şimdi 5. kitap yani Midnight Sun'nun ingilizcesi çıktı mı ben anlamadım :1shok::1shok:yoksa şu ayrıntılarla ilgili olan 6. kitap mı çıktı delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
tatlışım araştırıyorum 2 saattir ama bulamadım sanki fake haber gibi :bbo:
yaa kitabın yüzüncü sayfasındayım bu ne yaff mahvoldum-tatlicadiarzu-ya bune düşünce bune nezaket bu nasıl sevgi aşk bu ne tutku anlayış allahım insanın akıl sağlığını bozuyo hakkaten ben kitabı tamamen bitiediyimde ne halde olacağımı bilmiyorum sıyırıcam galibasenağlamasenağlama
yaa kitabın yüzüncü sayfasındayım bu ne yaff mahvoldum-tatlicadiarzu-ya bune düşünce bune nezaket bu nasıl sevgi aşk bu ne tutku anlayış allahım insanın akıl sağlığını bozuyo hakkaten ben kitabı tamamen bitiediyimde ne halde olacağımı bilmiyorum sıyırıcam galibasenağlamasenağlama
ondan emin olabilirsin cnm-tatlicadiarzu-
karşı cinse karşı beklentilerimizi arttırıyor sonuç ise hayal kırıklığı
çünkü edward gibi biri yok:çok üzgünüm:
neden yok aaaah edfırt ahhh :asigim:
bittiyi zaman kitap gelip yerlerden kazırsınız artık benikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
evet eşimden hep edwar vari hareketler bekliyorum amma nerde yok kıt heriffffklava: klava:ahh edward gibi biride zaten yok artık bunu anlammam gerek-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
bende beliyordum ama artık bıraktım :mymeka: boşuna bekleme canım edfırt sadece hayallerimizde var senağlamasenağlamasenağlama
ama hayır ya off sinir bozucu bir durum hayatımıza girdiler sonrda birden pat diye çıktılar neden böyle oluyor en güzel şeyler hepklava:artık yavaş yavaş kendime gelmem gerekiyor haklısın edward hayali kahraman edward hayali kahraman bunu anlamam gerek gerçekte böyle biri yok:sm_confused::sm_confused:
:asigim: Edward :asigim: