Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

bunlar ne böyleeeeeeeee :1shok: cokacimcoook

tucem cidden 2. foto çok leziz ya süper çıkmış
saç ve göz rengi kireç gibi yüzü harika yaa edwardı çok seviom ben :asigim:

bu rob normalde de yüzüne beyaza boyasın saçını kızıl kahve yapsın lens taksıncokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Yani almıyımmı bişiy diyin :çok üzgünüm: Ben almayı düşünüyodum yarın :çok üzgünüm: Eclipse'in 2 bölümü kaldı :çok üzgünüm:

akşam haber bültenlerinde görürüz kendimizi 'sinema salonunu deliler bastı' die lülülülülülü
bak bu doğru birde iyi yönünden bak biz girince herkes salonu boşaltır

salon bize kalır:jeyyar::jeyyar:

Yani almıyımmı bişiy diyin :çok üzgünüm: Ben almayı düşünüyodum yarın :çok üzgünüm: Eclipse'in 2 bölümü kaldı :çok üzgünüm:

eksikte olsa tamda olsa ben alıcam aslında bugün alcaktımda almadım :çok üzgünüm:ama yarın kesin alıcam:icecream::icecream:

belki de eksik değildir yaa ben hala karşılaştırmadım :çok üzgünüm:

belki de eksik değildir yaa ben hala karşılaştırmadım :çok üzgünüm:

ya bi karşılaştırsanda ona göre alsak bidanem :çok üzgünüm: göz ucuyla bakıver :çok üzgünüm: bende fan sitelerine bakiim

ben biraz araştırdım bi kaç kişi ingizce öğretmenlerine felan göstermiş 2 kitabı arlarında fark varmış öyle yazıyodu ama artık bilmiyomsenağlama

ya bi karşılaştırsanda ona göre alsak bidanem :çok üzgünüm: göz ucuyla bakıver :çok üzgünüm: bende fan sitelerine bakiim

tamam canım hemen bakıorum akşam yazarım a.s

ben biraz araştırdım bi kaç kişi ingizce öğretmenlerine felan göstermiş 2 kitabı arlarında fark varmış öyle yazıyodu ama artık bilmiyomsenağlama

nolur eksik olmasın yaaaaaa senağlama

İki yorum buldum

yeni ayın çevirisinin kötü olması çok kötü en güzel kitap ooo
ya kızlar yarısına kadar baktımda göz ucuyla bana eksik yok gibi geldi tabi cümlesi cümlesine bakmadım ama yazılar çok küçük ve sık olduğundan kitabın daha küçük olduğunu tahmin ediyorum
breaking dawn da puntolar büyük bide jacobın kısmına gelmeden önce breaking dawnda 5 sayfa şafak vaktinde 3 sayfa boş yani bunun gibi şeyler var şafak vakti biraz sıkıştırılmış gibi geldi ve eksik yok gibi görünüyor ama daha detaylı bakıcam

tamam canım detaylı baktıktan sonra bize yine heber veririsinŞenizinşallah dediğin gibi eksik yoktur:Saruboceq:

Okuduğum yorumlar genelde seninki gibiydi zaten, eplison'un alacakaranlık çevirisinin 1. baskısında bir sürü eksik varmış, 2./3. baskıda eklemişler eksikleri :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…