Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar ben yatiyorum cünkü 5.30 da kalkmam lazim.
Hepinize iyi geceler dilerim.
Umarim Edwardi görürüm yine rüyamda :asigim:
iyi geceler tatlım bende 6.30 da kalkıcam :) tatlı ruyalar istedigin kadar gor edwardı :)Kizlar ben yatiyorum cünkü 5.30 da kalkmam lazim.
Hepinize iyi geceler dilerim.
Umarim Edwardi görürüm yine rüyamda :asigim:
filmi izleyen bazı arkadaşlarım merak ediyor eee 2. kitapta noluyor diye soruyorlar
ben tabi başlıyorum anlatmaya heyecanlı heyecanlı yarısına geliyorum suratlarda bi saçma bakış
hafif dalga geçen gülüşler falan :) diyorumki o ilk filmdeki çocuk kurt adam oluyor tuhaf tuhaf bakıyorlar yüzüme inan kendimi uzaylı gibi hissediyorum o an :)
bir virüs kanımıza girmiş gibi vazgeçemiyoruz okumaktan izlemekten yeni haberleri takip etmekten :)
koskoca kk da 5-6 kişi olsakta yine de vazgeçmiyoruz :)))
ne demek canım,ben psikopata bagladım hep okuyorum.ilginizi cekecek olanları koyuyorum burayadadaliah haberler için teşekkürler, ben de aynen katılıyorum edward cullen-robert pattison karşılaştırmasına :)
Have I found you
Flightless bird, jealous, weeping or lost you..
süper gerçekten :a015:
soundtrackte filmi kadar cezbedici
tatlım kzılarada maille attım.robert pattinson in bir parcası var bella nin elinde zehri emerken,kendi soyluyor o sahane.sanada atarım istersen.kızlar cok begendi :))))var mı nette? dur araştırayım ben de.:1shok:
tamam canım ozelden at bana mail adresinievet ya o bende yok, bir şey de bulamadım zaten daliah ocağına düştüm :1no2: