Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar yazmayacaktım birazdaha bekleyecektim sonucu iyi görmek için dayanamıyorum napim ben koltuk altı ve bacaklara denedim bacaklarımda ilk yaptığımda bi saat bekledim koltuk altımda söyle 5 6 saat durdu sonrasında bacaklarımdakiler normal çıktı bi fark görmedim ama koltuk altımdakileri daha dün farkettim incecik cılızmı cılız çıktılar hala şoktayım beynim hala kabul edemiyor bu işte bi bit yeniği var diyor ama benim öz be öz kıllarım yıllardır tanırım bilirim kalın siyah kıllar hem soluk hemde ince çıktılar bacaklarımı aldım onlarıda aynı öyle saatlerce bekleticem geç öıkması gibi bi durum olmadı ama çok cılız çıktılar ikinci seansta bakalım ne olacak tabiarada çıkmış olan ağdaya gelmeyenleri saymıyorum onlar hala siyah doğal olarak yaz olduğu için hepsinin çıkmasını bekleyemiyorum tam netleşince yazarım
ya şimdi sorulmazsa olurmu bu çiş sabah çişiylemi yoksa aksamdan kalma dinlenmiş mi olacak diye.. yada ne ölçüde sürülecek..şakkıdı:roflol: valla çiş hikayeleri cok ama uygulamak biraz zor.. benim midem almaz.. ama kendi çişini içen birini tanıyorum hastalıktan kurtulmak için tatlicadiarzu
benim teyzem rahmetli oldu o yapardı bikini bölgesinin tüylerini aldıktan sonra çişi gelirdi ve wc ye oturduğunda avucunun içine aldığı idrarını pampişinin üzerine sürdüğünü söylerdi ve bikini bölgesinde tüy yoktu..
ayrıcada dolunayda falan değil gündelik yaşantısında gündüz gözüyle yapardı işe yaradığını biliyorum ama burada yazarsam bana deli demenizden korktum
bide bişey daha söyleyim miii?bende teyzemin yaptığını birgün yaptım bikini bölgemi aldım ve idrarımı sürdüm.benim bikini bölgemde tüy tektük sayılır ama üstünde yok denecek kadar azdır...kenarlarınada sürdüm kenarlarındada çıkmadı ama 1 kere yapmıştım sonradanda yapmadım bir kerede etkili oldu yani ..ama bacaklarıma fakal süremedim arkadaşlar
hazır konu açılmışken bu yöntem en etkilisi olduğunu biliyorum...ama bir etkili yöntemde dişi eşşek idrarıdır.ciddiyim köyde yaşayanlar yapıyorlar tek seferde bişeyleri kalmıyor.bu da etkili.bunuda biliyorum yani sidik etkili arkadaşlar,fakat bildiği kadarıyla tanıdığım bir arkadaşım köyü vardı kadaşıma sipariş vermiştim:)oda piyano manyakmısın dişi eşşekler 15 günde bir işer g....demi bekleyecem demişti.gülmüştük ama etkili çünkü vücudunuzdan çıkıyor
kızlar ciddi misiniz yaa daha neler artık:1ninca:
valla ilk insan olarak dolaşırım ortaklıklarda yine de sürmem-tatlicadiarzu-
merhaba tam tarihi verirsen sevinirim dolunay zamanıvalla ben denicem dolunayı bekliyorum haftaya cuma 16.36 imiş
benim çişim değilmi nasıl olsa elalemin çişi değil yaa:dilcikar:
Benim vücudumdan çıkıyo ne kaybederim ki yani eğer doğruysa kaybedicem şey kıllar olur
ki inanıyorum ki işe yarıcak benim zaten çok azcık çıkıyo çünkü dolayısıyla tamamen yok olur heralde
azcık bişey çıkıyo uğraştığıma değmiyo sinir oluyorum bari hiç çıkmasın
ayrıca o batık kıl için limonla tuzu yazandan allah gani gani razı olsun yaww
ona inanmamıştım açıkçası yani çişe inandım ona inanmadımkaydirigubbakcemile3 ama gerçektende de deri altındaki batıkları çıkardı
malum filmlerin bazılarında adamlar kadınların yüzüne çişlerini yapıyomuş onlar elalemin adamının çişinden iğrenmiyo da