Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

ben geldim vampir ailem nasılsınız

mavişim resimler süper edward da süper tekrar tekrar aşık oluyorum gerçek olmadığını bile bile hemde yaa ne kadar acı bişey senağlama

biz aylardır bu gerçeği kabullenemedik canım etkisinden de kurtulamıyoruz delirdik hepimiz edward edward diye tedaviside yok ki -tatlicadiarzu-

I'd forgottan how muck i really liked jacob black mi :mymeka: bak unutmuştum ben bunu bella pislüğü nolcek :mymeka::mymeka:

pis işte nolcak doyumsuz kadın :mymeka: kötükedihüso

Uyuz ediyor beni :mymeka: Edward varken öbür kıllı yaratığa bakılırmı :mymeka: Jacob'da yapıştı bırakmıyor kızı :mymeka: "Düğününü mahvediyordu ya az daha" :mymeka: Kitabın Jacob kısmına geçtim, zoraki başladım, "sürüyü bırakıp gitmesini taktir etmemekte elde değil" kaydirigubbakcemile3 ama gene sinir oluyorum :mymeka:

Spoilerları beyazla yazmak iyi fikirmiş, fena patlardı içimde söylenmeseydim :roflol::roflol:

yok 100yüz ya, robertın kendi halini çoğu fotoda ben de beğenmiyorum, edwardken apayrı bir yaratığa dönüşüyor bu çocuk.

ewet ya bu çocuk yaratık harbiden gerçek olamaz:asigim::asigim::asigim:
biz aylardır bu gerçeği kabullenemedik canım etkisinden de kurtulamıyoruz delirdik hepimiz edward edward diye tedaviside yok ki -tatlicadiarzu-

valla ne yalan söylüyüm tedavi olmak ta istemiyorum hani:asigim:böyle hayallerimizde gezinsin bakalım nereye kadar gidicek:asigim:

didisim bende sevemedim gitti :1closedeyes:şu köpeği bella için onca şey yaptı ama sevemedim işte:mymeka::mymeka::mymeka:

ewet ya bu çocuk yaratık harbiden gerçek olamaz:asigim::asigim::asigim:

valla ne yalan söylüyüm tedavi olmak ta istemiyorum hani:asigim:böyle hayallerimizde gezinsin bakalım nereye kadar gidicek:asigim:

ben bu hayalerinin sonunu pekte hayırlı görmüyorumdelikafaduldendelikafadulden

didisim bende sevemedim gitti :1closedeyes:şu köpeği bella için onca şey yaptı ama sevemedim işte:mymeka::mymeka::mymeka:

al bendende o kadar. ben. 4.yü bitirmedim daha bitmesin diye mümkün oldugunca yavas okuyorum müthiş bir boşluga düşecegim için sanırım

al bendende o kadar. ben. 4.yü bitirmedim daha bitmesin diye mümkün oldugunca yavas okuyorum müthiş bir boşluga düşecegim için sanırım

evet benim bitti tamamen hayatan sıyrılmış durumdayım kafayı yemeye ramak kaldıdelikafadulden

yok ya okadar da kötü deyil bee:1hug: çocuk işte sanki ne zararı var ki onlara seviyo ne yapsınsenağlamaben çok ta kızmıyorum jacob ayasakkelimeyasakkelime

ben de sevemedim bir türlü ya, edwardıma rakip gördüğüm için oldu galiba kaydirigubbakcemile
ben bu hayalerinin sonunu pekte hayırlı görmüyorumdelikafaduldendelikafadulden

ben de :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…