İşi gücü dizileri falan bıraktım photoshopla oynuyorum sırnaşık şey Tedaviye gitcem gelcekmisiniz naniknanik
bir vampir insanı ısırırsa haber olmaz ama bir insan vampiri ısırırsa haber olur cokacimcoookcokacimcoook
ay bu çok güzel olmuş yaŞeniz
alın alın kızlar tereddüt yaşamayın ve keyifle okuyunnnn
Teşekkür ederimDaha yapıcam bir sürü sırnaşık şey Özellikle istediğin birşey varsa haberim olsun Şeniz
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
edfırt olsun da gerisi önemli değil cnmkaydirigubbakcemile3
tabi şu koltukaltı faciaları dışındalaelaelaelaelae
çok sevimli yaaa :asigim::asigim:
koltukaltı da olabilir ya, onun da meraklısı var -tatlicadiarzu- (BaiLeyS sırnaşık şeysırnaşık şey)
Ben araya başka kitap (Angels & Demons) sıkıştırdım, filmi çıkıcak hala okumadımdaAma okurken sakin bizim serideymişim gibi oluyor, bir türlü adapte olamadım :roflol:
evet ya koltuk altı bana aittt onu kimseye bırakmam hihoyyyt cokacimcoook
didsim bana özel hazırlar mısın bi tane koltuk altlı olsun lütfen -tatlicadiarzu-
ama kızlar edfırtımın koltuk altı kılsızdır dimi ya ben robert gibi bir edfırt istemiyorum ama pis pis kokmasın :çok üzgünüm:
alıcam bekle bekle nereye kadar :1closedeyes:alın alın kızlar tereddüt yaşamayın ve keyifle okuyunnnn
Teşekkür ederimDaha yapıcam bir sürü sırnaşık şey Özellikle istediğin birşey varsa haberim olsun Şeniz
alıcam bekle bekle nereye kadar :1closedeyes:
bende şafak vaktinden sonra asil kana başlıyam Twilight
serisini sevenler bunda seveck felan diyolar şakkıdıokuyup görücem:1closedeyes:
oku bize de haber ver canım hihoyyyt
ben hala alamadım, bir de eşime ben de edfırt tişörtü alıcam dedim, hayatta olmaz dedi :mymeka: