Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 2 gündür sabah bioder,,benneyaptımki gece yatarken karıncyayağı sürüyorum :1rolleyes: daha çok etki eder belki diye düşündümm CADIARZU iyice kimyasallaştım ama napıymm:1no2:
çıkan kılları bu zulme rağmen hayatta kaldıkları için tebrik etmek lazım:roflol:
hepsi işe yarar inşallah canım benim:1hug:
Allah korusun ya deme öyle şeyler:roflol:
olumlu düşünelim,düşünce gücüyle yenicez kılları:hooray:
sen yap etkili olursa söz bende sidikli sidikli gezicemhihoyyyt-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile2
yeminle şu sarı bıyıklarımdan beni kurtar diye allaha yalvarıyordumsositososito evet evet olumlu düşün isteeee olsunn SECRET hihoyyyt İSTE GERÇEKLEŞSİİİNNNNN hihoyyyt
yani şimdi arkadaşlar merak ettiğim birşeyler var,dolunay gecesi mi ağda yapacağız yoksa sabah yapıp gece idrarı sürsek olur mu?? bi de her dolunay gecesinde mi yapacağız bu işlemi?ben yay burcuyum bana da olur mu?lütfen cevap verin
yani şimdi arkadaşlar merak ettiğim birşeyler var,dolunay gecesi mi ağda yapacağız yoksa sabah yapıp gece idrarı sürsek olur mu?? bi de her dolunay gecesinde mi yapacağız bu işlemi?ben yay burcuyum bana da olur mu?lütfen cevap verin
bende bir yerden 20:11 diye buldum.garanti olsun geç başla tatlım sen.hazır yay burcundaymış,her şey kusursuz olsun barikaydirigubbakcemile3
gerçi senin bu 2krem ve idrar yönteminden sonra hazirana kıl kalacağını da sanmıyorum ama:roflol:
üzülme canım benim:1hug:
çaresiz birşey değil ki bak bir sürü şey yapıyoruz,geçer gider boşver takma kafana hiçyerimseniben
diane 35'in kilo aldırması da kalıcı değil şimdi su topladı vücudun ondan,vücuttaki ödemi atan çaylar falan oluyor onlardan iç.ya da maydonoz suyu iç o da yapardı galibaCADIARZU.
dolunay aralarında da çişlen,çıktıkça sür.kıllarım kalın ve sert deme senden önce ben varım burda birinci olarak:enbuyukkk:
sagolun kizlar tuzu birkmam daha iyi olur galiba cildim icin...sadece cissse devammm....ama benim cis hic yakmiyo sanki su sürüyormus gibi geliyo...neden bazi arkadaslarda yakiyo aceba..:uhm: