Tüyler için tuz ve limon kullanıyorum.Faydasını gördüm..

vallah arkadaslar ben 4.10. kollarimin altini ve bacaklarimi almistim bacaklarima limon ve tuz suyununu mu sürdüm baklami bilemiyorum ondan birsey söylemiyim ama kollarimin altina inanamiyorum ya 1.5 ay oldu ve cok az cikti bide daha ince ciktilar ben söyle yaptim
kollarimin altini agdag ile aldim sonra hani su pamuklar olurya yüzümü tonikle sildigimiz onlari aldim limin ve deniz tuzlu karisima batirdim biraz SIktim kollarimin altina koydum ve kollarima kapadim taabi canim yandi ama agdaya dayanan bunada dayanir 3-4 kere daha yaparsam koll altimda hic cikmaz sanirim :dance: nice tüyüsüz günlere arkadaslar mutlaka deneyin hemde evdeki malzemeler sudan ucuz:teytey::enbuyukkk:

gaza geldim valla yarın hemencecik deniycem...
ama ben çenemde çıkan şu çıldırtan tüylere deniycem...
tatlı civciv teşekkürler canım...

Başka bir başlıkta soğan suyu işe yarıyor diye yazıyordu, deneyeceğim demiştim, ama limon suyu öncelikli oldu, kokmam en azındana.s

Hele oraya da sürebilirsem çok iyi olur.

kesinlikle bende deniycem suan yoklar ama ilk işim cıktıklarında bunu denemek olucak kesinlikle sonucu yazarım yüz bölgemden rahatsızım ben henüz koltuk altlarını genital bölgeyi takmıs durumda değilim bide göbekte var oraya denesekmi acaba deniyelim ya nolcakkki limonu yiyoruz sonucta biş olmaz sanırım ayhh bi kurtulsak ohh ohh zemuszemus

kızlar bende 3-4 kez uyguladım koltuk altımda. hem tuz limon hemde kozmetikciden aldıgım kremi. kardesm ve bende tuy sorunu var. o denemedi ben denedim. suan bnm koltuk altım gec cıktıgı gibi onunkini3te biri kadar. o bile sasırdı.

1 kerede ozel bolge ustunde denedim bunu oradda gec cıkardı. inceldi..

krem ve bu yontemden memnunum..

ozel bolgemi tamaman agdayla alamadıgım için orada uygulayamıyorum ama koltuk altı, gobek ve bacaklarımda devam edicem :)

Bende bugun deniyorum..koltuk altina agda yaptiktan sonra dusa girdim ben bisey olurmu abaca..Yandi baya benimkisi ama dayandim..insallah ise yarar..yikamiycam ben ustune avonun tuy azaltici kremini sürüp yatiyorummkaydirigubbakcemile2

ya ben yüzümü aldıktan sora yüzüme sürsem nolur tahriş olurmu rezil olmiim bu seferde.. sakallarımla yeterince rezilim zaten mafoldumben

kızlar ben bacaklarımı sir ağdayla alıyorum onların özel yağı varya onun yerine limonu sürüp 2 saat beklesem zararı olurmu tahriş falan olur diye korkuyorum

kızlar ben bacaklarımı sir ağdayla alıyorum onların özel yağı varya onun yerine limonu sürüp 2 saat beklesem zararı olurmu tahriş falan olur diye korkuyorum

canım sanırım yağı sürmeden önce limon tuzu süreceksin.2 saat beklemene gerek yok,15-20 dk yetiyor.ben yaptım kızlar.alalı bir ay oldu bacaklarımı daha tek tük çıktı,yakından bakmasam hiç belli bile değil.çok teşekkürler..:lepi:

cwp verdiğin için teşekkr ederim canım ama sir ağdada 2 saat beklemzsen ve cildi acayip tahriş ediyo bende ondan korkuyorum yoksa limonun ne zararı olcak

bunu kesinlikle bende deneyecegim annem söylerdide bana inandırıcı gelmezdi ama burda herkeste olumlu sonuc vermiş.. benim tüyler 1 hafta demeden hemen cıkmaya başlıyor bakalım bende nasıl bir etkisi olacak umarım bende de işe yarar yaa :KK43:(

Kızlar.. bu topiği okuyunca..başka bir sitedeki Cilt hekimine bunu sordum..
Denemeye değer dedi..
yerimseniben

X