Küçükken elimi arı sokmuştu annemde çiş yaptırmıştı,kendi üretimim olan amonyakla iyileşmiştim,hey gidi günler..Ufaktan başlamışım ben bu işlere meğersem:roflol:
Sumdamlası,iğrenme safhasını geçtik artık biz,Profesör Sidikli mertebesine ulaştık,iğrenenlerde okumayıversin canım :roflol:
benimde hep ellerim terler,annemde yıllardır işe ellerine geçer der ama hiç denemedim.
tabii konu tüyler olunca hiç düşünmeden sürdüm çişi kaydirigubbakcemile3
ellerimede bi ara sürücem hihoyyyt
epaq kızz hakkat sidikli prof olduk çıktık yaffKüçükken elimi arı sokmuştu annemde çiş yaptırmıştı,kendi üretimim olan amonyakla iyileşmiştim,hey gidi günler..Ufaktan başlamışım ben bu işlere meğersem:roflol:
Sumdamlası,iğrenme safhasını geçtik artık biz,Profesör Sidikli mertebesine ulaştık,iğrenenlerde okumayıversin canım :roflol:
bacım sen yaz elçiye zeval olmaz,belki biz yapacagız orda yazılanları :lepi:
slm millet valla bir sürü derde deva olduğunu öğrendim bu çiş ne menem bişeymiş böledelikafadulden eklerim ara ara ama bayağı bir öğğ -tatlicadiarzu-durumlar yaratabilir okurkene.bu arada eli terlyen bacum ellerine sıcakkene çişini sürüp ovalayı vercen terlemesine iyi gelir. amanın çiş uzmanı çıkıcam galibakaydirigubbakcemile3
benim ellerimde terliyooonasıl oluyokiiiiii:1closedeyes: onuda bekletiyomuyuzz :sm_confused:
çok bekletmek gerekmez sanırım. 5 dk dursa işe yarar heralde kaydirigubbakcemile3
bu aralar çiş'den başka bişey düşünmez oldum delikafadulden
hoşgeldin diyek önce :)))merhaba bende yeni oldum vede cok ilgimi cekti ins. kalici bir cözüm olurda emekler bosa cikmaz ,buarada ben hamileyim acaba hamilelerin uygulamasinda bir sakinca olabilirmi??? bende yapayimmi karar veremedim
jayjay çok haklısın valla uygulayan kılından derdinden kutulsun uygulamayanında eh canı sağolsun tabikidekaydirigubbakcemile5 yalnız tırstım valla sitede adımız sikliye çıkıcakkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?