Tüyler için tuz ve limon kullanıyorum.Faydasını gördüm..

kusura bakmayın arkadaşlar net yoktu evimizde yeni geldi

arkaaşlar sadee bir kez sürdüm bacağımda denedim. kemikli kısmında azalma ve incelme oldu arka tarafında bir iki tüy kaldı.

hiç bir şekilde yan etki etmedi bana hastalık falanda olmadı. korkmanıza hiç gerek yok arkadaşlar

kendinize iyi bakın buralardayım :)

hoşgeldin hoşgeldin kaydirigubbakcemile5

gelişmeler var mı peki? 2. kez sürebildin mi?

canım rica ederim ne demek tatlım ikinciyi süremedim henüz çünkü tüylerim dah doğru düzgü çıkmadı :KK70: inşallah çıkarsa sürcem :)

Bende işe yaramadı yaa yine aynı ama tüyleri aldıktan sonra bikere sürdüm ondan galiba :gitme:

ben de bugün denedim bu karışımı.çok yakacak diye önyargılıydım.ama bacaklarda hiç yakmadı kesinlikle.diğer bölgelerde hafif bi sızı oldu sadece.inş. etkisi olur.

konuyu okuyunca daha etkili olur düsüncesiyle,zamaninda is yerimden getirdigim bir avuc kadar limon asitini(toz halinde) bir limon suyuyla karistirip epilasyondan sonra sürdüm bacaklarima.ciglik atmamak icin zor tuttum kendimi,bir iki dk cok yandi acidi.iki saat kadar bekleyip yikadim.iki hafta bitti,tek tük ciktilar ve yumusacik oldu bacaklarim.ikinci denememde tuzda eklicem formülüme ki daha etkili olur saniyorumzemuszemus

benim ilk once cene altinda beni rahatsiz eden bi kac kil var salak kafam kalktim cimbizla alinca bi taneyken bi kac tane oldu ben simdi cene altina denesem olurmuki hani limon beyazlatici bi sey bu seferde cene alti beyazlamasin ay iyicene sasirdim ne yapayim:bbo:

Arkadaşlar bende kesinlikle uygulamayı düşünüyorum fakat birşey takıldı aklıma ztn epilasyon ve ağdanın azaltma ve tüğleri yumuşatma etkisi var önemli olan jiletle alınan bölge yani benim için genital bölge benim tüm problemim orasıyla. :gitme:

Bir türlü ağda yapamıyorum oraya ve 7 ay sonra düğünüm var sizde ağdadan sonra 1 hafta içinde bu uygulama sonuç vermeye başladı ben jilet yapsam 1 ay sonra sonuç verse bile rağzıyım ama ağda yapamıyorum yaa...

Ayrıca kollarımada hamamotu kullanıyorum acaba ordada sonuç verirmi lütfen yardımınıza ihtiyacım var kızlar...

konuyu okuyunca daha etkili olur düsüncesiyle,zamaninda is yerimden getirdigim bir avuc kadar limon asitini(toz halinde) bir limon suyuyla karistirip epilasyondan sonra sürdüm bacaklarima.ciglik atmamak icin zor tuttum kendimi,bir iki dk cok yandi acidi.iki saat kadar bekleyip yikadim.iki hafta bitti,tek tük ciktilar ve yumusacik oldu bacaklarim.ikinci denememde tuzda eklicem formülüme ki daha etkili olur saniyorumzemuszemus

şu toz halindeki limon asitini biz bulamaz mıyız:uhm:

Arkadaşlar bende kesinlikle uygulamayı düşünüyorum fakat birşey takıldı aklıma ztn epilasyon ve ağdanın azaltma ve tüğleri yumuşatma etkisi var önemli olan jiletle alınan bölge yani benim için genital bölge benim tüm problemim orasıyla. :gitme:

Bir türlü ağda yapamıyorum oraya ve 7 ay sonra düğünüm var sizde ağdadan sonra 1 hafta içinde bu uygulama sonuç vermeye başladı ben jilet yapsam 1 ay sonra sonuç verse bile rağzıyım ama ağda yapamıyorum yaa...

Ayrıca kollarımada hamamotu kullanıyorum acaba ordada sonuç verirmi lütfen yardımınıza ihtiyacım var kızlar...

ben tek tek bile yolamıyorum kaldı ki ağda :bbo:

bu yöntemin amacı kıl köklerini yakmak... o açıdan kıl köklerinin açık olması gerekiyor

hamamotu da tuy dökücü gibi birşeydi sanırım yani o da jilet gibi sadece üstten alıyor

bir şekilde kılları kökünden aldıktan sonra bu karışımı sürmelisin...

ameliyat eldivenini bi dene istersen en azından üst kısımları alabiilrisin

canım ağda yapamıyorsan emla kullan ben bikini gölgeme uyguluyoum çokda memnunum valla miss gibi oluyor bu arada bir buçuk ay geçmesine rağmen bacağımın arkasında hala tüy çıkmadı. kemikli bölgede seyrek ve ince birşekilde çıktı tüyler :KK70:

Civciv cim senin formülü bende denedim bacaklarımda,bıyıklarımda ve kaşlarmda birkere yaptım henüz gerçekten kıllar daha ince geliyor sanki denemeye devam edeceğim gelişmeleri paylaşırım :teytey:

merhaba
bende dün akşam bikini ve genital bölgeyi ağda ile alıp
yarım limon suyu ve 2 çay kaşığı tuzu karıştırdım bi güzel sürdüm
canımdan can gitti 10 dk. bekleyip yıkadım kıplırmızı olmuştu
simdi herşey normal
inşallah bende de işe yarar :))))))))
boşuna yanmamış olurumm

bnde denicem ama çok acımasından yanmasından korkuyorum...
acaba tuzlu limonlu şeyi sıktıktan sonra ya da önce acısını azaltısın die pudra sürsek etki etmez mi karışım ??? yani pudra sürsem mi sürmesem mi ???

pudra sürme,gözenekleri kapatır pudra
acısı bir iki dakikalıktır,sonucu görmek için hiç birşey kullanmamalısın bence

yazık bize yaaa :KK43: nedir bizim bu çektiğimiz :ühüüüü
denedim, hiç yakmıyo desem yeri, çok hafif bi sızı oluyo, pudraya felan hiç gerek kalmadı. denemeye değer inş. sonuç verir...
nefret ediyorum şu kıl tüy işlerinden :KK43: ....

bende bir kere tuzlu su denedim bi işe yaramadı yandığımla kaldım bunu yarı deniycem sonucları yazarım

ArkadaŞlar ben aldıktan sonra ÜÇ gece boyunca denedım.kıl kÖklerı ÜÇ gÜnde kapanıyormuŞ ÇÜnkÜ.ılk gÜn bıraz yandı dıĞer gÜnler yanmadı hıÇ.bugÜn beŞıncı gÜn.hala temız ama bÖyle kalır mı bılemem.benım tÜylerde cok cabuk cıkar yanı bır haftada epey belırgınleŞır.bakalım bırkaÇ gÜnden sonra haber verırırm sızlere

X