çiş mucizesi diye bi kitap var.. yanılmıyosam pakize suda kaleme almıştı içinde enteresan bilgiler var bi okuyun derim.. ht[/QUOTE] Bilgilendirdiğin için sağol canım - okuyup incelemem gerekir.a.s.
arkadaşlar bende dolunay günü saat 20.00 gibi bacaklarımı ve çenemi,bıyıklarımı aldım. çenemi makinemle bacaklarımı evde yaptığım ağdayla aldım.ve sabahki idrarımı sürdüm.bıyık ve çenemdekiler çok cılız çıktılar hatta bazı yerlerde çıkmadılar.:lepi:dolunayı beklemeden diğer yerlerimide alıcam artık .hihoyyyt.çok işe yarıyor.mucize gibi.:lepi:bende işe yaradıysa herkeste yarar.benim tüylerim sert ve siyah çünkü .tüylere ölüm diyorum artıkdelikafadulden
kıslar ben bu çiş işinı uzun zamandr arastıyorum bugun kuzenım bıze geldı kendısı dr bıde arkadası war medıkal estetık uzmanı ıkısnıde sordum ewet cok etkılı dedı ben ya enfeksıyon kaparsak dedım
yok dedı bısey olmaz çişin ıcınde asit warmıs yaa cok sasırdımmm bende denıcemm kara verdımm hatta kuzen dedıkı aldıgın ılk 3 gun kıl köklerı acık olur ılk üç gün sür dedıı bıde dolunay la ılgısı yok dedıı
kıslar ben bu çiş işinı uzun zamandr arastıyorum bugun kuzenım bıze geldı kendısı dr bıde arkadası war medıkal estetık uzmanı ıkısnıde sordum ewet cok etkılı dedı ben ya enfeksıyon kaparsak dedım
yok dedı bısey olmaz çişin ıcınde asit warmıs yaa cok sasırdımmm bende denıcemm kara verdımm hatta kuzen dedıkı aldıgın ılk 3 gun kıl köklerı acık olur ılk üç gün sür dedıı bıde dolunay la ılgısı yok dedıı
ayy bak bunu öğrendiğimiz iyi oldu
ben ilk gün belirli aralıklarla sürdüm 3 kez.. öyle uyudum sabah kalktıgımda yıkadım :jeyyar:
bugune kadarda sabah karıncayağı gece yatarkende bioder sürdüm normalde simdiye kdr çıkma belirtileri gosterirdi benimkiler :dilcikar: tık yok yani :roflol: sadece bacakalrımda var onlarda çıkmayanlardı zaten alırken baızları hiç çıkmamıştı( karıncayağından kaynaklananlar ince bıdık çıkanlar):roflol: onlarda sorun değil..
bundan snra napıyooruz demekki ilk 3 gün çişleniyoruz :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
saol bilgilendirdiğin içinnn ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
arkadaşlar bende dolunay günü saat 20.00 gibi bacaklarımı ve çenemi,bıyıklarımı aldım. çenemi makinemle bacaklarımı evde yaptığım ağdayla aldım.ve sabahki idrarımı sürdüm.bıyık ve çenemdekiler çok cılız çıktılar hatta bazı yerlerde çıkmadılar.:lepi:dolunayı beklemeden diğer yerlerimide alıcam artık .hihoyyyt.çok işe yarıyor.mucize gibi.:lepi:bende işe yaradıysa herkeste yarar.benim tüylerim sert ve siyah çünkü .tüylere ölüm diyorum artıkdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?