hemde ne şans valla aslında çokta seksi olmadan bu kadar seksi bulunan başka bir erkek yoktur heralde
evt en cok da su bella biyolojiye girerken vantilorle sacları ucusuyo edward da cok fena oluo elinle ağzını kapıyor yaaa offff bitiyorum orda edward a yaaaaa:asigim::sm_cool:
supersın sen ya! ben hayatta test etmem.romanın etkısınde bu kadar kalıyorsa insan gerisini bunyem kaldırmaz!!!!! :1ninca:hadi yaa =)) bide biz test etseydik merak ettim iyi mi kötü mü :))))
kiz dogustan sanslı ama canım.baba topili yani.ama yakısmıs role.hakkını vermis bencekristen ne şanslı kız yaaaa olamaz böle bişiy hem böle bir rol için elemelere bile girmeden hemen alıyor rolü hemde robert kristenden hoşlanıyor ben bu kıza sinir oluyorrrruuuuuuuuuummmmmm
canım biraz ara ver bence,internette sorf yap twilighter sitesine uye ol :)))))))))))))9tsk ederimmm ama ama :çok üzgünüm:
kendimi kötü hissediyorummm 15 nisana kadar nasıl dayancam.haydi bastan mı yapsam acaba:roflol:
hocamız satanist kanlı seyler okuyor demesinlerde ay cok guldum :))))))))))))))))))))kaydirigubbakcemile3
ben de okulda masaya koyuyorum.tenefüsde bızdıklar da yeni okuma öğrendiler diye meraklılar herseyi okuyorlar vampir mampir dicekler öğretmene bakkk neler okuo:roflol:
sevgilisi yokmus.gerci bunu avantaja ceviemeyiz :)))))))))))))))))))))eee yeni haberler yok mu =))
robertın sevgilisi varmıymış kızlar yaa =)
bana bak bir suru cullen var.bostaki edward diye o olcak diye birsey yok :))))))))))))))))I WANT TO BE BURCAK CULLENkaydirigubbakcemile3
bana jasper çıktı şansa bak quizlerde bile buluşamıyoruz
You want a smart and powerful guy who is loving. Also a guy who enjoys your corky side.
ya istanbulda nerdeyse hicbiryerde oynamıor!