tucem ne çok hata varmış :1shok:
bende bugün başlıyorum kızlar bitsin valla rahat rahat kaynatırız delikafadulden
kızlar ben geldimkaydirigubbakcemile2gece 3.30 itibariile safak vaktini bitirmiş bulunmaktayım:1closedeyes:kitabın son sayfasın bitirp kabağı kapatıktan sonra acayim dercede üzüldümsenağlama artık bitti diye allahım niye bu kitap şöyle 20 serilik bir kitap degil:mymeka: neyse en azından edwardın kitabı var birz olsun onunla avunuruz
kitabla ilgili şeyler yazıcam ama okumuyan arkdaşlar kitabın içindeki süprizleri öğrenirlersırnaşık şey herkez çabuk okusunda söyle keyifle kitabın yorumunu yapalım:jeyyar:
ben lensler dışında dikkat etmemiştim hatalara canımtucem ne çok hata varmış :1shok:
bende bugün başlıyorum kızlar bitsin valla rahat rahat kaynatırız delikafadulden
tamam canım bitirin bir güzel kaynatırız:jeyyar::jeyyar:
aayaşkitom edfırtımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
edoş emoş falan demişiniz gördümmmm koptummmmmmmmmmm
4. kitap muhteşemdi bana göreee, jacob tarafından anlatılan kısımlar özellikleeee
ama o kısımları birde edfırtımın gözünden okumak için çıldırırım
bu arada kızımın ismini nessie mi yapsam ne yapsm düşünüyorumnmmm
Twilight: Karakter analizi
“Edward Cullen”
Gerçek Adı: Edward Anthony Masen Cullen
Lakap: Lion
Doğum tarihi: 20 Haziran 1901
Doğum yeri: Chicago, Illinois
Değişim tarihi: 1918
Özel Yetenek: Bella Swan istisna olmak üzere diğerlerinin zihinlerini okuyabilmek.
Fiziksel Özellikleri:
Saç Rengi: Bronz/Bakır
Göz Rengi: İnsanlarınki gibi, yeşil. insan yerine hayvan yiyen vampirlerinki gibi, acıktığındaysa siyah.
“Esme Cullen”
Değişim tarihi: 1921
Doğum tarihi: 1885
Fiziksel Görünüş:
Saç Rengi: Karamel
Göz Rengi: Altın Rengi
Tasvir: Zayıf, Cullenlar gibi güneşte parlayan soluk bir deri, gözlerinin altında mor halkalar var.
“Carlisle Cullen”
Doğum tarihi: 1640
Doğum yeri: Londra
Fiziksel Özellikler:
Saç Rengi: Sarı
Tasvir: Zayıf ama kaslı; bir modeli, film yıldızını andırıyor, Carlisle (Bella’nın babası) hastanedeki birçok hemşirenin Carlisle yüzünden işine konsantre olamadığını söylüyor.
Alıntıdır
“Jasper Hale”
Gerçek Adı: Jasper Whitlock Hale
Lakap: Jazz
Doğum Tarihi: 1843
Doğum Yeri: Texas
Değişim Tarihi: 1863
Özel Yetenek: Etrafındakilerin duygularını kontrol edebilmek.
Saç Rengi: Bal Rengi
Göz Rengi: Altın rengi
“Alice Cullen”
Önceki adı: Mary Alice Brandon
Doğum Tarihi: 1901
Doğum Yeri: Biloxi, Mississippi
Değişim Tarihi: 1920lerde bir zamanda
Özel Yetenek: Geleceği Görebilmek.
Fiziksel Görünüş:
Tasvir: Peri gibi, çok zayıf, ufak suratlı, sivri saçlı
Saç Rengi: Siyah
Kişilik: Enerjik, Coşkulu, Alışveriş Delisi
“Emmett Cullen”
Önceki Adı: Emmett McCarty
Doğum tarihi: 1915
Değişim tarihi: 1935
Fiziksel Görünüş:
Tasvir: Çok uzun (hatta Cullenların en uzunu), yapılı, gamzelere sahip, kıvırcık koyu saçlara sahip, yuvarlak bir yüzü ve çocuksu bir bakışı var (Bella onun bir oyuncak ayıyı andırdığını söylüyor)
Saç Rengi: Koyu
“Rosalie Hale”
Gerçek Adı: Rosalie Lilian Hale
Doğum Tarihi: 1915
Doğum Yeri: Rochester, NY
Değişim Tarihi: 1933
Alıntıdır
gülçin hoşgeldin canım bakalım beğenecek misin hihoyyyt
Forbidden to Remember; Terrified to Forget… bence dids değil mi en yakışacak tagline??
ben de yeni kitap okumak istiyorum, cullenları kafamdan atıp başlayamıyorum kafamçokkarıştı
aman anlatma, dids bana kızmıştı senağlamasenağlama
bu olay süper olmuş :lepi:
sayende hafızayı tazeledim
teşekkürler a.s.
didsim çabuk bitir barigamyoncuiremsu kitap bitti yorum yapmak istiyoorum bitirmiyenler bitirsin de topluca yorum yapalımdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenBencede sence, ay ne ağlamıştım be kaydirigubbakcemile3
Ben Şafak vakti'nden önce Melekler ve şeytanlar'ı okudum ama adapte olana kadar canım çıktı demedi deme :1no2:
Çok üzüldüm ben böyle yazmana, ben kızmadımki sana :çok üzgünüm: Öyle hissettiğin için özür dilerim :çok üzgünüm:
Rica ederim şekerim ŞenizŞeniz
----------------------
Bu arada bende dün başladım Şafak vakti'ne :sm_cool: 7. bölüme geldim, bir kaç tekrar yaptım baştan bir kaç bölümüAnladınız siz sırnaşık şey Bu Stephanie ablanın yaptığı düpedüz haksızlık vallahi, ikiye ayrıldım ayrılıcam kıskançlıktan :roflol::roflol:
didsim çabuk bitir barigamyoncuiremsu kitap bitti yorum yapmak istiyoorum bitirmiyenler bitirsin de topluca yorum yapalımdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
dids bana kızmamış bütün spoilerları sıraladım diye delikafadulden, sen hemen bitirirsin valla, hepimizden hızlısın, tüm topik okuyun ve gelin :lepi:
didsim çabuk bitir barigamyoncuiremsu kitap bitti yorum yapmak istiyoorum bitirmiyenler bitirsin de topluca yorum yapalımdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
insan herkeslere anlatmak, içindekileri haykırmak istiyor değil mi -tatlicadiarzu-
evet ya nasıl bir duygudur budelikafaduldendelikafaduldeninsan herkeslere anlatmak, içindekileri haykırmak istiyor değil mi -tatlicadiarzu-
Size bir fikir veriyim, ben Lost topiğine spoiler yazıcağım zaman beyazla yazıyorum üzerinidede spoiler diye yazıpbu gifi ekliyorum sizde öyle yazsanıza
normal bir duygu olmadığı kesin kaydirigubbakcemile3evet ya nasıl bir duygudur budelikafaduldendelikafadulden
kızlar çoğu yeri okuduğumdan şimdi sıkıcı geliyor baş sayfaları :) ama yarına kesin bitiririm ben
sonlarını merak ediyorum çok yaaa
gülçin hoşgeldin canım gamyoncuiremsu
normal bir duygu olmadığı kesin kaydirigubbakcemile3
keşke ben de şimdi okuyor olsaydım, özlüyorum edfırtımı :asigim:
canım alıcam da biraz zaman geçsin, seriyi baştan bile alabilirim yani bu psikolojiyle benden her şey beklenir :bbo: