- 29 Ocak 2008
- 8.190
- 10
sus o köpeğe laf yok :mymeka: keşke benimde öyle bir köpeğim olsa çok şeker :jeyyar:
köpek olarak kalacaksa sorun yok, oh ne güzel sıcak sıcak :jeyyar::jeyyar: bellaya sardırıp duruyor yoksa -tatlicadiarzu-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sus o köpeğe laf yok :mymeka: keşke benimde öyle bir köpeğim olsa çok şeker :jeyyar:
köpek olarak kalacaksa sorun yok, oh ne güzel sıcak sıcak :jeyyar::jeyyar: bellaya sardırıp duruyor yoksa -tatlicadiarzu-
dimi bencede kaydirigubbakcemile5
bu cocuğu seven kimse yokmu ikimizden başka yaa :teselli:nesi var kara yağız bir delikanlı kendimi çok açgözlü gördüm be cokacimcoookhem vampir hem kurt hayırdır inşallah
aa burdada fanlari varmis cok sevindim ben de bu serinin hastasiyim tum kitaplari bitirdim ve filmini bekliyorum sabirsizlikla. bende varimmmmmm:))
sevdiğim tek soğuk şey edward :lepi: sonra da emmett -tatlicadiarzu-
bu cocuğu seven kimse yokmu ikimizden başka yaa :teselli:nesi var kara yağız bir delikanlı kendimi çok açgözlü gördüm be cokacimcoookhem vampir hem kurt hayırdır inşallah
bellaya sataşıp edwardımı üzmediği sürece ben de seviyorum hihoyyythihoyyyt
şafak vaktinde jacobı sevmemek mümkün mü yaa çok şeker Şeniz
tek suçlu bella zaten jacob bile bellanın ona karşı olan ilgisini anlayamıyor yaklava:
biz bu bellayı ortadan kaldırsak edwardda jacob ta bize kalsa olmazmı:jeyyar::jeyyar:delikafadulden
biz bu bellayı ortadan kaldırsak edwardda jacob ta bize kalsa olmazmı:jeyyar::jeyyar:delikafadulden
mavişim Şeniz sanırım ben bu çocuğa aşığım :asigim::asigim::asigim:
tucem iletim nasıl :jeyyar: seninkiyle bir araya getirince pek bir anlamlı oluyo