Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

yandık vallaha arkadaşım. Bellanın cesareti, edwardın çekimserliği, kıza sonra bibloymuş gibi hassas davranması, koruması, yumuşaklığı aynı andada tutkusunu kontrol çabaları çıldırttı beni.. bu arada jacobtan hiç hoşlanmıyorum.

jacobdan hoşlanmıyorsan tutulmada nefret edeceksin demektir tabi belladan da :eek:klava:

birimizden bir eğer bir gün vampir olursa diğerlerinide vampir yapmak için söz versin:roflol::roflol::roflol::icecream:

kendi zehirimi saklıycam senin için söz :jeyyar:

belki içimizde vampir olanlar vardır demi:jeyyar: desene jacobun planları var gıcık şey..Edwardın çekiciliği yanında solda sıfır kalır o

belki de vardır kimbilir kaydirigubbakcemile3 jacob solda sıfır haklısın ama bella böyle düşünmüyor malesef -tatlicadiarzu-biri beni durdursun tüm konuyu anlatabilirim şuanda lülülülülülü

belki de vardır kimbilir kaydirigubbakcemile3 jacob solda sıfır haklısın ama bella böyle düşünmüyor malesef -tatlicadiarzu-biri beni durdursun tüm konuyu anlatabilirim şuanda lülülülülülü

ok tatlım aynısı benim içinde geçerli :1closedeyes:

lütfen arkadaşım kendini tut. Ben okumadım dahayasakkelime

X