Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

ya ben şimdi breaking dawn a başladım ama çevirisi bi tuhaf cidden diğer kitaplar kadar kadar tatlı değil:nazar:
offf,ne zaman çıkacak bu kitap ya,mayısa kadar nasıl beklicezsenağlama
sen okudun mu tuce??

aa ne kadar çok fanatiği varmışş:1shok:
yaa ben mi annamadım acaba filmifisfisfis
sonuç yoktu kii ama dimi varmıydı yoksa ama yoktu :sm_confused:

ya ben şimdi breaking dawn a başladım ama çevirisi bi tuhaf cidden diğer kitaplar kadar kadar tatlı değil:nazar:
offf,ne zaman çıkacak bu kitap ya,mayısa kadar nasıl beklicezsenağlama
sen okudun mu tuce??

MiSa kitabın Türkçesine baktım ama okunacak gibi değil birçok yeri çok kötü:1closedeyes:, özellikle de jacob'un kitabında bir bölümün yarısı çevrilmemiş, orijinalinden okuyorum, okuyabilirsen sen de öyle yapa.s., son 150 sayfadayım ben kaydirigubbakcemile

tucem gönderdim canımcım

valla bende braking downın sonlarına doğruyum bitirmek üzereyim. süper süper

MiSa kitabın Türkçesine baktım ama okunacak gibi değil birçok yeri çok kötü:1closedeyes:, özellikle de jacob'un kitabında bir bölümün yarısı çevrilmemiş, orijinalinden okuyorum, okuyabilirsen sen de öyle yapa.s., son 150 sayfadayım ben kaydirigubbakcemile

ya ewt bi tuhaf yani..ben daha kitap1'deyim..
ya ingilizcem fena deil ama roman okucak kadar da iyi old. sanmıyorum:1no2:
bilmiyorum ki napsam:uhm:
sen orjinalini de e-book olarak mı okuyosun?

ya ewt bi tuhaf yani..ben daha kitap1'deyim..
ya ingilizcem fena deil ama roman okucak kadar da iyi old. sanmıyorum:1no2:
bilmiyorum ki napsam:uhm:
sen orjinalini de e-book olarak mı okuyosun?

malesef e-book olarak okuyorum evet:1ninca:, ama kitapçılarda ingilizcesi satılıyordu gördüm. dili ilk kitaba göre azıcık daha ağır gibi ama anlaşılıyor, bir dene istersen, ama hakkını vererek okumak isterim dersen çeviriyi bekle :1rolleyes:

malesef e-book olarak okuyorum evet:1ninca:, ama kitapçılarda ingilizcesi satılıyordu gördüm. dili ilk kitaba göre azıcık daha ağır gibi ama anlaşılıyor, bir dene istersen, ama hakkını vererek okumak isterim dersen çeviriyi bekle :1rolleyes:

hmm..bi deneyeyim ben de ama sanırım bunu bırakıp midnight ı okusam daha güzel olacak
breaking dawn ı tadını çıkara çıkara okumak istiyorum çünkücokacimcoook
gerçe tabi geldiğim aşamadan sonra bırakması biraz zor olacak sanırım,düğün kısmındayımkaydirigubbakcemile3

hmm..bi deneyeyim ben de ama sanırım bunu bırakıp midnight ı okusam daha güzel olacak
breaking dawn ı tadını çıkara çıkara okumak istiyorum çünkücokacimcoook
gerçe tabi geldiğim aşamadan sonra bırakması biraz zor olacak sanırım,düğün kısmındayımkaydirigubbakcemile3

ay o bölüm müthiş:asigim:, ordaysan durabileceğini sanmam, giderek güzelleşiyor çünkü :sm_cool:

ben ebook olrak okuyorum , ama türkçesi çıksın bir kez daha okuyacağım
zaten kitaplarım bi geri gelsin şimdi kardeşimdeler hepsini baştan alıcam sindire sindire

ben ebook olrak okuyorum , ama türkçesi çıksın bir kez daha okuyacağım
zaten kitaplarım bi geri gelsin şimdi kardeşimdeler hepsini baştan alıcam sindire sindire

evet evet,yeni kitap çıkınca ben de sil baştan yapıcam,her ne kadar her sayfasını satırını ezberlemiş olsam da :eek:

X