Twilight bir vampir aşk filmi . Senin vampir olmadığını biliyoruz ama romantikmisin?
Olmaya çalışıyorum. Gerçekten hiç aşık olmadım ama olabildiğince romantik olmaya çalışıyorum.
Buna inanmak çok zor. Sevmeyecek ne var?
(Güler) İlk öpücüğüm 12 yaşındaydı ama 18 yaşına kadar hiç kız arkadaşım olmadı. Okulda biraz yalnızdım çok da antisosyaldim. Biri aşık olduğunu söylediğinde 'Aptallar' diye düşünürdüm.
Yani şu ana kadar hiç aşık olmadın- peki kalbin kırıldı mı?
Bilmem. Ortadan ikiye ayrılmaktansa biraz çatlamıştır.
Sen ve Kristen , hemen arkadaş oldunuz mu?
Başta 'o çok ciddi,öyleyse ben de ciddi olmalıyım' diye düşündüm. İki ay kadar konuşmadım yani biraz ciddi gözüktüm.
Peki işe yaradı mı? Sette romantik şeyler oldu mu?
Biraz garipti. Kristen'a karşı kesinlikle bir ilgim vardı. Tüm sahneler oldukça ciddi ve sürekli aynı kişiyle çalıştığınız zaman özellikle imkansız bir ilişki üzerine, biraz coşuyorsunuz gerçek hayatta aşk olarak, bilmiyorum.Her zaman çok ciddi davrandım
Gerçekten mi? Kristen'a evlenme teklif ettiğini duyduk. Lütfen bize doğru olmadığını söyle.
Bu ne zaman oldu hatırlamıyorum bile. Kristen 'evet ettin' dedi ben de 'öyle mi' dedim. Başka bir kız geçen gün bana mesaj attı 'evlenmemiz hala geçerli mi' diye ve galiba dün de başka biriyle evlenmem gerekiyordu. Bu benim için sıradan birşey olmalı.