Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

ya yaklaşık 200 sayfayı yemiş epsilon offfff :mymeka:
boyut olarkta küçükkafamçokkarıştı
2 çevriyi karşılaştıranlar çok kırpmışlar diyo
kelimileri tamamlamamışlar pargrafları atlamışlar vs..vs...:mymeka:
ne gerzek yayın evi o kadar hayarnı var bu serinin laelaelaelaelae
bu kadar bekletiniz madem adam gibi çevirsenize bizde okuyam ha becermiyonuz bırakın başka yayın evi çevirsin:mymeka::mymeka::mymeka:

ya yaklaşık 200 sayfayı yemiş epsilon offfff :mymeka:
boyut olarkta küçükkafamçokkarıştı
2 çevriyi karşılaştıranlar çok kırpmışlar diyo
kelimileri tamamlamamışlar pargrafları atlamışlar vs..vs...:mymeka:
ne gerzek yayın evi o kadar hayarnı var bu serinin laelaelaelaelae
bu kadar bekletiniz madem adam gibi çevirsenize bizde okuyam ha becermiyonuz bırakın başka yayın evi çevirsin:mymeka::mymeka::mymeka:

salak adamlar, kesin kitabı bir an önce çıkartmak için yaptılar :kızgın: tamam erken çıkartın dedik de böyle mi istedik :mymeka::mymeka:

salak adamlar, kesin kitabı bir an önce çıkartmak için yaptılar :kızgın: tamam erken çıkartın dedik de böyle mi istedik :mymeka::mymeka:

erken mi ne erkeni ya kaç ay sürüdü çevrisi:mymeka:
size gönderdiğim e-book çevirenlerin çeviris bile 1 ay sürmedi koskaca yayın evi bu kadar beklet sonra böyle :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka: çok sinirliyim çokkkkk:kızgın:

sonunda new moon setinden belle ve edward :asigim::asigim::asigim:

1445.jpg

1449.jpg
:asigim::asigim:

1453.jpg

1455.jpg

1462.jpg
ŞenizŞenizŞeniz​
bu arda filim 20 kasımda türkiyede vizyona giricekmiş:dance::dance:

erken mi ne erkeni ya kaç ay sürüdü çevrisi:mymeka:
size gönderdiğim e-book çevirenlerin çeviris bile 1 ay sürmedi koskaca yayın evi bu kadar beklet sonra böyle :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka: çok sinirliyim çokkkkk:kızgın:

ya ewet deliriyorum Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookbu gerçekten okurlara saygısızlık şimdi ben okurken kitabı acaba nereleri kırptılar diyicem vede hiç tat alamıyıcam okadar sevmeme ramen of ya işini düzgün yapan yokmu yaaaa:1no2:

ya ewet deliriyorum Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookbu gerçekten okurlara saygısızlık şimdi ben okurken kitabı acaba nereleri kırptılar diyicem vede hiç tat alamıyıcam okadar sevmeme ramen of ya işini düzgün yapan yokmu yaaaa:1no2:

senağlamasenağlamayazık bize artık elimzdekilerle idare edicez eksikte olsa tamda olsa almaktan ve okmaktan bakaş çaremiz yok-tatlicadiarzu-

senağlamasenağlamayazık bize artık elimzdekilerle idare edicez eksikte olsa tamda olsa almaktan ve okmaktan bakaş çaremiz yok-tatlicadiarzu-

ahhhhh ahhhhh ewet idare etcez yanlız şu edwardın kehribar rendi gözleri(lensleri yani)nasılda güzel gözüküyor:asigim::asigim:

hihoyyytbenide alın nolur bende geliyim sizlerle ama çıkışta edwarda asılmak yok tamammı yoksa saç başa gireriz:eek:klava:

sonunda new moon setinden belle ve edward :asigim::asigim::asigim:

1445.jpg

1449.jpg
:asigim::asigim:

1453.jpg

1455.jpg

1462.jpg
ŞenizŞenizŞeniz​

bunlar ne böyleeeeeeeee :1shok: cokacimcoook

tucem cidden 2. foto çok leziz ya süper çıkmış
saç ve göz rengi kireç gibi yüzü harika yaa edwardı çok seviom ben :asigim:

X