röportajı yapan:Sette yaşanan, anlatmak istediğin garip bir anın var mı?
robert:Biraz düşüneyim. Benim, minibüsü durdurduğum sahneyle ilgili bir anı var. Bu sahne, benim hünerlerimi gösterdiğim ilk sahneydi. Ellerimi doğru yere koyamadım, ya da ona benzer bir şey oldu. Kristen’i korumak için tutuyordum. Minibüs parmaklarıma çarptı ve Kristen’ı iki aracın arasına sıkıştırdım. (Gülüyor.) Tabii hemen çekimi durdurdular. Kristen’ı sertçe yere bıraktım ve sanırım kuyruk sokumu kemiğini incitti. En kötüsü, ben onun olayın üzerine güldüğünü zannederken onun ağlamasıydı. Ağladığını fark edememiştim
evet filmde insan diorki bu cocuk bu kızla ne yasadıda bir anda tum hayatı oldu..o kan aldırma deneyi eve bırakmalar kucakta tasımalar falan hic yok..benc eolmalıydı.daha cok erirdik :))))hmmmmmmmmmm demek öyleefisfisfis
kitaplarını almak istiyorum zaten
kitaba göre film biraz yetersiz kalmış gibi
aslında hayal ürünü şeyleri pek sevmem ama joe blackteki tadı bıraktı film bende (tabi joe blacke göre cok hızlı bir film)
gerçek dısı da olsa insan bazen böyle aşklara kaptırmak istiyor kendini yerimseniben
HAYIR SAKIN UZULME.BEN DAHA BUGUN OKUDUM.KESIN CEKILIYOR.HATTA IKI BOLUM MU TEK BOLUMMU ONA KARAR ASAMASINDALAR.2013 YAYINDA !kızlarrrrrrr edward dan yeni haberler var mı?ben 4. film çekilmicek diye birşey okudum bi yerde............böle bişi duyan var mı?
biz çok kaptırdık valla sorma edfırt diye kafayı yiycez yakında kızlarla :roflol:
vay kibarim vayyy delikafaduldenay inanmıyorum yaa :roflol: :roflol: :roflol:
ne gusel ya keske bende yeni baslıor olsaydım elim kolum baglı 20 kasımı beklıoum..kitabın işk cildini okumaya başladım, ben de edfırt gibi romantik bir vampirim olmasını istiyorum
"Before you, Bella, my life was like a moonless night. Very dark, but there were stars- points of light and reason . . . And then you shot across my sky like a meteor. Suddenly, everything was on fire; there was brillancy, there was beauty. When you were gone, when the meteor had fallen over the horizon, everything went black. Nothing had changed, but my eyes were blinded by the light. I couldn't see the stars anymore. And there was no more reason for anything." - Edward Cullen
offfff, daliah neler yazmışsın, ben de ağlayacağım artık galiba
acaba bizim kız bu yuzden de mi boyle leyla oldu.ama yok olamaz vampir olduktan sonrada aynı derecede seviyorduI’m the world’s best predator, aren’t I? Everything about me invites you in — my voice, my face, even my smell. As if I need any of that! :asigim:Edward Cullen, Twilight. :asigim: