Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

köpek olarak kalacaksa sorun yok, oh ne güzel sıcak sıcak :jeyyar::jeyyar: bellaya sardırıp duruyor yoksa -tatlicadiarzu-

dimi ben olsam buzdansa ateşi tercih ederim yani :jeyyar:
ama buz olan edwardsa bir istisna yapabilirim -tatlicadiarzu-

aa burdada fanlari varmis cok sevindim ben de bu serinin hastasiyim tum kitaplari bitirdim ve filmini bekliyorum sabirsizlikla. bende varimmmmmm:))

bu cocuğu seven kimse yokmu ikimizden başka yaa :teselli:nesi var kara yağız bir delikanlı kendimi çok açgözlü gördüm be cokacimcoookhem vampir hem kurt hayırdır inşallah

bellaya sataşıp edwardımı üzmediği sürece ben de seviyorum hihoyyythihoyyyt

bu cocuğu seven kimse yokmu ikimizden başka yaa :teselli:nesi var kara yağız bir delikanlı kendimi çok açgözlü gördüm be cokacimcoookhem vampir hem kurt hayırdır inşallah

şafak vaktinde jacobı sevmemek mümkün mü yaa çok şeker Şeniz
tek suçlu bella zaten jacob bile bellanın ona karşı olan ilgisini anlayamıyor yaklava:

tutulmada ben jacopa sinir olmustum ama safak vaktinde tum dusuncem degisti boylesi en iyisi oldu cunku bellayi rahat birakti hem artik renesmeeyle de mutlu birde edward bellayi rahat birakti artik:)

şafak vaktinde jacobı sevmemek mümkün mü yaa çok şeker Şeniz
tek suçlu bella zaten jacob bile bellanın ona karşı olan ilgisini anlayamıyor yaklava:

biz bu bellayı ortadan kaldırsak edwardda jacob ta bize kalsa olmazmı:jeyyar::jeyyar:delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…