Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

mrb kızlar bende sonunda alabildim az önce koltuk altını :31: inanılmaz uykum var iyi geceler.
bu arada umarım doğru zamanda almışımdır bi sorun yok dimi. limonlu tuz sürdüm:84: ama geçti :1:
byyyy

bende dün gece tüm vücut temizliğimi yaptım 1 tek tüy bırakmadım :27: :)) ama ben makinayla aldım kollarımda kırıklar var bi kaç güne çıkar onlarıda ara tarihde almayı düşünüyorum olur demi aycangülcüğüm ?

ayrıca çok inanıyorum inşallah bendede azalma olur. :61:

cuma günü regl oldum halbuki ne hevesle baklemiştim günlerce tarih vermeni :( ara tarihleri yarın vericekmişsin onu da bekliyorum hevesle. ara tarihler ne derece etkili?

ya canm ben bişey anlamadım her ayın tarihleri farklımı? bide bu ara tarih ne oluyo onu çözemedim ne anlama geliyr bu tarihte almasak nolur? bende düşünüyorum bu tarihlerde almayı ama iice kayış koptu bende

bende dün gece tüm vücut temizliğimi yaptım 1 tek tüy bırakmadım :27: :)) ama ben makinayla aldım kollarımda kırıklar var bi kaç güne çıkar onlarıda ara tarihde almayı düşünüyorum olur demi aycangülcüğüm ?

ayrıca çok inanıyorum inşallah bendede azalma olur. :61:

olur tabi tatlım :) o tarihleri böyle durumlar için veriyorum..

cuma günü regl oldum halbuki ne hevesle baklemiştim günlerce tarih vermeni :( ara tarihleri yarın vericekmişsin onu da bekliyorum hevesle. ara tarihler ne derece etkili?

onlarda etkili canım.onların dışındaki günlerde yaptığımız epilasyon boşa harcanmış zaman..
10 üzerinden değerlendirecek olursam asıl tarihlere 10 puan veriyorum,ara tarihlere 8 puan veriyorum..diğer günlere simit :))

ya canm ben bişey anlamadım her ayın tarihleri farklımı? bide bu ara tarih ne oluyo onu çözemedim ne anlama geliyr bu tarihte almasak nolur? bende düşünüyorum bu tarihlerde almayı ama iice kayış koptu bende

ay takvimine göre hareket ettiğimiz için her ay farklı oluyor tarihler..
öncelikli verdiğim tarihler kıl köklerini olumsuz etkileyen en güçlü dönemler..
ara tarih dediğimiz ise aslında o günlere alternatif günler..

Dün gece saat 11 de herşeyi bitirdim rahatladım walla şimdi de etkisini bekliyorum bu inançla çıkmazlar artık :9:
aycangül ya şubatın 28 ine yakın bi tarih verecek misin yani 21 değil de 28 olma ihtimali var mı acaba :26: :59:

kuaföre gidemedim diye üzülüodum evdede kendim yapamıorum bu seferde kaçırdım tarihi derken akşam birden ne olursa olsun yapıcam dedim ve ilk defa kendim yaptım evde.hernekadar bacaklarımı tam beceremesemde diğer yerler tertemiz oldu ve bu önemli tarihi kaçırmamış oldum.çok yoruldum ama zor oluomuş evde kendin yapınca :1: aycangülüm çoook teşekkürler.bu ilk denemem ve benim normalde bi haftada çıkmaya başlıo bazen dahada erken.bakalım bukez nolcak sonuçları sizle paylaşmak için sabırsızlanıyorum :66:

Back