- 12 Temmuz 2006
- 2.929
- 8
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) ben sadece sinemada izledim 2 kere :):) kızlar kafayı yemeden buna bi dur demeliyiz :))))
sanırım bi kaç yıl böyle leyla gibi dolaşıcaz etrafta :)
bize de bi edward bize de bi edward diye :)
su soze bitiyorum.bu kitabı yazmalı yaaaaaaaaaaaaaa
I was the last person who would ever stand as a protector for Isabella Swan. She would never need protection from anything more than she needed it from me."
Edward Cullen, Midnight Sun, Chapter 1
ben artık kesin emin oldum bunlar serinin tum filmlerini cekerler.Baksaniza ortalık nasıl karıstı 22 lik Roberta Paris Hilton asılıyor,onun icin Madonn soundtrack yapıp rol koparmaya calısıyor,Hillary Duff bir rol koparmak icin hatırlı kisileri sokmus araya,Jonas Brothers soundtrackini yapmak icin new moon filminin halktan destek sitesi kurmus,Oscarlarda bir odul sunması icin Robert Pattinsona neredeyse yalvarılmıs...vay be hersey cıgrından cıkmıs..kızlar biz az bile cıldırmısız..baksaniza...
sitesinde yazmıs Sam in yada leah in agzından yazma ihtimali daha yuksekmis.Edward icin yogunlasamıyormus..pehhhgerçekten çok güzel zaten edwardın ağzından bütün hikaye bir başka şekilleniyor kafamda
eğer bu kitabın devamı gelmezse çok büyük bir ziyan olur
Tr de çıldıran bir biz varız sanırım abd de iş çığırından çıktı bütün serinin filmi çekilir ama biz burda izleyebilir miyiz onu bilmiyorum :1no2: