Tüylenme Ve Diane 35 Kullananlar ?

Bu arada adet düzensizliğim falan da yoktu sadece yüzümdeki 2 tane tüy için pimpiriklenip doktora gitmiştim hormon testimin sonucu da normal çıkmıştı ama PCO olduğum için doktor bu ilacı vermişti. Tekrar bir kontrole gidip göstersem iyi olur sanırım

mrb ben yeni üye oldum bu başlık altında bi çok gönderiyi okudum ama ben de yazmak fikirlerinizi almak istedim. aşırı tüylenme var özellikle yüzümde bu nedenle doktora gittim diane 35 verdi 3 ay kdr kullandım çok kilo alınca bıraktım tüylerim artmıodu ama bırakınca ne yazıkki aynı sorun devam etti başka bi doktora gittim yasmin verdi o daha da fazla arttırdı tekrar eski doktoruma gittim tedaviyi yarım bıraktığım için çok kızdı şuan yeniden dianeye başlamış oldum ama tüylerim ilk durumdan çok daha fazla arttı hergün ağlayıp duruyorum sinirlerim acaip derecede bozuldu ailemde durumuma çok üzülüo doktor lazer önerdi ama görüşmeye gittimde yüzümdeki tüylere jilet vurmam gerektiğini söyledi şuan çok siyah değiller daha fena olurlar diye çok korktum burda epilasyona gidenlerin olduğunu gördüm jlet bunun için şartmıdır ve çıkarken siyah siyah çıkıyomu okula gidiyorum yüzümde simsiyah çıkmış kılları düşündükçe daha da sinir oluyorum nolursunuz bana yardımcı olun hayttan nefret etmiş durumdayım :'(

bende başka bi doğum kontrol hapı kullanmıştım ama şükür bende o tarz bi tüylenmee yapmadı. tüylenme sorunu olan arkadaşların bu tarz ilaçları doktor reçetesiyle kullandığını biliorum. bide bioder falan diyee yazmış bikaç arkadaş bi arkadaşım düzenli kullandı ama çok bi faydasını görmedii

pco yani polikistik over. yumurtalıklardaki kist. adet düzensizliği kıllanma ve kilo alma belirtileri. bnde pco yok ama düzensizlik var diane kullanıyorum 1 yıl olucak ve tüylenmeyi cook azalttı gercekten. eskiden her hafta ağdaya giderdim şimdi 2 ayda bir :) mükemmel bişi bnm için :) umarım bırakınca eski halime dönmem. kilo da almadım hiç hatta verdim :)

"kontraseptif " ilişki sonrası gebeliği önleme anlamına geliyor yani ilişki sonrası gebeliği önlemez anlamındadır.

:Saruboceq: çok teşekkürler. bugün aldım bu ilacı googleden ararken sitede buldum yine cevabı. içim biraz olsun rahatladı.

Arkadaşlar bende 6 aydır kullanıyorum.Kilo falan yapmıyo, kilo alanlar heralde kilo alıcam diye önyargılı başlamışlar.Keşke kilo alsaydım yani boshayallersmile

Yalnız göğüs büyütüyomuş falan diye kullaniyim falan diye bi salaklık sakın yapmayın sadece hormonlarınızın dengesini bozarsınız duygusal hayatınz alt üst kalır. Göğüslernz de şiştiği gbi bırakınca aynen iner. Çünkü sadece kullanım sırasında dolgunlaştırıyo,bırakır bırakmaz aynen iniyo,hatta sarkma yaşayanlar olmuş.Aman aman!! alsanaalsanasmile

a.s
selam arkadaşlar, benim vücudumda aşırı tüyleneme vardı hormon testi yaptırdım doktor önemli bişey olmadığını söyledi ama diane 35 diye bi ilaç verdi. benimle aynı sorunu yaşayanlar var mı? bu ilacın olumlu etkileri oluyo mu tüy dökme konusunda? bi de ne kadar zamanda sonuç alınabiliyo? cevap veren olursa çok sevinirim.:uhm:

evet canım bende geçen ay gittim daine 35 banada verdi ... tüyleri azaltmıyo ama sadece yavaşlatıyo zaten sakın inanmayın tüh döker çıkmaz falan diye genel olarak yani piyasa insanları kandırıyo helede kozmetik ürünler ... bu hapı düzenli kullanman önemli %90 koruyo geçmiş olsun

Merhaba
Ben de aşırı tüylenme vardı dr um bana aldacton ( 100 mg ) verdi günde 1 adet içiyordum tam 1 yıl kullandım ve hiç ummadığım bi şekilde azaldı yok oldular bunun yanında ayrıca diana 35 kullanıyorum ama onu adet düzeni için zaman gerekli 1-2 ay da yok olma gibi şans yok malesef ...

Merhaba sanırım bu yazıyı en son sanırım 2007 de yazmışsınız.bende 2 aydır aldactone (100 mg )kullanıyorum.sadece merak ettim.şu an sizin 3 sene olmuş aldactone biteli heralde.tüylerinizde azalma olduğunu yazmışsınız.
peki şu an tekrardan eski haline dönme var mı tüylerde ????
ve hiç lazer falan yaptırdınız mı aldactone dan sonra veya ilaç bittikten ne kadar sonra lazer yaptırdınız???

mrb ben yeni üye oldum bu başlık altında bi çok gönderiyi okudum ama ben de yazmak fikirlerinizi almak istedim. aşırı tüylenme var özellikle yüzümde bu nedenle doktora gittim diane 35 verdi 3 ay kdr kullandım çok kilo alınca bıraktım tüylerim artmıodu ama bırakınca ne yazıkki aynı sorun devam etti başka bi doktora gittim yasmin verdi o daha da fazla arttırdı tekrar eski doktoruma gittim tedaviyi yarım bıraktığım için çok kızdı şuan yeniden dianeye başlamış oldum ama tüylerim ilk durumdan çok daha fazla arttı hergün ağlayıp duruyorum sinirlerim acaip derecede bozuldu ailemde durumuma çok üzülüo doktor lazer önerdi ama görüşmeye gittimde yüzümdeki tüylere jilet vurmam gerektiğini söyledi şuan çok siyah değiller daha fena olurlar diye çok korktum burda epilasyona gidenlerin olduğunu gördüm jlet bunun için şartmıdır ve çıkarken siyah siyah çıkıyomu okula gidiyorum yüzümde simsiyah çıkmış kılları düşündükçe daha da sinir oluyorum nolursunuz bana yardımcı olun hayttan nefret etmiş durumdayım :'(

iyi bir yerde iğneli epilasyon yaptır derim.diane 35 i kullandım.evet tüyler azalıyor ama hapı bırakınca eskiye dönüyor.üstelik benim selülitle tanışmama neden oldu.
epilasyona karar verirsen önce benim topiğime bak derim:
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html

mrb kızlar bende tüylenme ve adet düzensizliği için (hatta 1,5 aydır adetim gelmiyor) diana 35 e başladım doktorun reçetesiyle...ilaç bitti 4 gün geçti adetim gelmedi. acaba etkisi için bi kaç ay daha mı beklemeliyim ???? yoksa ilk aydan gelmesi mi gerekiyordu ?? bide önceden aldactone kullandığım için aşırı saç dökülmesi yaptı son aylar avuç avuç geliyor resmen.. onu bıraktım (doktor kontrolüyle) diana 35 te devam ederken kesilmedi dökülme. doktora henüz gidemedim. doktor devam et derse ne yapçam ??? SİZCE SAÇ DÖKÜLMESİNE RAĞMEN DEVAM ETMELİ MİYİM İLACA EN AZINDAN Bİ TAVSİYE VEREBİLİR MİSİNiZ?? sizce BAZI İLAÇLAR YAN ETKİLERİNE RAĞMEN DEVAM EDİLMELİ Mİ ACABA ???? en azından fikirlerinizi merak ediyorumda.CAVAP YAZARSINIZ ÇOK İYİ OLACAK BENİM İÇİN???

ilaç bitiminden sonra 1 hafta bekliyorsun,bu süre içerisinde adet olursun tahmin ediyorum.
aldactone saç dökülmesi yapmaz,eğer erkek tipi saç dökülmesi teşhisi konduysa size,bilakis DHT hormunu baskılayarak ,DHT den kaynaklı dökülen saçların tedavisinde bayanlara verilen en etkili ilaçtır,tabi genelde aldactoneyi tek başına vermezler,aynen siizn kullandığınız diana 35 gibi kombine edilerek verilir.
doktorunuzun öngördüğü sürece ilaç kullanımına devam edin,hemen etki görmeyi beklemeyin,hatta ilk kullanımlarda saçlar dökülmeye başlar ama sonra dökülme durur.
yine aldactonedeki etken madde olan spirolactoneden elde eidlmiş olan spiro sprey-krem ler var piyasada,saçlı deriye lokal olarak kullanılıyor,saç dökülme tedavisinde.(şikayetiniz DHT den kaynaklı ise tabi)
umarım yardımcı olabilmişimdir.

ilaç bitiminden sonra 1 hafta bekliyorsun,bu süre içerisinde adet olursun tahmin ediyorum.
aldactone saç dökülmesi yapmaz,eğer erkek tipi saç dökülmesi teşhisi konduysa size,bilakis DHT hormunu baskılayarak ,DHT den kaynaklı dökülen saçların tedavisinde bayanlara verilen en etkili ilaçtır,tabi genelde aldactoneyi tek başına vermezler,aynen siizn kullandığınız diana 35 gibi kombine edilerek verilir.
doktorunuzun öngördüğü sürece ilaç kullanımına devam edin,hemen etki görmeyi beklemeyin,hatta ilk kullanımlarda saçlar dökülmeye başlar ama sonra dökülme durur.
yine aldactonedeki etken madde olan spirolactoneden elde eidlmiş olan spiro sprey-krem ler var piyasada,saçlı deriye lokal olarak kullanılıyor,saç dökülme tedavisinde.(şikayetiniz DHT den kaynaklı ise tabi)
umarım yardımcı olabilmişimdir.

verdiğin bilgiler için teşekkürler...adetimi bekliyorum bakalım..inş kısa sürede düzene girer, herkesinde öyle....

mrb arkadaşlar lütfen bilen arkadaşlar cevap yazsın bende hem diane 35 ve beraberinde androcur die bi hap kullanıyorum kıllanma için dün doğum kontroıl olan bitti bir hafta ara vericem ama androcur hormon hapını devam ediyorum bitmedi o daha ama benim hatırlayamadığım bişi var bu horrmon hapının 30 tableti bitince bir kutusu yAni ondada ara vericem mi böle dr gidemiorum busıralar gidemiycemde ama süreleri geldi hapların bitiminin yoksa sadece doğum kontrol hapını ara verip diğerini hiçö ara vermeden sürekli devam mı edicem her kutu bittiğinde yenisine 1 sene kullanıcam bu iki hapıda dr öle dedi

tekrardan merhaba
bişi daha sorcamda acaba TSH , FSH , LH ,DHEA-S ,Prolaktin tahlillerden bunlardan hangileri adet düzeni ile ilgili. bilgisi olan var mı acaba? merak ettim de???

merhaba arkadaşlar bende 6 ay önce adet düzensizliği ve aşırı kıllanma sebebiyle doktora gittim diane 35 verdi bu ay bitiyo ama sanırım pek etkisini göremedim sadece adet düzene girdi.ayrıca 2 aylık evliyim ve korunmadıgımız halde hamile kalmadım sizce hiç çocuk sahibi olamıcakmıyım:KK50:

merhaba arkadaşlar bende 6 ay önce adet düzensizliği ve aşırı kıllanma sebebiyle doktora gittim diane 35 verdi bu ay bitiyo ama sanırım pek etkisini göremedim sadece adet düzene girdi.ayrıca 2 aylık evliyim ve korunmadıgımız halde hamile kalmadım sizce hiç çocuk sahibi olamıcakmıyım:KK50:
adet düzensizliği şikayetin çözülmüş ,kıllanma sorununa dolaylı yoldan etki edebilir ancak(kıl büyüme süresinin uzaması ,kıl çapında çok düşük seviyede incelme gibi ancak)
2 aylık evli olduğunu yazmışsın ,doktorlar 2 yıl gibi bi süre sonrasında ifertilite tanısı koyabiliyorlar yanılmıyorsam .daha çok yenisin ve birçok tedavi şekli mevcut ,en basiti ovülasyon takibi (tabi erkekte bi sağlık problemi yoksa,kadında overlerde çatlama şikayeti vb olunca bu yöntemle kısa sürede gebe kalabilenlerin sayısı hayli mevcut)
geçmiş olsun

kullanıpta bilenler sorularıma cevap verirse çok memnun olacağım.

-bu ilaç selülite neden oluyor denilmiş,ilacın direkt kendisi mi selülite neden oluyor yoksa aldırdığı kilolar mı?yani ilacı kullanıpta kilosu değişmeyenler sizin de selülit probleminiz var mı?
-diane yi uzun yıllar kullananlar,cildinizde kahverengi lekeler oluştu mu?
-ilacı kullanıpta çok kilo aldım ama bırakınca azimle ve sporla hepsini verebildim diyen var mı?

arkadaşalar benm testesteron yüksek çıkıodu ilaç kullandım düzeldi fakat yılardır tekrarlayan sivilce problemim var roacutan hapı 2 defa kullandım tamamen geçti ama tekrar başladı 27 yaşındayım benle aynı problemi yaşayan varmı sivilceler in sebebi bu mu acaba

X