Tüyler için tuz ve limon kullanıyorum.Faydasını gördüm..

denekler artıyor güzel :lepi:

bende işe yarıyor galiba... kendimi kandırmıyorumdur umarım :bbo: çünkü yer yer açılmalaar var ... devamlı kullanılırsa işe yarar gibi duruyor. şu an formülü değiştirdim turunç tuz yapıyorum

Tatlı civciv sen ne alemdesin?
turunç derken hangi turunçgil ve turuncun neresini kullanıyorsun
tuz ile ilgili farklı yerlerdede yazmıştım(sanırım burdan bi arkadaş sormuştu bi cilt doktoruna ne düşünüyorsunuz diye bende cevaplamıştım:)
tuz+limondan fayda gördük mesajlarını sıkça duyunca araştırmaya başlamıştım
tuz mitotik bölünmeyi engelliyor ,bölünmenin çeşitli fazlarında özellikle
tuz uygulamasında seanslarınızdan birini gece saatlerine getirmeye çalışın
ve bu sofralık tuz olmasın,taş tuzun öğütülmüşü oluyor,salamuralarda(turşularda) kullanılan kalın tuz olursa daha iyi olur..

arkadaşlar netimde sorun var çok sık giremiyorum
tüylerinizi aldıktan sonra
bir limon ile bol tuzu karıştırın sonra tuzlarınıda alarak sürüp iyice ovalayın 15 20 dk öle bekleyin acıı dinene kadar. tmm. sonra yıkayın benim bacaklarımdaki tüyler 2 ayda anca çıktı ve arka tarafta çok fazla çıkmadı hatta yok denilebilecek kadar az şimdi tüylerimi alıp tekrar denicem

ama koltuk altımda biraz geç etki etti.
2. seans da azalma oldu

bıyıklarınıza sürdüğünüzde tahriş olabilir ben denedim kabracıklar oldu geçiçi süreliğine geçti hemen ama çok yaktı bilginize.

sonuç şu ki müthiş :):)

turunç derken hangi turunçgil ve turuncun neresini kullanıyorsun
tuz ile ilgili farklı yerlerdede yazmıştım(sanırım burdan bi arkadaş sormuştu bi cilt doktoruna ne düşünüyorsunuz diye bende cevaplamıştım:)
tuz+limondan fayda gördük mesajlarını sıkça duyunca araştırmaya başlamıştım
tuz mitotik bölünmeyi engelliyor ,bölünmenin çeşitli fazlarında özellikle
tuz uygulamasında seanslarınızdan birini gece saatlerine getirmeye çalışın
ve bu sofralık tuz olmasın,taş tuzun öğütülmüşü oluyor,salamuralarda(turşularda) kullanılan kalın tuz olursa daha iyi olur..
bence kalın tuz yerine ince tuz daha ii gbi çünkü hücre zarından molekülller ne kadar küçük küçük olursa hücre zarından daha ii difüze olur,denemek lazım tabi

bence kalın tuz yerine ince tuz daha ii gbi çünkü hücre zarından molekülller ne kadar küçük küçük olursa hücre zarından daha ii difüze olur,denemek lazım tabi

tuz eridiğinde aynı küçüklüğe gelicektir zukseddin
turşuluk tuzda erir ,eğer eritemiyorsanız belli sıcaklıkta eritmeyi deneyebilirsiniz..

Valla arkadaşlar ben çene ve favori için lazere gidiyorum,tuzu bilmem ama limonu pudrayla karıştırıp cildime her gece sürüp ,yattım.2 ayda bir gittiğim lazere,4 ay sonra gittim:KK70::KK70:

İnceltiyor ayrıca:)

cnm ya bende lazer epilasyona gidiyorum her gece derken uygulamadan sonra kaç gün yoksa tekrar çıkana kadar mı ne kadar sürede bu sonucu elde ettin ve pudra bildiğimiz bebek pudrasımı miktarı varmı paylaşımın için teşekkürler

kızlar deneyipte başka sonuç alanlar varmıya bu kıl tüy takıntıları bi bende var sanırdım meğer herkes aynı fikrdeymiş böhühühüh:KK43:(

kizlar ben koltuk altimda denedim gercekten ise yariyor...
seyreldi tüylerim ve inceldi anneme bile gösterdim oda azalmis incelmis dedi.
2-3 denemeden sonra neredeyse yok denilicek kadar azalicak gibi geliyor bana..
tüylerimi aldigim aksamdan itibaren kullanmaya basladim 3 gün boyunca..
1-2 gun daha kullanicakitm ama adetlendigim icin kullanamadim..
Gercekten süper biseyy:lepi:

ben ortaokula gıderken ablam soylemıstı tuylerını aldıktan sonra lımon sur kokunu kurutuo dıe ama acısına dayanabılırsen demıstı :KK70: korkudan hıc denemedım ama burda olumlu sonuclar gordum bende deneyecegım :KK70:

kızlar az önce ben de yaptım koltukaltı ve kollarımda. ama yanlış yapmışım :KK43:(. keşke önce bütün forumu okusaydım. ben ağda bandı kullanıyorum. ağdadan sonra da bebe yağıyla temizliyorum. önce temizledim bebe yağıyla yapış yapışlığı gittikten sonra da dalin ıslak mendille sildim yağı gitsin diye. onun üstüne uyguladım. ben bi de limonu sıkmadım limonu kesip tuzu bol bol üstüne döküp ovaladım. tuz tam erimediği için peeling etkisi de oldu :). koltuk altım yandı ama kollarımda bir şey hissetmedim. koltuk altım zaten çok az çıkıyor. eğer tatlı civcivinki kadar etki ederse hiç çıkmaması lazım artık bende. bacaklarıma da deniicem bunu ama benim zaten bir ayda ancak çıkıyor. o da sadece bir kısmı. hepsinin çıkması için en az iki ay beklemem lazım. ben genelde bir kere ağda yaptıktan sonra iki ay kadar jilet yaparım. sonra ağda için uzatırım. o yüzden bacaklarıma şimdi uygulayamam. ama yapınca onu da yazarım.

kızlar bende braz önce bacaklarımı makineyle aldıktan sonra bir limon sıktım kalın tuz bulamadığım için normal yemek tuzu kullandım 3 kaşık falan tuz attım içine sonra elimle alıp alıp sürdüm bacaklarıma 25 dk bekledim inşallah işe yarar

memnun kalan baskaları yokmu yazında bızde bosuna denememıs olalım nede olsa baya acıtan bısey

bende şimdi kollarımı alıp deniycem,gecen şu soganlı olan yapmıştım,ama kokuya dayanamadım valla,öbür gün bile kokuyordum yıkamama ragmen,bu daha iyi gibi,bakalım yazarım gelişmeleri,bu arada bende makinayla bacaklarım aldıktan sonra 1 hafta içinde cıkarlar hemen,sir ağdaylada kollarımı alıncada 10 güne falan cıkarlar,umarım umarım umarım işe yarar,bıktım artık,allah bilir hayatım nekadarı bu tüyleri almakla geçiyordurohaoldumsmile

deneyenler yazsın kızlar ben etkisi olursa yazıcam inşallah kılları azaltırmı daha bilmiyorum ama bacaklarımı yumuşacık yaptı limon ve tuz

Ben de şimdi bu yönteme başladım...
Geçen ay da bunu yaptım fena değildi.
Bu ay içinse, 3. haftamdayım şu an bunu yapalı a.s
Yani temizlikten sonraki 3. hafta...
Ama hastalanmaya yakın hormonlar azıyor maalesef... :1no2:
O haftaya kadar iyi de birden çıkmaya başlayınca kötü... :eek:lmaz:
Gene de eski haline göre epey azaldı... kaydirigubbakcemile3
Tavsiye ederim.
a.s.

X