Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

ben yorumlarımla aranıza katılamasamda forumunuzun sıkı bir takipçisiyim.
evde okunmayı bekleyen seriye biran önce başlamamı tavsiye etmiştiniz.
başlamış ve hipnotize olmuştum(hala öyleyim).
bende sizin gibi şafak vaktini sabırsızlıkla beklerken dün sabah yine
bu forumdan kitabın erken çıktığını öğrendim.
vee bugün gitmem çeşitli sebeplerden dolayısı imkansız ötesiydi(öyle böyle değil gerçekten imkansızdı).
ama ben bir alacakaranlık fanatiği olarak bugün dağları tepeleri aşıp kitabımıza kavuştum ve çoook mutluyuuuuummm......:hooray:

alın alın kızlar tereddüt yaşamayın ve keyifle okuyunnnn

Ben araya başka kitap (Angels & Demons) sıkıştırdım, filmi çıkıcak hala okumadımda Ama okurken sakin bizim serideymişim gibi oluyor, bir türlü adapte olamadım :roflol:

koltukaltı da olabilir ya, onun da meraklısı var -tatlicadiarzu- (BaiLeyS sırnaşık şeysırnaşık şey)

evet ya koltuk altı bana aittt onu kimseye bırakmam hihoyyyt cokacimcoook
didsim bana özel hazırlar mısın bi tane koltuk altlı olsun lütfen -tatlicadiarzu-
ama kızlar edfırtımın koltuk altı kılsızdır dimi ya ben robert gibi bir edfırt istemiyorum ama pis pis kokmasın :çok üzgünüm:

Ben araya başka kitap (Angels & Demons) sıkıştırdım, filmi çıkıcak hala okumadımda Ama okurken sakin bizim serideymişim gibi oluyor, bir türlü adapte olamadım :roflol:

nedense ben onu bitiremedim elimde süründü o kitap sonunda pes ettim bıraktım :bbo:

edfırtın kılsızdır tabiki Çok üzgünüm çoook robertın :bbo::bbo:

alın alın kızlar tereddüt yaşamayın ve keyifle okuyunnnn
alıcam bekle bekle nereye kadar :1closedeyes:
Teşekkür ederim Daha yapıcam bir sürü sırnaşık şey Özellikle istediğin birşey varsa haberim olsun Şeniz

bende şafak vaktinden sonra asil kana başlıyam Twilight
serisini sevenler bunda seveck felan diyolar şakkıdıokuyup görücem:1closedeyes:

BaiLeyS canım bu akşam çok ağlıycan :jeyyar:

buda sana hediyem olsun:roflol:

ben hala alamadım, bir de eşime ben de edfırt tişörtü alıcam dedim, hayatta olmaz dedi :mymeka:

ben hala alamadım, bir de eşime ben de edfırt tişörtü alıcam dedim, hayatta olmaz dedi :mymeka:

adam kıskanıyo tabi :1closedeyes:evli barklı gadınsın senin neyine edfırt tişörtü:mymeka: bırak biz giyelim:jeyyar::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…