Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

KIZLAR ASIL BOMBA GELIYOR.PARIS HILTON FILMI IZLEMIS.VE ROB A BAYILMIS.ISTERMISINIZ COCUGU AYARTSIN
Uh-Oh! Paris Hilton Has the Hots for Robert Pattinson - E! Online

61261995jm8.jpg

ben yine gidemedim bgn yaa :KK43:
ne zaman plan yapsam olmuyor cuma gelmeden gitmem lazım yani yarın gittim gittim gidemedim bi daha izleyemem :KK43:

kızlar ben de filmi evde izledim
izlemez olaydım
görüntü kötüydü alt yazı kesik kesikti bazı yerlerini anlayamadım bile:1no2:
ayrıca soluk benizlerini tam olarak göremedim
yalnız makyaj mukemmel yanı cok belli
esas kızı daha güzel seçebilirledi esas oğlanın yanına yakışmamış sanki:dilcikar:

şimdi anlayamadığım yerlere gelelim (saf mıyım neyim)
edwardla bellanın öpüşme sahnesi var gerisi gelmiyor mu:jeyyar:-tatlicadiarzu-
ayrıca son sahnede edward ısırmadı değil mi bellayı?
bu arada arabadan kurtarma sahnesine de bittim

kızlar ben de filmi evde izledim
izlemez olaydım
görüntü kötüydü alt yazı kesik kesikti bazı yerlerini anlayamadım bile:1no2:
ayrıca soluk benizlerini tam olarak göremedim
yalnız makyaj mukemmel yanı cok belli
esas kızı daha güzel seçebilirledi esas oğlanın yanına yakışmamış sanki:dilcikar:

şimdi anlayamadığım yerlere gelelim (saf mıyım neyim)
edwardla bellanın öpüşme sahnesi var gerisi gelmiyor mu:jeyyar:-tatlicadiarzu-
ayrıca son sahnede edward ısırmadı değil mi bellayı?
bu arada arabadan kurtarma sahnesine de bittim

bence sinemalardan kalkmadan bi kere daha izle cnm =)

esas kızı güzel seçmemelerinin nedeni var
kitapta bella karakteri fazla dikkat çekmeyen hiç bir özelliği olmayan
çok sıradan çok sakar beceriksiz kanımca hafiften aptal bir kızcağız şakkıdı (yerin dibine soktum kızı yaa :roflol:)

son sahnede edward ısırmıyor çünkü bellanın hayatını insan olarak sürdürmesini istiyor romantik yakışıklımız :asigim:

öpüşmenin devamına gelinceee :jeyyar:
hayır birlikte olmuyorlar çünkü edward bella için yeterince tehlikeli eğer onun yanında kendini kaybederse bellanın ölümüne bile neden olabilir bu yüzden kendine hakim oluyor ve geri çekiliyor :asigim:Şeniz

bence sinemalardan kalkmadan bi kere daha izle cnm =)

esas kızı güzel seçmemelerinin nedeni var
kitapta bella karakteri fazla dikkat çekmeyen hiç bir özelliği olmayan
çok sıradan çok sakar beceriksiz kanımca hafiften aptal bir kızcağız şakkıdı (yerin dibine soktum kızı yaa :roflol:)

son sahnede edward ısırmıyor çünkü bellanın hayatını insan olarak sürdürmesini istiyor romantik yakışıklımız :asigim:

öpüşmenin devamına gelinceee :jeyyar:
hayır birlikte olmuyorlar çünkü edward bella için yeterince tehlikeli eğer onun yanında kendini kaybederse bellanın ölümüne bile neden olabilir bu yüzden kendine hakim oluyor ve geri çekiliyor :asigim:Şeniz

hmmmmmmmmmm demek öyleefisfisfis
kitaplarını almak istiyorum zaten
kitaba göre film biraz yetersiz kalmış gibi
aslında hayal ürünü şeyleri pek sevmem ama joe blackteki tadı bıraktı film bende (tabi joe blacke göre cok hızlı bir film)
gerçek dısı da olsa insan bazen böyle aşklara kaptırmak istiyor kendini yerimseniben

kızlarrrrrrr edward dan yeni haberler var mı?ben 4. film çekilmicek diye birşey okudum bi yerde............böle bişi duyan var mı?

röportajı yapan:Sette yaşanan, anlatmak istediğin garip bir anın var mı?
robert:Biraz düşüneyim. Benim, minibüsü durdurduğum sahneyle ilgili bir anı var. Bu sahne, benim hünerlerimi gösterdiğim ilk sahneydi. Ellerimi doğru yere koyamadım, ya da ona benzer bir şey oldu. Kristen’i korumak için tutuyordum. Minibüs parmaklarıma çarptı ve Kristen’ı iki aracın arasına sıkıştırdım. (Gülüyor.) Tabii hemen çekimi durdurdular. Kristen’ı sertçe yere bıraktım ve sanırım kuyruk sokumu kemiğini incitti. En kötüsü, ben onun olayın üzerine güldüğünü zannederken onun ağlamasıydı. Ağladığını fark edememiştim

X