öncelikle bu siteyi kuran arkadaşlara teşekkür ediyorum. çünkü bu siteden ben her konuda çok faydalanıyorum. yanlız arkadaşlar bu konu başlığına sadece idrar ile tüy sorununa çözüm bulduğunuzu veya bulamadığınızı yazarsanız iyi olur çünkü gereksiz konular yerine çözümü konuşmak daha doğru olacak bence en azından bu konuyu okuyan onlarca yada yüzlerce kullanıcı var ve eğer denediler ise hemen yazs:enbuyukkk:ınlar
ya ınanmıyorum kıslar yaa cok guzel masalah nazar degmesın bende göbısıme yaptım bakalım artıkk sonucu yazcam sıze
zeenku cum sımdı göbegıme ınce kıllar wardı göbısım ortasında 5 6 tane kıl wardı hepsını aldım
sonra surdum
kurudu kapattım
bunu ögleyın yaptım
bıde sımdı yapcam ılk 3gün sabah aksam yapcam ben
zeenku cum sımdı göbegıme ınce kıllar wardı göbısım ortasında 5 6 tane kıl wardı hepsını aldım
sonra surdum
kurudu kapattım
bunu ögleyın yaptım
bıde sımdı yapcam ılk 3gün sabah aksam yapcam ben
bu çişimizi başımıza sürsek saç dökülmesine iyi gelirmiii:teytey:lülülülülülü
madem her derde devaymış ona da ii gelir die düşünüorum hahhahkaydirigubbakcemile3
Göndercem anacım,bitmeyenlere kişi başı 2000$ bütçe ayırdım:roflol:.
Kendimi Kıl Bakanı ilan ediyorum:hooray:
tmm cnm dneiycem onudakaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:rofloll bacım kıllardan sorumlu bakanımız ol bende bakan yardımcılığına talibim heesengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile5hihoyyyt plnlp ellerine sıcak sıcak idrarını sürdükten sonra yarım saat beklesen yeterlia.s.
Kızlar konuyu gelısı guzel bır okudum..
Yalnız kafama su takıldı.. eger ıdrarın tuylerle ılgılı bu ozellıgı var ise,
Neden genıtal bolgemızde kıllar bulunuyor ve dokulmuyor ?
canım bende enfeksiyon olabilir bana temiz idrar yollayınnn delikafadulden:dance:tubiş cim eğer idrar yollarında enfeksiyon varsa olabilir canımsaç dökülmesine karşı patates unu ile kükürt tozu bekletilmiş idrar ile karıştırılır bu karışım merhem gibi saça sürülür yarım saat kadar bekletilip ılık su ile durulanır. yalnız kızlar bu formülü yazdım fakat ben asla denemezdim tavsiyede etmem çünki işin içine patates girmiş sonuçta nimetin idrarla karıştırılmaması gerektiğini düşündüm kendi adıma yinede bir bilgi olarak ekledim aklınızda bulunsun. NOT:alıntıdır yerimseniben
Kızlar konuyu gelısı guzel bır okudum..
Yalnız kafama su takıldı.. eger ıdrarın tuylerle ılgılı bu ozellıgı var ise,
Neden genıtal bolgemızde kıllar bulunuyor ve dokulmuyor ?
tüm bacak hemde boydan boyaaaa:roflol:
bikini bölgesi ,, koltuk altım sositososito
bacaklarım biraz sorunlu benim alt kısımda feci batıklar oldugu için onları iğneyle çıkarıyodum :roflol: onlar çıkmaya başladı çünkü ağdayla alırken onlar henüz çıkmamıştı çişle sürdüğüm yrler çıkmadı dahasırnaşık şey o çıkanlarda ağda yaparken çıkmayan kıllar olsa gürek
koltukaltımda da biraz ince ince çıkıyo sanki elimi dğnce biraz pürüzlük var ama aynaya bakıyorum kıl tüy gozukmuyooo :1closedeyes:
bacağımın üst tarafı fecii yanmıştı çişi sürdüğümde orda şuan hiç bi belirti yok :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?