ya bisi sorucam kızlar siz bacaga kola filan surerken uygulamayı nerde yaptınız ve nasıl sürüyorsunuz?
ben banyoda yapmak zorunda kaldım ,adeta çişle yıkandım
odada süremeyecegımı dusunmustum
banyoda kuruyana kadar bekledim ıslak ıslak dondum valla
sanırım kızlardan bıyık ve koltukaltına pamuklu cubukla sürenler olmus
hic aklıma gelmedi valla billa
e bunlar ufak bolgelere uyar
fakat bacaga kola filan nasıl surmelıyız bir pamukla filan desem yıne odaya bulasır
sız nasıl yaptınız, deneyimleri yazalım lütfenhihoyyyt
annemle bende yaptik annem çene biyik kısmına yaptı pamukla yaptıkkk :roflol: bence en iyisi pamuk eline bi eldiven gecir elinede al pamuğu sür sürebildiğin kadar yerimseniben
8 gün oldu yapalı hala bende çıkma belirtileri yok özellikle bikini bölgesnde :sm_cool: şimdiye kdr oooOoOoo eskileri olsa çıkmışlardınaniknanik
bacaklarinada yapmismiydin
yaa siz ciddi misiniz? gerçekten çişi sürüyor musunuz bacaklarınıza kollarınıza bıyyığına heee?
valla bıyıklar tam gaz geliyordu dun gece yine çişledim sirle alıp:jeyyar:
sankı koltukaltımda bi tuhaflık var, daha cıkmadı mı desem yoksa cıdden öldüler mi bilemiyorum bakıcaz 10 gune anlasılır
ama bacaklarım cıktı valla fıstıgımda da numune olarak yapmıstım
azcık bı kısma,orası da bence cıkıcak gıbı duruyor
çiş işe yaramazsa
epaq tüm çişlenen kızları tüm vücut lazer epilasyona göndericek:lepi:
yaa siz ciddi misiniz? gerçekten çişi sürüyor musunuz bacaklarınıza kollarınıza bıyyığına heee?
Kendimi Kıl Bakanı ilan ediyorum:hooray:
anam benim korkum da burda ıykk bıykk diyenler evlerine "özel çiş duş başlığı" taktırıpGöndercem anacım,bitmeyenlere kişi başı 2000$ bütçe ayırdım:roflol:.
Kendimi Kıl Bakanı ilan ediyorum:hooray:
bu başlıgı bende keyifle takip ediorum denemeyi düşünmüorum ama yapanların deneyimlerini okumak hoşuma gidio nedensekaydirigubbakcemile3 çok alemsiniz kızlar walla takdir ettim acısız güzellik olmas tezini çürüttünüz burda:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?