Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

senağlama:çok üzgünüm:edfırt için katlanmaya çalışayım bari ona da :a015:

edfırt için çiğ tavuk bile yenir diyosun yani -tatlicadiarzu-
neyse önce kuma oluruz sonra ben emoşa kendimi ısırtıp vampir olurum
bellanın da kanını içerim bakalım edfırtın dediği kadar tatlı mı :jeyyar::jeyyar:

sus o köpeğe laf yok :mymeka: keşke benimde öyle bir köpeğim olsa çok şeker :jeyyar:

Bırak ya, yapıştı bırakmıyor uyuz :mymeka:

şafak vaktinde jacobı sevmemek mümkün mü yaa çok şeker Şeniz
tek suçlu bella zaten jacob bile bellanın ona karşı olan ilgisini anlayamıyor yaklava:

Valla taktir ettim o ayrı ama hala illet oluyorum :mymeka:

bellaya bir şey yaparsak edfırtım biden nefret eder :a015::a015: o cadıya kendimizi sevdirirsek kuma olabiliriz :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

oyffff -tatlicadiarzu-

herşeye katlanırız da bellaya katlanabilir miyiz bi daha düşün istersen kaydirigubbakcemile3

senağlama:çok üzgünüm:edfırt için katlanmaya çalışayım bari ona da :a015:

Bunu etraflıca düşünmek lazım yada nasıl imha ediceğimizi :jeyyar: :roflol::roflol:

didsim en cani planlarını bekliyorum o kızı yok etmeliyiz kötükedihüso

didsim en cani planlarını bekliyorum o kızı yok etmeliyiz kötükedihüso

Çok hain düşünceler içindeyim :roflol::roflol::roflol:

--------------------

Bu arada düşünceme katılırmısınız bilmem ama paylaşmam lazım; bence Stephanie Jacob'a aşık sırnaşık şey Jacob'la Bella arasında geçenler ennn ince ayrıntısına kadar yazılıyor ama Edward'la Bella arasında geçenler öyle üstün körü :mymeka:

Sizce?

hmmm hiç o açıdan bakmadım bende hep edwarda tutkuyla aşık olduğunu düşünmüştüm
edwardı öyle bir anlatmış ki hepimiz aşık olduk bence stephanie ablada edoşa hastadır :jeyyar: ama jacobı da seviyodur iyi çocuk sonuçta -tatlicadiarzu-

Bella ne kadar acı çekiyor ya :çok üzgünüm: Jacob'ın yaptığı fedakarlıklar, Edward'ın verdiği savaş senağlama Renesmee kimbilir ne kadar güzel bir bebek :asigim: Edward'ın
O'nu duyduğu an nasıl bir andı ya, içim gitti :asigim:
Offf offf ömrümü tükettin Stephanie abla sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…