öncelikle herkese merhabalar. ben yeni üye oldum. ama bu bölümü 1 haftadır takip ediyorum. keşke daha önce rastlasaydım.. konuyu baştan sona bütün sayfalarını okudum ve dolunayda bende ağda yaptım ve çiş sürdüm yerimseniben yıllardır nasıl kurtulurum bu tüylerden diye düşünüyordum. benim tüyler biraz çok ve kısa sürede çıkıyor. kalın ve çok sertler. kollarımı da alıyorum. 3 günde bir epilasyon aletiyle almak işkence gibi oluyor. son zamanlarda sir ağda yapmaya başladım kollarıma. ama daha bi etkisini görmedim. çiş'den çok ümitliyim. çişi sürdüğümde çok yandı kollarım ve koltuk altım. bakalım nasıl çıkıcak.. bide yüzümde tüyler var,onlarıda aldım ve sürdüm. özellikle sakallarım ve bıyıklarım çok fazla çıkıyor,her gün cımbızla alıyorum ve her gün çıkıyorlar.sarışın olduğum halde siyah çıkıyor tüylerim, deliricem artık.. bu çiş yüzüme etki etsin başka bişey istemiyorum. bu bilgiyi veren arkadaşımızada çok çok teşekkür ediyorum. harikasınız :lepi:
kız sakal deme favori deki tüyler de :)kaydirigubbakcemile3 bi garip oluyom bayanda sakal olmasın :) inş. yarar da kurtulursun. herkes öle.