Tuylucerceve'nin Diyet Günlüğü (52 kilo olma macerası)

inşallahhhhh canımmmmmm... var mı senin günlüğün peki??? sen ne zamandan beri yapıyorsun diyet? kilo verdin mi hiç?????

canım günlüğüm yok yeni üye oldum sen dikkatımı çektin..ben 2 sene once yaptım puan diyeti gibi bi diyetti 85 kiloydum 3 ayda 54 kilo oldum tabi cok spor yaptım 2 saat felan.. bu sene 63 oldum pantolonlar kotu durmaya başladı tekrar başladım dün.... çok az yiyrum şimdi akşamlarıda sporumu yapıyorum

Canım çok iyi vermişsin bayaa.. yine o fazla olduğunu düşündüğün kilonu da verirsin merak etme.. ama az yeme sonra geri alması kolay oluyor. 3 ayda değil de 4 ayda ver o kiloyu ama sağlıklı ver yememezlik yapma.. sağlığını bozma canım olur mu...

gunde bi öğün yapıyorum artık pskljm bozuldu kilo dan hemen vermek istiyorum ya...

gunde bi öğün yapıyorum artık pskljm bozuldu kilo dan hemen vermek istiyorum ya...

Olmaz ama çok yanlış yapıyorsun canım... yani şöyle düşün... diyelim ki 1 ayda istediğin kiloyu aç kalarak verdin.. sonra tekrardan normal düzene geçtiğinde kilo almaya başlayacaksın ve bu böyle sürüp gidecek. Ama sık sık az az yiyerek aç kalmadan kilo verirsen o zaman uzun zaman kilo almayacaksın ve sağlıklı olacaksın.. Lütfen kendine bunu yapma ve sağlıklı kilo ver hayatın boyunca da o kilonu koru.. az yemek metabolizmanı yavaşlatıyor ve vücudun aç kaldığı için sonrasında aldığın yiyeceği yağ olarak depoluyor.sen kilo verdiğini sanırken aslında yağdan değil kastan veriyorsun. tek tip beslenme yapma lütfen canım...
ben de sonucu hemen almak istiyorum ama aslında bunu kafaya takmayıp bu beslenme şeklini hayat tarzıymış gibi benimsersen o zaman zaman çabuk geçiyor. mesela ben her sabah kalkınca tuvaletten sonra tartılıyorum. bu da dengede kalmamı hatta zayıfladığımı gördükçe motivasyonumu sağlıyor. ben de spor yapıyorum. özellikle ağırlık çalışıorum ki kas kütlem fazlalaşsın ve yağları daha kolay yakabileyim diye..
lütfen canım, kilolarımdan olacağım diye sağlığından olma...

Cok haklisin canim .. bugunu tek ogunle. Bitirmeyi dusunuyodm olmadi daha ccok yedim yarin kesinlikle senin dedigini yapcam yarin dershanem var yiyemiyrm sabahlari 12 de forn biskuvi yerim aksamda ne yemk varsa dort kasik yemeye caliscam insallah.bu sefer yapabilirim

Merak etme canım başarıcaksın ben inanıyorum :))) kendini hiç kasma ve yorma.. ancak o zaman rahat rahat kilo verebilirsin

09/01/2012

sabah:
2 adet haşlanmış yumurta
avuçiçi kadar beyaz peynir
bol domates salatalık
3 siyah zeytin
2 adet küçükkkk salam (ödül )

ara:
1 bardak biberiyeli çay
5 adet fındık

öğle:
1 kase ezogelin çorbası
1 adet tavuk göğsü (avuç içi kadar)
1 kase yoğurt

ara:
2 bardak biberiyeli çay
5 adet fındık

akşam (işten sonra yemek yiyip hemen spora gittiğim için mecburen hafif yedim.)
1 kase tarhana çorbası
1 kase light yoğurt

ara:
3 adet kuru kayısı
1 bardak tarçınlı sıcak süt

Güzel beğendim benn

Teşekkür ederim canım..

Bu arada Grip oldum sanırım. her yanım ağrıyor ateşim çıktı ve hala iş yerindeyim 2 saat sonra çıkıp eve gidicem.. çok kötüyüm bugün hiçbirşery yiyemedim günlük...

geçmiş olsun canım benim ben bi yontem buldum 15 dk hiç durmadan zıplamak çok kalori yakıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…