ya kızlar ban açok ilginç geldi bu çişş olayı ama dayanamam yaparım . ee şimdi dolunay ne zaman olucak ..birde idrardan mikrop kapma falan olurmu aklıma takıldı.. ben bugün ağda yapmak zorundayım bir dahaki dolunay ne zaman cevap verirseniz ..
epag bişey sorucam şimdi sen dolunayda yapmamana rağmen sonuç aldın dimi:uhm:
Bide senin ilk yapmanda ciddi bi azalma olmuşmuyduCADIARZU
merhabalar ben bu yazıları tam 1 ay önce okudum ve hemen okur okumaz koltuk altımı aldım ve sürüp yattım sabaha kalkar kalkmaz banyo tabi :) ve sırf size bende yararını gördüm demek için kk ya üye oldumiyikide olmuşum. hemen teyzemlere kardeşime anneme falan söyledim gösterdim gerçi gözleriyle görmeden inanmadılar :) hakketen ilk yapmam da yarı yarıya azaldı normalde bi kökten 2-3 kıl fışkırırdı ama bu sefer hem seyrek hemde yumuşak çıktı. 2 gün önce bidaha aldım bakalım kaçıncıda bitecek merak ediyorum. bu sefer kardeşimle bacaklarımızada yaptık bakalım sonuçlarını haber veririm kızlarr ... :jeyyar:
merhabalar ben bu yazıları tam 1 ay önce okudum ve hemen okur okumaz koltuk altımı aldım ve sürüp yattım sabaha kalkar kalkmaz banyo tabi :) ve sırf size bende yararını gördüm demek için kk ya üye oldumiyikide olmuşum. hemen teyzemlere kardeşime anneme falan söyledim gösterdim gerçi gözleriyle görmeden inanmadılar :) hakketen ilk yapmam da yarı yarıya azaldı normalde bi kökten 2-3 kıl fışkırırdı ama bu sefer hem seyrek hemde yumuşak çıktı. 2 gün önce bidaha aldım bakalım kaçıncıda bitecek merak ediyorum. bu sefer kardeşimle bacaklarımızada yaptık bakalım sonuçlarını haber veririm kızlarr ... :jeyyar:
Zaten yağı kalan parçalar için değil yapışkanlığı gitsin diye sürüyoruz.Ne kadar temiz yaparsan yap yapışkanlık kalıyor.:1no2: Bahsettğm bildiğn kuaförlerde kullanılan pudralı sir ağda.Acaba sen çamsakızı ağdadan mı bahsediyosun?CADIARZU
aa yapışkanlık mı? benimki normal sir ağda işte eritilenlerden çam sakızı değil
benim ağdam katiyen yapışmıyor acaba markadan markaya mı fark var..
o dönen roll on ağdalar iğrenç resmen derimi yoldu, bence yapışanlar onlar
bezli filan olanlar,bir de rollonlar ay nasi suruyorsunuz
bi yapıstırdım cıkaramadım bıle
ben sunlar gıbı olanlardan alıyorum
http://kuafprofessional.com/images/agda/bigimages/disk2.jpg
mod arkadaslar resmı eklersenız cok sevınırım tskler
cezveli oluyor ya,cevzesi olmasa bile
alimunyum folyoyu 5-6 kat katlayıp bır kasenın ustune kaplayıp kasenın seklını verdıkten sonra erıtmek ıcın folyoyu kullanıyorum (kase atase konmayacak sadece folyoya sekıl vermek ıcın kase gıbı olsun dıye)
öbür türlüleri zaten deriden cıkmak bilmiyor
bence hic bosuna almayın sahsen bı kez aldım bacagımı soydu
saglık ocagındakı doktordan bademcıklere bakarken kullandıgı
tahta spatuladan ıstemıstım 10 adet kaydirigubbakcemile3
o tahta spatulayla sürüyorum ,hic bir yapısıklık yok
ben de sandım kı,duzgun suremeyıp kalan parcalar ıcın yag mı kullanıyorlar
walla en iyisini yapmissin
gördüğüm kadarıyla memnunsun bunu denicem bende:)))
dolunayy günü bnde cam ziftiyle alcam demiştim ama beceremedimmmkaydirigubbakcemile3 Vi-Vet krem ağda aldım:1closedeyes: ısıtmayada gerek kalmadı güzelde aldıı walla şakkıdı
bende tesadüfen bu konuyu gördüm okuduğumda tamam birisi dalgasını geçip alay ediyo diye düşünmüştüm ama sürekli memnun olanlar yazdıkça bende denedim ama önce yüzüm için denedim ve dolunayı beklemedim sonuç mu % 100 başarı 2. kez tekrar yaptım sanırım 3. defa yapmama gerek kalmadı. dolunay dada bacaklarıma ve bikini için yaptım bakalım bir ay bekleme maksatlı diğer dolunay gününü bekliyicem bakalım ne kadar fark olacak ha şunuda diyeyim ağdadan sonra benim bir haftada çıkarlardı ufak ufak ve şuan yok buda umut verici. yani şunu söyliyim aklınıza gelen bildiğiniz bilmediğiniz bütün yöntemleri denedim(lazerde dahil) genelde işe yarıyo gibiler ama bu kadar net sonuç hiç görmedim galiba dolunay değil idrar burda etkin eleman:teytey:
bu arada sir yaptıktan sonra ağda bezi ile iyice ağda kalıntılarını alın sonra pamukla iyice ova ova idrarı yüzünüze yedirin bütün gün yüzünüzde dursun arada bir tekrarda idrar sürün gün içinde ağda falan kalmıyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?