tatlım bak dıger syfalaır oku bı benım kuzen dr ona sordum ewet dedı etkılı olur ama dolunayla ılgısı yok dedı bence sende bıcok kısı gıbı dolunayı bekleme:1hug:slm arkadaslar bende uye oldum ve merak ettigim seyler var lutfen biriniz bana cevap yazin ben isvicredeyim dolunay 11 marta 02.38 de burdadadami yapabilirim buranin saatiylemi ve de busatten baslayip bacaklarimi almaya kac gibi bitirmem lazim birde idralimi sabahtan alip o satte kadar beklemelimiyim allah rizasi icin cevap versin biri bana okudum ama tam yanit alammadim deniyenler yazsin lutfen
Konuyu düzenle/Sil
Kızlar bende denicem kesinlikle ama aklıma bişi takıldı sanki ben sabah kalktığımızdaki çişi kullanıcak die hatırlıyorum . Bazı arkadaşlar sürdüm sabaha kadar beklettım diyo yanı akşamda yaptıkları çişimi sürüp yatıyolar şimdi tam anlayamadım.Farketmiomu zamanı yoksa sabah kalktığımızdaki çiş mi hehe yardımcı olurmusuz napım ne derseniz onu yapıcam
[Bidrarın faydaları ilk bu topikte açıldığı için başka bir sayfa açmayayım dedim konuyu başlatan arkadaşımdan kusura bakmamasını rica ediyorum maksat bilgilenmek:CüvCüv: Pakize Sudanın Çişin faydaları adlı kitabından küçük bilgiler: alıntıdır 1747 yılının'BÜYÜK MÜKEMMEL DÜNYA LÜGATI'ndan ' Johann Heındrick Zedler' inidrar hakkındaki yazdıkları: Kadınların cinsel organlarındaki kaşıntı ve yanmalarını sıcak idrarla yıkamaları faydalı olur. Arı sokmasına karşı hemen idrarla ıslatmak birebirdir. Ellerin ve dizlerin titremesine karşı idrar sıcakken el ve dizler ovulur ve yıkanırsa faydalı olur.Kulak iltihabındaÇocuk idrarı henüz sıcakken kulağa damlatılırsa nemli ve cerahatli noktaları kurutur.Vücud su toplamaya başlarsa insan uzunc bi zaman sabah aç karna kendi ilk idrarından biraz içmelidir bunun sarılıktada faydası olur.(öğğğğ) tecrübeyle sabit yazılar : Kendi idrarınla ıslatılmışburun ve ağız için delikler açılmış bir bezi Çeyrek saat yüzünde tutmak harika bir etki yapıyor cilt dinleniyor siyah noktalar temizlenip yok oluyor.:CüvCüv: NOT:bir çok yazılanlarıda eklemedim biraz miğde bulandırıyor-tatlicadiarzu- bir çoğunuz okurken bile tiksiniyordur eminm ama elçiye zeval olmaz derlerkaydirigubbakcemile3
Empty,dilem85;ben sabah çişiyle yapmadım.
Akşam sürüp yattım.Sabah çişinin beklediği zaman nötrleşeceğini düşünüyorum.Yanlış da olabilir doğru da olabilir his sadece.Ama akşam çişiyle de fayda gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?