- 30 Temmuz 2009
- 5.814
- 9
- Konu Sahibi Tatli_Civciv
Kızlar.. bu topiği okuyunca..başka bir sitedeki Cilt hekimine bunu sordum..
Denemeye değer dedi..yerimseniben
bu da güzel haber
Teşekkürler 2006modela.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar.. bu topiği okuyunca..başka bir sitedeki Cilt hekimine bunu sordum..
Denemeye değer dedi..yerimseniben
bu da güzel haber
Teşekkürler 2006modela.s.
lila sen çene tüylerini alıyor musun?
son birşey daha sorucam ben genital bölge için bioder kullanıyorum ağda yapınca önce limon tuzu sürsem sonra yaterkende bioderi sürsem zarar verirmi
kaç seans uyguladınız. ben bi defa yapabildim cildi çok güzel yumuşatıyor. pamuk gibi oluyor cilt sadce biraz geciktiriyor sanki sonra kıllar deri altında nokta nokta gibi oldu eyvah dedim kıl dönmesi neyseki öle bişey olmadı ama 2. defa denemek nasip olmadı. hamilelik doğum doğum sonrası derken araya bir yıl girdi. sen sonuç albildi mi?tşkkızlar bende tüylerime limon ve tuz ile çare buldum.
ilk önce bacaklarımda denedim. bir spreyli şişenin içine limon sıktım (1tane)
sonra içine bolcaana tuz döktüm ve iyice çalkaladım.
tüylerimi aldığım yere fısfıslayım elimle yedirdim yuvarlak daireler çizip.20 25 dk beleyip yıkadım.şimdi ise ağaklarımdaki tüyler tek tük var yani çıkmadı henüz araan 2 hafta geçti ama tüylerde tık yok :)
Sizlerle paylaşmak istedim :lepi:sositososito
ama limon tuzu belli birsüre tutup yıkıyoruz
kızlar bende tüylerime limon ve tuz ile çare buldum.
ilk önce bacaklarımda denedim. bir spreyli şişenin içine limon sıktım (1tane)
sonra içine bolcaana tuz döktüm ve iyice çalkaladım.
tüylerimi aldığım yere fısfıslayım elimle yedirdim yuvarlak daireler çizip.20 25 dk beleyip yıkadım.şimdi ise ağaklarımdaki tüyler tek tük var yani çıkmadı henüz araan 2 hafta geçti ama tüylerde tık yok :)
Sizlerle paylaşmak istedim :lepi:sositososito
birazdan yapıcam bende bunu,inşallah faydası olur.bende yazarım gelişmeleri burdan..teşekkürler civciv:)