle, müziğiyle, senaryosuyla, hiç mi güzel bir şey bulamıyorlar yani.Dün sinemada inanılmaz bir kalabalık grup recep ivedik'e girerken, alacakaranlık'ın oynadığı salonda biz 7-8 kişiydik. Çok üzgünüm çoook
bir de daliah 4. kitap sende ingilizce olarak var ve bende yok, inanamıyorum, bu mudur dayanışma lülülülülülü