Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ben denicem dolunayı bekliyorum haftaya cuma 16.36 imiş
benim çişim değilmi nasıl olsa elalemin çişi değil yaa:dilcikar:
benim vücudumdan çıkıyo ne kaybederim ki yani eğer doğruysa kaybedicem şey kıllar olur
ki inanıyorum ki işe yarıcak benim zaten çok azcık çıkıyo çünkü dolayısıyla tamamen yok olur heralde
azcık bişey çıkıyo uğraştığıma değmiyo sinir oluyorum bari hiç çıkmasın
ayrıca o batık kıl için limonla tuzu yazandan Allah gani gani razı olsun yaww
ona inanmamıştım açıkçası yani çişe inandım ona inanmadımkaydirigubbakcemile3 ama gerçektende de deri altındaki batıkları çıkardı
malum filmlerin bazılarında adamlar kadınların yüzüne çişlerini yapıyomuş onlar elalemin adamının çişinden iğrenmiyo da
valla ben denicem dolunayı bekliyorum haftaya cuma 16.36 imiş
benim çişim değilmi nasıl olsa elalemin çişi değil yaa:dilcikar:
benim vücudumdan çıkıyo ne kaybederim ki yani eğer doğruysa kaybedicem şey kıllar olur
ki inanıyorum ki işe yarıcak benim zaten çok azcık çıkıyo çünkü dolayısıyla tamamen yok olur heralde
azcık bişey çıkıyo uğraştığıma değmiyo sinir oluyorum bari hiç çıkmasın
ayrıca o batık kıl için limonla tuzu yazandan Allah gani gani razı olsun yaww
ona inanmamıştım açıkçası yani çişe inandım ona inanmadımkaydirigubbakcemile3 ama gerçektende de deri altındaki batıkları çıkardı
malum filmlerin bazılarında adamlar kadınların yüzüne çişlerini yapıyomuş onlar elalemin adamının çişinden iğrenmiyo da
Ya kızlar iğrenç bişey ama , kaç dk ciltte kalıcak :):) bu arada , ya bence aramızdan bi yardım sever denesin işe yararsa buna katlanıp yaparım belki de :):)
güzelim mikrop dediğin şeyin senin içinden geldiğini unutma! Ayrıca ben dahil birçok kişinin kullanıp sonuç aldığını göz ardı edemezsin sanırım....
bu isi dolunaysiz yapsak olmami?