Tüyler için tuz ve limon kullanıyorum.Faydasını gördüm..

hanimlar cevabi bilen varsa bilgilendirirmisiniz ltfnnn

ağda ile aldıktan hemen sonra karışımı 2.3 kez sürüyorsun ertesi günde aynı şekilde 2.3 kez sürüyorsun. ben sabah ve aksam olmak üzere 2gün yani toplamda 4kez yaptım ve bir dahaki ağda yapımına kadar yapmıyorsun önemli olan ağdayı yaptıktan sonra ki 2gün yapmak

ağda ile aldıktan hemen sonra karışımı 2.3 kez sürüyorsun ertesi günde aynı şekilde 2.3 kez sürüyorsun. ben sabah ve aksam olmak üzere 2gün yani toplamda 4kez yaptım ve bir dahaki ağda yapımına kadar yapmıyorsun önemli olan ağdayı yaptıktan sonra ki 2gün yapmak

cok tesekkur ederimmmm :)

sir ağdadan sonra ağda yağı sürülüyo mecburen bacaklara.ağda kalıntıları çıksın diye. o yağdan sonra sürsek de etki ediyor mu? ya da ilk limon suyu-tuz sürüp sonra ağda yağı sürsek?

sir ağdadan sonra ağda yağı sürülüyo mecburen bacaklara.ağda kalıntıları çıksın diye. o yağdan sonra sürsek de etki ediyor mu? ya da ilk limon suyu-tuz sürüp sonra ağda yağı sürsek?

olmaz sanırım . kalması gerekiyor çünkü yağlı limonlu nasıl dolaşcaksın. ben ağdamı yaptıktan sonra banyo yapıyorum. hemen limonu sürüyorum. yıkamıyorum ben 2 gün boyunca aralıklara üzerine sürüyorum. bende baya faydasını gördüm. geç çıkıyor ve inceldi. bacaklarımda yok denecek kadar azaldı. bakalım devam edeceğim. incelmesi bile benim için yeterli. alması kolay 5 dakkada bitiyor.

olmaz sanırım . kalması gerekiyor çünkü yağlı limonlu nasıl dolaşcaksın. ben ağdamı yaptıktan sonra banyo yapıyorum. hemen limonu sürüyorum. yıkamıyorum ben 2 gün boyunca aralıklara üzerine sürüyorum. bende baya faydasını gördüm. geç çıkıyor ve inceldi. bacaklarımda yok denecek kadar azaldı. bakalım devam edeceğim. incelmesi bile benim için yeterli. alması kolay 5 dakkada bitiyor.

ben de ilk yaparken fazla inanamamıştım ama bende de gerçekten işe yaradı. resmen çıkmayan kısımlar var ve sadece 2 defa yaptım daha. ben yağı sürüp sonra banyo yapıp sonra limon tuz sürmüştüm 2.sinde. o özel yağı sürmeden banyo yapsan da ağda çıkmıyor ki ne yapcaz? aslında ağda yapılır yapılmaz sürülse daha iyi olur sanki ama :/ diğerleri nası yapıyo acaba?

kızlar ağda yapmayın şekerli olduğu için kökleri besliyor sir kullanın zamnla incelior ve seyrek oluor bi dost önerisi hşçkln:KK42:

Kızlar ben limon tuz ikilisini bacağımın koltuk altımın rengi açılsın die kullanmıştm azaltma etkisini bilmiyordm. sonradan farkettm ki neredeyse bi ay oldu azıcık çıkmadı bile. üşengeçlikten yapamıyorm şimdi ama işe yaradıgı gerçek:KK33:

kızlar bende tüylerime limon ve tuz ile çare buldum.
ilk önce bacaklarımda denedim. bir spreyli şişenin içine limon sıktım (1tane)
sonra içine bolcaana tuz döktüm ve iyice çalkaladım.
tüylerimi aldığım yere fısfıslayım elimle yedirdim yuvarlak daireler çizip.20 25 dk beleyip yıkadım.şimdi ise ağaklarımdaki tüyler tek tük var yani çıkmadı henüz araan 2 hafta geçti ama tüylerde tık yok :)

Sizlerle paylaşmak istedim :lepi:sositososito

acaba bıyık bölgesi içinde uygulasak olurmu?

kizlar bende burada okuduktan sonar uyguladim bir haftada kendini gosteren tuylerim on gun gecti hala yok:KK8:
bu bilgiyi paylastigin icin tesekkurler cnm:KK16:
devamli kullanicam limon ve tuzu insallah biter :KK31:

Limon alinan yeri yakmiyor mu asitli oldugu icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende başladım her ağdadan sonra limon ve tuzu karıştırıyorum pamukla bastıra bastıra bacaklarıma,kollarıma ve bıyık bölgeme sürüyorum. Yakıyor haliyleee..

Uzun sure kullanip net sonuc alan varmi? Ben gecen ay epilasyon aletiyle killari alio surdum.baya yandim kavruldum.ama pek farketmedi acikcasi.yapanlar sonuclari net bildirebilirmi?

kızlar bende tüylerime limon ve tuz ile çare buldum.
ilk önce bacaklarımda denedim. bir spreyli şişenin içine limon sıktım (1tane)
sonra içine bolcaana tuz döktüm ve iyice çalkaladım.
tüylerimi aldığım yere fısfıslayım elimle yedirdim yuvarlak daireler çizip.20 25 dk beleyip yıkadım.şimdi ise ağaklarımdaki tüyler tek tük var yani çıkmadı henüz araan 2 hafta geçti ama tüylerde tık yok :)

Sizlerle paylaşmak istedim :lepi:sositososito
ARKADAŞLAR BEN DENEDİM GERÇEKTEN TÜYLERİ AZALTIP YOK EDİYOR.BEN NASIL YAPTIĞIMI ANLATAYIM SİZE...ÖNCE AĞDA YADA EPİLATÖRLE TÜYLERİNİZİ ALIN VE HEMEN ARDINDAN LİMON VE TUZ BEN KAYATUZU KULLANDIM EVET KAYATUZU KALIN AMA ROBOTTA ÇEKTİM İNCELTTİM TUZU ....LİMON VE KAYATUZUNU SPREY ŞİŞEYE KOYDUM EPİLATÖRÜN ARDINDAN HEMEN BACAK VE KOLTUKALTIMA SIKTIM KURUYANA KADAR BEKLEYİN HATTA MÜMKÜNSE GECE YAPIN AĞDA SONRASI SABAHA KADAR KALSIN SABAH DUŞ ALIN..BEN OYLE YAPIYORUM.SİZDE DENEYİN.TUZ VE LİMON TUYLERİ KURUTUYOR RESMEN.

merhaba arkadaşlar ben sadece limon kullandım 3 sefer ve jiletle almama ragmen bacaklarım inanılmaz azaldı ve bazı yerlerde hiç çıkmadı,çıkan yerlerde cok gec cıktı :) biraz yakıyor tabi ama dayanılmayacak kadar degil

Arkadaşlar bende lazer epilasyona gidiyorum tüm vücut ama bazı bolgelerimde(goguslerimin arası,üst kol)
ince tüylerim olduğu için lazer yapılamiyo
Ama ben ordaki tüylerden rahatsızım bu bölgelere uygulasam işe yarar mı?

X