Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

yazılanların hepsini okuyamadım ama galiba dün önemli bir tarihti.. ben de dün lazere gittim genital için hem de 1,5 ay gecikmeli ama artık dün tak etti, dedim gidiyim artık ortalıkta böyle pis pis dolanıyorum, iyi ki gitmişim yahu o zaman.. sevindim bak şimdi..
ilk sayfadaki bilgileri okuyunca bir şey hatırladım..
lise yıllarımda, dolunay zamanı denk gelipte ağda yaptığım geceler( ben de gece yapanlardanım tv.nin karşısında herkes yatınca oturur nevaleyi toplar başlardım:) kesinlikle daha az ve daha geç çıkardı, bi de regl olduğumda yaptığımda da geç çıkardı.. bu dolunayın böyle bir etkisinin olduğu belliydi zaten, tevekkeli ben de kendime sorup duruyordm niye böyle diye...

iyi oldu bunları öğrendiğim iyi ;)) tşk ederiz...

aycangülcüm bu ayda tarihlere uydum çk şükür(gerçi temizlendikten hep 1 gün sonraya denk geliyo herlde o yüzden çk faydasını görmyrm)
şimdi görelim mevla neyler,neylerse güzel eyler...umarım bomba haberlerle dönerim.

aycangulcum canım teşekkür ederim bende ara tarihi soracaktım arkadaşlar sormuş bile kalanıda o zamn yaparım inşaallah...:81:
herkes gibi bende çok inançlıyım bu konuda ay çookk farklı bir kavram madden ve manen Rabbim hiç bir şeyi öylesine yaratmadı şüphesiz , perdenin ardını görmek önemli gören göze ne mutlu...
daha önceden duymuştum ayın bu konuda etkisini ama pasif kalmıştım aycangulu tekrar tebrik ediyorum azminden ve araştırmacı ruhundan dolayı :46:
inşaallah tamamen kurtulmak ümidiyle tüylerden iyi akşamlar...:42:

Dün gece saat 11 de herşeyi bitirdim rahatladım walla şimdi de etkisini bekliyorum bu inançla çıkmazlar artık :9:
aycangül ya şubatın 28 ine yakın bi tarih verecek misin yani 21 değil de 28 olma ihtimali var mı acaba :26: :59:

şu an bilemiyorum canım..belki alternatif tarihler o güne gelebilir..
ama şunu da hatırlatayım..şubat sonunda alırsan marttaki tarihe kadar çıkmaz hepsi.ve asıl önemli olan tarihi kaçırmış olursun..
martın hepsinden daha önemli olduğunu daha öncede söylemiştim..

kuaföre gidemedim diye üzülüodum evdede kendim yapamıorum bu seferde kaçırdım tarihi derken akşam birden ne olursa olsun yapıcam dedim ve ilk defa kendim yaptım evde.hernekadar bacaklarımı tam beceremesemde diğer yerler tertemiz oldu ve bu önemli tarihi kaçırmamış oldum.çok yoruldum ama zor oluomuş evde kendin yapınca :1: aycangülüm çoook teşekkürler.bu ilk denemem ve benim normalde bi haftada çıkmaya başlıo bazen dahada erken.bakalım bukez nolcak sonuçları sizle paylaşmak için sabırsızlanıyorum :66:

inşallah güzel haberler paylaşırsın canım :)

yazılanların hepsini okuyamadım ama galiba dün önemli bir tarihti.. ben de dün lazere gittim genital için hem de 1,5 ay gecikmeli ama artık dün tak etti, dedim gidiyim artık ortalıkta böyle pis pis dolanıyorum, iyi ki gitmişim yahu o zaman.. sevindim bak şimdi..
ilk sayfadaki bilgileri okuyunca bir şey hatırladım..
lise yıllarımda, dolunay zamanı denk gelipte ağda yaptığım geceler( ben de gece yapanlardanım tv.nin karşısında herkes yatınca oturur nevaleyi toplar başlardım:) kesinlikle daha az ve daha geç çıkardı, bi de regl olduğumda yaptığımda da geç çıkardı.. bu dolunayın böyle bir etkisinin olduğu belliydi zaten, tevekkeli ben de kendime sorup duruyordm niye böyle diye...

iyi oldu bunları öğrendiğim iyi ;)) tşk ederiz...

şanslısın demek ki..sonuçları paylaşmanı bekliyoruz :)

aycangülcüm bu ayda tarihlere uydum çk şükür(gerçi temizlendikten hep 1 gün sonraya denk geliyo herlde o yüzden çk faydasını görmyrm)
şimdi görelim mevla neyler,neylerse güzel eyler...umarım bomba haberlerle dönerim.

inşallah canım..
bende hep regl oluyorum üstüne..
pazar misafir falan gelir diye cumartesiden almıştım bende.iyi ki öyle yapmışım.
pazar günü regl oldum..
inşallah çabuk çıkmaz..

aycangulcum canım teşekkür ederim bende ara tarihi soracaktım arkadaşlar sormuş bile kalanıda o zamn yaparım inşaallah...:81:
herkes gibi bende çok inançlıyım bu konuda ay çookk farklı bir kavram madden ve manen Rabbim hiç bir şeyi öylesine yaratmadı şüphesiz , perdenin ardını görmek önemli gören göze ne mutlu...
daha önceden duymuştum ayın bu konuda etkisini ama pasif kalmıştım aycangulu tekrar tebrik ediyorum azminden ve araştırmacı ruhundan dolayı :46:
inşaallah tamamen kurtulmak ümidiyle tüylerden iyi akşamlar...:42:

teşekkür ederim canım :)

Merhaba ben bu konuyu daha önce hiç okumamıştım ama tesadüfen cumartesi akşam yapmıştım ben de agdamı. Madem öyle başlamısım devam edeyim ben de diye düşündüm bundan sonra tarihlerinizi takip edecem, sonuçları iletirim ama baya bi okudum tuz-limon bişeyler daha yazıyor onun acıklamasını bulamadım bilen anlatabilir mi? Teşekkürler şimdiden

Merhaba ben bu konuyu daha önce hiç okumamıştım ama tesadüfen cumartesi akşam yapmıştım ben de agdamı. Madem öyle başlamısım devam edeyim ben de diye düşündüm bundan sonra tarihlerinizi takip edecem, sonuçları iletirim ama baya bi okudum tuz-limon bişeyler daha yazıyor onun acıklamasını bulamadım bilen anlatabilir mi? Teşekkürler şimdiden

öncelikle hoşgeldin aramıza :)
onu ben tavsiye etmediğim için açıklaması yok canım..
arkadaşlardan bazıları uyguluyormuş zaten..
sakıncası yok ama.hatta özellikle tuzun tavsiye ettiğim günlerde büyük etkisi olur.
birde arkadaşlardan duyduğum kadarıyla su değirmemek gerekiyormuş ağdadan sonra..kuaförler söylüyormuş..sebebini bilmiyorum.böyle birşey uygulamıyorum da ayrıca.
ama bu düşündeki arkadaşların tuzu suyla değil limonla eritmesi çok daha iyi.en azından psikolojik olarak daha rahat,endişesiz olurlar.bu da daha az stres demek..
alınan bölgeye su değmemesinin şöyle bir faydası var yalnız..gözenekler açık olduğu için mikroba açık oluyor 24 saat.iğneli epilasyona gittiğim dönemde seher hanım da beni tembihlerdi ve uyardım bu kurala..tedbir olsun derdi..annesinede yapıyordu bunu ve annesi namaz kıldığı için bu kurala uyamıyordu mesela..dediğim gibi tedbir..

Son düzenleme:
şu an bilemiyorum canım..belki alternatif tarihler o güne gelebilir..
ama şunu da hatırlatayım..şubat sonunda alırsan marttaki tarihe kadar çıkmaz hepsi.ve asıl önemli olan tarihi kaçırmış olursun..
martın hepsinden daha önemli olduğunu daha öncede söylemiştim..

hımmm tamam teşekür ederim o zaman izindeyiz :9:

Aycangül (ve diğer arkadaslar) hosbuldum. Okudum diğer topic i de senin verdiğin tarihlerde ve tuz-limon da uygulayarak böyle birleşik şekilde yapmaya çalışacam, bakalım ne olacak. HAtta üstüne bi de tüm vucüt bölgelerim aynı zamanda epilasyon ihtiyacı hissetmediği için epilasyon gerektiğinde farklı tarihleri hep verdiğin dolunay tarihi/ verdiğin alternatif tarih ve en kötü ihtimalle de kendi adet bitim tarihime denk getirip yapıcam. Gördüğünün gibi cok pis kafayı takmış durumdayım bu konuya çünkü hiç kendine bakmayan bi hatundum hep iş -hep okul, şimdi elim boş, gönlüm hoş, mevsim de kış tam zamanı.. İnşallah işime yarar da yazarım buraya da.
Bu arada biyologum ben herhalde su meselesi kıl köklerinin beslenmemesi içindir literatür de araştıracam onu da yazarım.

Back