Tuylenme Sorununa Kokten Cozumu Olan Varmi?

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
19
Puanlar
0
Yer
Ankara
Kizlar Benim Kardesimin Suratinda Tuyler Var Ve Rahatsiz Oluyo Acaba Ondan Kurtulmanin Kolay Bir Yolu Varmi.yani Biliyorum Cozum Lazer Ama Onu Istemio Sizce Evde Yapabilecegimiz Ir Cozum Varmi Lutfen Yardim Edin

ya bu tabelacıların kullanıdğı renkli bantlar varya onnardan bikere yaptınmı bi daha çıkmıo...babam anneme dalga geçmek için ayağına yapıştırmıştı sorra bi baktık o bölge de olmuo tüylenme:D

bildiğim kadar epilasyon oluyor

hangı bantttttttttttttttttttttttt ?

ya bu tabelacıların kullanıdğı renkli bantlar varya onnardan bikere yaptınmı bi daha çıkmıo...babam anneme dalga geçmek için ayağına yapıştırmıştı sorra bi baktık o bölge de olmuo tüylenme:D

valla bende o bantı anlamadım su elektrık bantlarım kı

kızlar burda cizre kömürünün külünü suyla özedikten sonra epilasyon yaptığınız bölgeye sürün yarım saat kadar beklettikten sonra yıkayın dediler ama ben hiç denemedim

Umarım işinize yarar

benim anneannem eskiden külle dayanabildiği kadar yakmış tüyleri şimdi tertemiz bi yaşlı hiç ömrü boyu kıl tüy derdi olmamış tabiki ben yapmadım

:1shok: şu bant olayını anlayan var mı:uhm: ne bantı ya izole bant mı:uhm:

ya banada dün arkadaşım anlattı.. haberlerde göstermişler.. bantları sürüyomuşsun koluna tüyler dökülüyomuş... pek anlamadım ama...

TÜY YOK EDİCİ
BUHARA TÜY YOK EDİCİ YAĞI: Tüy yok edici yağı tamamen bitkiseldir. İçindekiler; hayıt tohumu, kereviz tohumu, adaçayı ve şerbetçi otu bitkilerinin ekstrelerindan elde edilmiş bir bitkisel yağ karışımıdır. Herhangi bir yan etkisi yoktur.

ÖZELLİĞİ:

Cilde yedirilerek kullanılır, istenmeyen tüy ve kılları yok eder. Bir daha çıkmaz.

KULLANILIŞI:

1-) İstenmeyen tüy veya kıllar üzerine günde iki defa yedirilerek sürülür. 3-4 gün sonra istenmeyen tüy veya kıllar elle yolunabilir hale gelir , istenirse bu şekilde veya ağda (v.s.) ile alındıktan sonra iki hafta günde iki defa masaj yapar gibi yedirilerek kullanılır. Kökünden iyi alınmış olan tüy ve kıllar bir daha çıkmaz, ancak kırılmış ve kökünden iyi alynmamış olanlar zayıflayarak tekrar çıkar. Bu şekilde 3-5 seansta tamamen istenmeyen tüy ve kıllardan kurtulursunuz.

2-) İstenmeyen tüyler üzerine günde bir veya iki defa yedirilerek sürülürse, tüyleri hiç almadan kullanılırsa üç ay içersinde yok eder.

arkadaşlar bu ürün hakkında fikri olan var mı?tüyleri tamammen yok ettiğinden bahsetmiş.netten aradım fazla bilgi bulamadım.bana pek güvenilir bişeymiş gibi gelmedi doğrusu.ama gerçekten işe yarıyorsa,çok iyi...

Su Bant Neyin Nesimiz Bir Aciklik Getirseydiniz Bende Merak Ettim Beninde Yuzunde Tuy Problemim Var

tabelacıdanmı bulcaz bandı ayyyyy biri lafı ortaya attı kaçtı:bbo:

biyoder markası ile satılan krem kullanan var mı

Ya bende nette buldum böyle bantlı bişe ama link veremiyorum.. Adı FeelPeel Acısız Epilasyon Seti.. Böle enteresan bişe, tüylere sürüyomuşsun, dökülüyomuş falan filan.. Walla merak ermiyo değilim.. Biraz daha araştırıyım bakalım...

Edit: Walla nette satıştan başka bişe bulamadım :uhm:

o feel peeli benim kuzenim kullandı bi arada ama kalıcı bir çözüm diil,jilet gibi etkisi yani hemen çıkıyo tüyler

yaaa arkadaşım nedir bu bant nerde satılır neyin nesidir bi açıklasan valla büyük sevaba giricen :1yes2:

şu bant olayı da neymiş bende merak ettim.bukadar kolay yol varsa deneyelimde kurtulalım bari.

Back