- Konu Sahibi tuylucerceve
-
İşte tek kötü yan işten çıkıp eve gelmem akşam 8 oluyor. o yüzden çorba ve bol sirkeli salata yemeyi düşünüyorum... :) kilolarımız çok yakın birbirine.. birbirimizi takip etmeliyiz. Senin de günlüğün var mı? Bir de spor yapıyor musun? Ne kadar zamanda o kiloyu verdin?
Amma soru sordum heee.. heyecanlıyım o andan olsa gerek ehehe:26:
ben de yeşilçayın faydalarını görüyorum.. Sanıyorum resmen vücudumdaki ödemi atıyorum.. İnanılmaz idrara çıkartıyor inanı.
Sabahları su ile elma sirkesi içsek aç karna etkisi olur mu acaba???
Yeşilçayı da günde 3 defa içmek lazım.. Fazlası zarar mı bilmiyorum? Bir de tatlandırıcı kullanmak etkiler mi? Ben tatlandırıcı olmadan çay içemiyorum((
ben de yeşilçayın faydalarını görüyorum.. Sanıyorum resmen vücudumdaki ödemi atıyorum.. İnanılmaz idrara çıkartıyor inanı.
Sabahları su ile elma sirkesi içsek aç karna etkisi olur mu acaba???
Yeşilçayı da günde 3 defa içmek lazım.. Fazlası zarar mı bilmiyorum? Bir de tatlandırıcı kullanmak etkiler mi? Ben tatlandırıcı olmadan çay içemiyorum((
pko nedir ?hormonal bişeymi..
Evet.. polikistikover sendromu. Yani tembel yumurtalık demek. adet döngüsü düzgün olmuyor, metabolizmayı yavaşlatıyor.. dkh yani doğum kontrol hapı ile doktorlar adet döngüsünü düzene sokacaklarını ancak tamamen geçmeyeceğini söylüyorlar. doktorların ilk söylediği şey kilo verilmesi gerektiğidir. çünkü polikistikover kiloya da bağlı. metabolizma hızınız ne kadar yavaşsa o kadar çok pko olma durumunuz var. herkeste olacak diye birşey yok. bu bünye işi. vücut kendi kendine böyle birşey yapıyor. ama genel olarak kilo verenlerde adet döngüsü normale giriyor pko belirtileri yok olmaya başlıyor. hem hormonal hem değil yani canım.. umarım açıklayıcı olabilmişimdir. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?