Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

hemde ne şans valla aslında çokta seksi olmadan bu kadar seksi bulunan başka bir erkek yoktur heralde

acıkcası ben de filmdeki etkili bakışlarını dışında pek de yakışıklı bulmuyorum.ama edward olduğu için seviyorum yakışıyor keretaya=)))))

bende edfırt olduğu için seviyorum bakışlarına da hayranımmmm
acı çeker gibi ve sert bakışları yok mu bitiriyor beni :)
ısır beni diye yalvarmak geçiyor içimden :roflol:

evt en cok da su bella biyolojiye girerken vantilorle sacları ucusuyo edward da cok fena oluo elinle ağzını kapıyor yaaa offff bitiyorum orda edward a yaaaaa:asigim::sm_cool:

evt en cok da su bella biyolojiye girerken vantilorle sacları ucusuyo edward da cok fena oluo elinle ağzını kapıyor yaaa offff bitiyorum orda edward a yaaaaa:asigim::sm_cool:

bu seri beni öldürecek sen hatırlattın ya o sahneyi fena oldum yine kafamçokkarıştı
edwardı istiyorum ben yaaaa kaydirigubbakcemile3

valla tekrar tekrar izle izle bıkmadım hala yaa....nasıl bişi buu...o bellaya araba carpmadan önce volvosunun önünde acaip bakışlarla bellaya bakıo yaa orda asık oldum işte beeennn....

gitmiyim diye kendimi zorluyorum ama yok olmayacak yarın 14.30 seansına gitmeliyim
burçak beni sen delirttin :))))))

kristen ne şanslı kız yaaaa olamaz böle bişiy hem böle bir rol için elemelere bile girmeden hemen alıyor rolü hemde robert kristenden hoşlanıyor ben bu kıza sinir oluyorrrruuuuuuuuuummmmmm
kiz dogustan sanslı ama canım.baba topili yani.ama yakısmıs role.hakkını vermis bence

tsk ederimmm ama ama :çok üzgünüm:
kendimi kötü hissediyorummm 15 nisana kadar nasıl dayancam.haydi bastan mı yapsam acaba:roflol:
canım biraz ara ver bence,internette sorf yap twilighter sitesine uye ol :)))))))))))))9

kaydirigubbakcemile3

ben de okulda masaya koyuyorum.tenefüsde bızdıklar da yeni okuma öğrendiler diye meraklılar herseyi okuyorlar vampir mampir dicekler öğretmene bakkk neler okuo:roflol:
hocamız satanist kanlı seyler okuyor demesinlerde ay cok guldum :))))))))))))))))))))
eee yeni haberler yok mu =))
robertın sevgilisi varmıymış kızlar yaa
=)
sevgilisi yokmus.gerci bunu avantaja ceviemeyiz :)))))))))))))))))))))

I WANT TO BE BURCAK CULLENkaydirigubbakcemile3
bana bak bir suru cullen var.bostaki edward diye o olcak diye birsey yok :))))))))))))))))

benimki jacob cıktı.
"You want a sweet funny guy who isnt afraid to show you his feelings. Also a guy who is dangerous yet caring"

You want a sweet guy who is talented and plays beautiful music for you. Also a guy who will protect and guide you and who happens to be romantic

bana da edfırt çıktı tabiki :)

bana jasper çıktı şansa bak quizlerde bile buluşamıyoruz :KK43:

You want a smart and powerful guy who is loving. Also a guy who enjoys your corky side.

X