- 19 Ağustos 2008
- 1.334
- 0
sadece bir vampir seni sonsuza kadar sevebilir :asigim:
QUOTE]
evlilik yeminleri bile bu yüzden değişik oluyor.
ölüm bizi ayırıncaya kadar değil,ikimizde yaşadıkça:asigim:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sadece bir vampir seni sonsuza kadar sevebilir :asigim:
QUOTE]
evlilik yeminleri bile bu yüzden değişik oluyor.
ölüm bizi ayırıncaya kadar değil,ikimizde yaşadıkça:asigim:
cullen ailesini çok seviyorum ben ya
yeni ayda uzun süre yoklardı ben belladan daha fazla merak ettim nerdeler diye
alice geldiğindeyse bende boynuna atlamak istedim o kadar sevindim döndüğüne yani nasıl kaptırdıysam kendimi okurken :) birden çok mutlu oldum :)
evt ya cok tatlı bi aile ve bella yı nasıl da sahiplendiler.keşke alice gibi bir görümcem bella gibi bir kaynanam olsa:roflol:kaydirigubbakcemile3
ay evet keşkeeeee :roflol: :roflol: özellikle alice çok şeker çok sevdim onu
bide öyle güzel anlatmışki kitapta alice in dans eder gibi yürüyüşü aşırı derecede sevimli gülüşü kısacık dimdik saçları meleği andıran yüzü sert ve soğuk teni :asigim:
bende böyle bir arkadaş istiyorum ve cullenlar gerçek olsaydı onlardan biri olmak için bende çok uğraşırdım bella gibi şakkıdı ayrıca edward evlenme teklif ediyo ciddi ciddi ama bella düşününce bile midesi bulanıyo neden anlamadım ben olsam hemen atlamıştım eveeeeeet diyekaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3Cevremde olan herkese kitaplardan ve filmden bahsettim ve sonuc olarak kitaplari satin alan veya filme bakanlar oldu.
Sinifimdan bir kiz ilk kitabi bugün okula getirdi bende ingilizce dersinde okumaya basladim tabiki yine hihoyyyt
Ama ne oldu biliyor musunuz?
Tam romantik olan bir yeri okuyordum birden ismimi duydum.
Ögretmenim dedi "Deminden beri okudugumuzu tercüme et bakalim".
Ay sok oldum delikafadulden
kaydirigubbakcemile3
ben de okulda masaya koyuyorum.tenefüsde bızdıklar da yeni okuma öğrendiler diye meraklılar herseyi okuyorlar vampir mampir dicekler öğretmene bakkk neler okuo:roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol: :roflol: :roflol: öğretmen kafayı vampirlerle bozmuş sositososito
kızlar yeni haberler ile dondum.Filmin cekimleri İtalyada olacakmıs.Heidi rolu icin Anna Lynne McCord dusunuluyormus.
evet heidi yem getiren kız
gerçekten güzel bir bayan
3. kitapta var mı bilmiyorum ama 2. kitapta çok az bir yerde geçiyor adı
ama o sahne filmde olur heralde insanın kanını donduracak bir durum zaten bella ondan sonra şoka girmişti