Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

ya bu çok enteresan
4. ktap değil 5. ktap gizlice bölümler halinde nette dolaşıyor
elnde 12. bölümden sonra 5. kitaba sahip olan var mı
çabuk dökülün bakim
ben ilk kitabı ve son kitabın ilk 12 bölümünü 4 saatte birirebildim de
şmdi 2. ye başladım...

canım yazar 5.kitabı yazarken guvenip verdigi kisilerden birisi bu karalamaları internete sızdırmıs.Bu yuzden internette buldukların bu orjinal karalamalar.Bu oaydan sonra yazar kendi sitesinde ve basında 5.kitap olan midnight sun i yazmayacagini acıkladi.Yani o oyle yarım kalacak taki yazar fikrini degistirene kadar ki degistirirse..
bence cok buyuk kayıp cunku en guzeli olarak onu goruyorum ben.Edward daha dokunaklı..

Ya ben kitaplardan ve filmden o kadar cok etkilendim ki
rüyama bili giriyor :roflol:
Bir kac kere rüyamda Bella oldugumu ve Edwardla beraber kactigimizi falan gördüm.
Mesela dün gece Edwardla ormanda uctugumzu gördüm :sm_cool:

Ya ben kitaplardan ve filmden o kadar cok etkilendim ki
rüyama bili giriyor :roflol:
Bir kac kere rüyamda Bella oldugumu ve Edwardla beraber kactigimizi falan gördüm.
Mesela dün gece Edwardla ormanda uctugumzu gördüm :sm_cool:
ah tatlım nickinde yazdıgın gibi 87 li isen aramızda boyle ruyaları en cok sen hakediyorsun :)

az önce midnight sun ı biraz okudum da edward katliamın eşiğinden dönmüş yaa çok güzeldi
umarım devamı gelir herşey edwardın gözünden ne kadar da zormuş canım benim yaa

az önce midnight sun ı biraz okudum da edward katliamın eşiğinden dönmüş yaa çok güzeldi
umarım devamı gelir herşey edwardın gözünden ne kadar da zormuş canım benim yaa

evet bencede serinin en guzel kitabi dahi olabilirmis.:sm_cool:

evet bencede öyle keşke bu yolla okumak zorunda kalmasaydık
umarım stephenie meyer bu kitabı yazmaktan vazgeçmez gerçekten yazık olur :çok üzgünüm:

Bence yazacak.Arada sitesine bakıyorum.Eskiden katiyen yazmayacaktı,motivasyonunu yitirmisti.Simdi okuyorum diyorki "annemin en buyuk isteklerinde biride bu kitabı bitirmem.bende cok istiyordum twilightin yanında bir midnight sun olsun.ilerde ne olur bilemem ama edward cullen bir kitabı hakediyordu ve benim yazdıkca yazasım geliyordu.daha yarısına gelmeden twilighttan kalın olmustu" diyor.
Bence bu denli efsane olan ve iyi kazandıran bir romanı yarıda bırakmaz,efsane geri dondu der ve cıkarır :))))

Bencede yazar ama 4. kitap daha her ülkede cikmadigi icin söylemiyordur.
Aradan biraz zaman gectikten sonra yazacagini aciklar bence...

bunları söylemişse edward cullen a yazık etmez ve midnight sun ı bitirir
kalın olması da süper olur gerçekten oku oku bitirmek istemiyorum edwardı
o bizim için karanlığın içinden doğan bir güneş gibi çünkü:asigim: Şeniz

evet canım bencede yazar gibime geliyor ama ara bırakır biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…