Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Edward, I know who I can’t live without.
Bella Swan, Eclipse, Chapter 27, p.610

You could run from someone you feared, you could try to fight someone you hated. All my reactions were geared toward those kinds of killers – the monsters, the enemies. When you loved the one who was killing you, it left you no options. How could you run, how could you fight, when doing so would hurt that beloved one? If your life was all you had to give your beloved, how could you not give it? If it was someone you truly loved?
Bella Swan, Breaking Dawn, Book One Preface, p.1

Now you know. No one’s ever loved anyone as much as I love you.
Bella Cullen, Breaking Dawn, Chapter 39, p.753

kız seni yerler yerlerrrr seni ham yapar bu zillilerrrrrrrrrrrr (bende dahil) :)))))))))))))

size cocugun siyah noktalarına kadar gorebilecegniz bi resim sunuyorum :))))))))))))))))))) mahsus boyutunu boyle buyuk bıraktım

kızlar şimdi beni furacaksınız ama bu çocuk vampir değilken yan normal halnde çok çirkn yaawww
tıfıl bi ergen gibi
yok o karizması filmdekinden eser yok

bi de ingilizce bilmeyenler için tercüme de yazın hanımlarrr
şu midnight sun u 1. kitapla karşılaştırmalı okuyun ben ilk 12 bölümünü netten buldum türkçesini
bir alacakaranlıktan okudum 12. bölüme kadar 1 mdnight sun dan
acayip sürer oluo
ksnin hislerini de daha hoş yakalıyorsunuz
bellanın yazdığı ed'in davranışlarını daha doğru anlayıp ed'in bellanın davranışlarına yorumunu okuyorsunuz
ayrıca çeviriden mi bilmeme mdnight sun daha hoş bir dlle çevrilmiş
kızlar 12. bölümde nsonra mdnight sun ın türkçesine ulaşan varsa
bildirsn

biz tatlı vampirimizi seviyoruz zaten :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…