L
lal_83
Ziyaretçi
dolunaya saçma diyen arkadaşlar yeni ay ve eski ay diye bişey var!! ben tarımla (fındıkçıyız) alakalı olarak şunu söyleyebilirimki ağaçları tımar ederken de bundan yararlanılır daha geç çıkıyor filizler.. ayrıca tam olarak bilmiyorum ama ya eski yada yeni ayda kesilen ağaçlardan biri çabuk çürüken diğeri geç çürüyo eski ayda kesilen filizler daha çok geç çıkıyor kocakarı lafı diye eleştirmeyin... Babam hep bu eski ay yeni ayı kollar bu gibi durumlarda bu arada gökyüzündeki ayın bi etkisi yok zaman olarak düşünün ayın şeklide bize zamanı gösteriyor...hicri takvimi düşünün aya göre ayarlanmıştır aksi halde cildimize vs gökyüzündeki ayın bi etkisi yoktur zaman olarak vardır...biz bu kadar bolluğun içinde kurtulamıyoruz bu tüylerden..eski hatunlar mağara insanı gibi olurlardı demekki bazı yöntemler geliştirmişler ki kurtulmuşlar yanii..idrar meselesini annem öle üstün körü söyledi onun dışında burda duydum söylemişti bende peh demiştim.....inanmayanlar yapmasın ama yapanlar sonuçları mutlaka yazsın!!