Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

madonna mııııı
yapamasınlara eylemesinler yaaaa
her sene bir film beklemek
çok feci yaaaa
resimler ilk film yetmiyor artık yaaaa
edward edward
edward
edward

valla umarım gercek degıldır ınanın..okuyunca cok bozuldum.kart kadın dedim bu seferde robertin pesinde..cunku kocasından 22 yasındakı baska bir cocuk icin ayrıldı.bu kez roberta da kancayı atabılır rahatlıkla...

evet haklısın şimdiki sevgilisi 23 yaşında :)
aslında iyi vampir olur o kadından tipi uygun :):)
umarım gerçekliği yoktur yaa

:) ben sadece sinemada izledim 2 kere :):) kızlar kafayı yemeden buna bi dur demeliyiz :))))

belki nisana kadar yavas yavas gecer.sonra breaking dawnla yeniden alevlenir ve biz yine kopamayız....

sanırım bi kaç yıl böyle leyla gibi dolaşıcaz etrafta :)
bize de bi edward bize de bi edward diye :)

bir sarkısı vardı Yesim salkımın "ben yoldan gonullu cıktım memnunum buna ben" diye aynen o sarkıyı soyler,Oscar gecesini bekler,yasıma basıma bakmadan Robert Pattinsonın sunuculugu izler kendimden gecerim,ustunede bir ah cekerim :))))))))))))))))))))))))))))))

ben artık kesin emin oldum bunlar serinin tum filmlerini cekerler.Baksaniza ortalık nasıl karıstı 22 lik Roberta Paris Hilton asılıyor,onun icin Madonn soundtrack yapıp rol koparmaya calısıyor,Hillary Duff bir rol koparmak icin hatırlı kisileri sokmus araya,Jonas Brothers soundtrackini yapmak icin new moon filminin halktan destek sitesi kurmus,Oscarlarda bir odul sunması icin Robert Pattinsona neredeyse yalvarılmıs...vay be hersey cıgrından cıkmıs..kızlar biz az bile cıldırmısız..baksaniza...

su soze bitiyorum.bu kitabı yazmalı yaaaaaaaaaaaaaa
I was the last person who would ever stand as a protector for Isabella Swan. She would never need protection from anything more than she needed it from me."
Edward Cullen, Midnight Sun, Chapter 1

su soze bitiyorum.bu kitabı yazmalı yaaaaaaaaaaaaaa
I was the last person who would ever stand as a protector for Isabella Swan. She would never need protection from anything more than she needed it from me."
Edward Cullen, Midnight Sun, Chapter 1

gerçekten çok güzel zaten edwardın ağzından bütün hikaye bir başka şekilleniyor kafamda
eğer bu kitabın devamı gelmezse çok büyük bir ziyan olur

ben artık kesin emin oldum bunlar serinin tum filmlerini cekerler.Baksaniza ortalık nasıl karıstı 22 lik Roberta Paris Hilton asılıyor,onun icin Madonn soundtrack yapıp rol koparmaya calısıyor,Hillary Duff bir rol koparmak icin hatırlı kisileri sokmus araya,Jonas Brothers soundtrackini yapmak icin new moon filminin halktan destek sitesi kurmus,Oscarlarda bir odul sunması icin Robert Pattinsona neredeyse yalvarılmıs...vay be hersey cıgrından cıkmıs..kızlar biz az bile cıldırmısız..baksaniza...

Tr de çıldıran bir biz varız sanırım abd de iş çığırından çıktı bütün serinin filmi çekilir ama biz burda izleyebilir miyiz onu bilmiyorum :1no2:

gerçekten çok güzel zaten edwardın ağzından bütün hikaye bir başka şekilleniyor kafamda
eğer bu kitabın devamı gelmezse çok büyük bir ziyan olur
sitesinde yazmıs Sam in yada leah in agzından yazma ihtimali daha yuksekmis.Edward icin yogunlasamıyormus..pehhh

Tr de çıldıran bir biz varız sanırım abd de iş çığırından çıktı bütün serinin filmi çekilir ama biz burda izleyebilir miyiz onu bilmiyorum :1no2:

ya canım ne dandik filmler geliyor neden gelmesin.ay benımde umudumu kırma.beyazperdeye gir bi bak.puanı tavan yapmıs.yorumlar sahane.demekki bir kitleyi gercekten uyarmıs

X