Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

kızlar ben geldimkaydirigubbakcemile2gece 3.30 itibariile safak vaktini bitirmiş bulunmaktayım:1closedeyes:kitabın son sayfasın bitirp kabağı kapatıktan sonra acayim dercede üzüldümsenağlama artık bitti diye allahım niye bu kitap şöyle 20 serilik bir kitap degil:mymeka: neyse en azından edwardın kitabı var birz olsun onunla avunuruz
kitabla ilgili şeyler yazıcam ama okumuyan arkdaşlar kitabın içindeki süprizleri öğrenirlersırnaşık şey herkez çabuk okusunda söyle keyifle kitabın yorumunu yapalım:jeyyar:

tucem ne çok hata varmış :1shok:
bende bugün başlıyorum kızlar bitsin valla rahat rahat kaynatırız delikafadulden

bvalla uzun zamandır topikten uzaktayım, baktımkociş dellenmeye başladı , edward fanlığımı tshirtilerede döktündne sonra yok dedim bu böel olmayack biraz ara vermek lazım, edfırt edfırttttttttt diye dolaşmak kociş yönünden pek rahatsız edici, neyse kitap çıkar çıkmaz tabi yeniden edfırttttt çılgınlığım yüzsütüne çıktı tabii saklı saklı okduum kitabıı, o arada muhteşem görüntüler eklemişsiniz yaaaa dellendim geneeeeeeeeeeeee
aayaşkitom edfırtımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
edoş emoş falan demişiniz gördümmmm koptummmmmmmmmmm
4. kitap muhteşemdi bana göreee, jacob tarafından anlatılan kısımlar özellikleeee
ama o kısımları birde edfırtımın gözünden okumak için çıldırırım

bu arada kızımın ismini nessie mi yapsam ne yapsm düşünüyorumnmmm

aman anlatma, dids bana kızmıştı senağlamasenağlama

tucem ne çok hata varmış :1shok:
bende bugün başlıyorum kızlar bitsin valla rahat rahat kaynatırız delikafadulden
ben lensler dışında dikkat etmemiştim hatalara canım

tamam canım bitirin bir güzel kaynatırız:jeyyar::jeyyar:

bekliyoruz bitirmeyenler bitirsin hihoyyyt

nessiekaydirigubbakcemile3 ben de oğlum olursa adını edfırt koyayım bari :roflol:

bu olay süper olmuş :lepi:
sayende hafızayı tazeledim
teşekkürler a.s.

Forbidden to Remember; Terrified to Forget… bence dids değil mi en yakışacak tagline??

Bencede sence, ay ne ağlamıştım be kaydirigubbakcemile3

ben de yeni kitap okumak istiyorum, cullenları kafamdan atıp başlayamıyorum kafamçokkarıştı

Ben Şafak vakti'nden önce Melekler ve şeytanlar'ı okudum ama adapte olana kadar canım çıktı demedi deme :1no2:

aman anlatma, dids bana kızmıştı senağlamasenağlama

Çok üzüldüm ben böyle yazmana, ben kızmadımki sana :çok üzgünüm: Öyle hissettiğin için özür dilerim :çok üzgünüm:

bu olay süper olmuş :lepi:
sayende hafızayı tazeledim
teşekkürler a.s.

Rica ederim şekerim ŞenizŞeniz

----------------------

Bu arada bende dün başladım Şafak vakti'ne :sm_cool: 7. bölüme geldim, bir kaç tekrar yaptım baştan bir kaç bölümü Anladınız siz sırnaşık şey Bu Stephanie ablanın yaptığı düpedüz haksızlık vallahi, ikiye ayrıldım ayrılıcam kıskançlıktan :roflol::roflol:

dids bana kızmamış bütün spoilerları sıraladım diye delikafadulden, sen hemen bitirirsin valla, hepimizden hızlısın, tüm topik okuyun ve gelin :lepi:

didsim çabuk bitir barigamyoncuiremsu kitap bitti yorum yapmak istiyoorum bitirmiyenler bitirsin de topluca yorum yapalımdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

didsim çabuk bitir barigamyoncuiremsu kitap bitti yorum yapmak istiyoorum bitirmiyenler bitirsin de topluca yorum yapalımdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

insan herkeslere anlatmak, içindekileri haykırmak istiyor değil mi -tatlicadiarzu-

dids bana kızmamış bütün spoilerları sıraladım diye delikafadulden, sen hemen bitirirsin valla, hepimizden hızlısın, tüm topik okuyun ve gelin :lepi:

insan herkeslere anlatmak, içindekileri haykırmak istiyor değil mi -tatlicadiarzu-

Size bir fikir veriyim, ben Lost topiğine spoiler yazıcağım zaman beyazla yazıyorum üzerinidede spoiler diye yazıp
bu gifi ekliyorum sizde öyle yazsanıza

evet ya nasıl bir duygudur budelikafaduldendelikafadulden
Size bir fikir veriyim, ben Lost topiğine spoiler yazıcağım zaman beyazla yazıyorum üzerinidede spoiler diye yazıp
bu gifi ekliyorum sizde öyle yazsanıza

iyi fikir canımŞenizŞeniz

kızlar çoğu yeri okuduğumdan şimdi sıkıcı geliyor baş sayfaları :) ama yarına kesin bitiririm ben
sonlarını merak ediyorum çok yaaa

evet ya nasıl bir duygudur budelikafaduldendelikafadulden
normal bir duygu olmadığı kesin kaydirigubbakcemile3
kızlar çoğu yeri okuduğumdan şimdi sıkıcı geliyor baş sayfaları :) ama yarına kesin bitiririm ben
sonlarını merak ediyorum çok yaaa

keşke ben de şimdi okuyor olsaydım, özlüyorum edfırtımı :asigim:

canım alıcam da biraz zaman geçsin, seriyi baştan bile alabilirim yani bu psikolojiyle benden her şey beklenir :bbo:

canım alıcam da biraz zaman geçsin, seriyi baştan bile alabilirim yani bu psikolojiyle benden her şey beklenir :bbo:

bende new moondan önce baştan alırım seriyi
biraz unutalım ama dimi kafamçokkarıştı
şimdi bakınıyorum ne okusam diye stephenie abla yeni bi kitap daha yazsın yaa :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…