Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

teşekkür ederiim, sanada kolay gelsin :)

inşallah sayende çabuk kurtuluruz şu tüylerden.. bacaklarımda 3. uygulamam oldu sanırım, çok hafif seyrelme var gibi ama çokta belli olmuyo, yurttayken jilette kullandığım için maşallahım vardı benim :)) inşalah bu sefer daha az çıkarlar :)

daha yeni bitti,
ilk uygulamam,
çok inanıyorum etkili olacağına o kadar inanıyorum ki tarihler ve inancımın etkisiyle bakarsınız bir seferde bile yarıya indirebilirim:))

arkadaşlar tüyleri aldıktan hemen sonra mı tuzlu su uyguluyorsunuz yapanlar yardımcı olabilir mi:26:

benim de işlem tamam:))gece1.15 kaş bıyık.bugün gündüz de diğer yerler.heran adet olabilirim diye akşama bırakmadım.Bir de bacaklarımı limon tuz yapıp bi güzel streçledim.7 saat bekledim.Daha ne olsun :)))

Rapor veriyoruz madem bende yazayım :9:
Bende dün gece artık beklemeye tahammülüm kalmayan kaş vs.yi hallettim
01:15 itibariyle harekete geçtim
Aslında şimdi bacak fln yapmam lazım ama üşeniyorum (Aaaaa ne ayııııp Bu gün üşenilirmi hiç:30: )

benim de işlem tamam:))gece1.15 kaş bıyık.bugün gündüz de diğer yerler.heran adet olabilirim diye akşama bırakmadım.Bir de bacaklarımı limon tuz yapıp bi güzel streçledim.7 saat bekledim.Daha ne olsun :)))

ne olsun bebeğim..tabi ki şifa olsun :))

sana da şifa olsun canım.herkese şifa olsun.bu topikte senin öncülüğünde baya bir savaş açtık tüylerimize.Galip gelen biz olucaz :))

kesinlikle canım..
biraz sabır,disiplin ve istikrarla..
önümüzdeki yıl kimbilir neler konuşucaz,paylaşıcaz burada..yeni gelen arkadaşlarımıza heyecanla anlatıcaz bu savaşın sonucunu :)
bana inandığınız,katıldığınız için de çok teşekkür ederim sizlere :71:

Son düzenleme:
kızlar siz emla krem kullanıyor musunuz, ben beceremedim bende işe yaramadı siz nasıl yapıyorsunuz ?:58:
malesef ben tam bitiremedim,devamı yarına kaldı :14:
keşke kuaföre gitseydim..

Son düzenleme:
kızlar siz emle krem kullanıyor musunuz, ben beceremedim bende işe yaramadı siz nasıl yapıyorsunuz ?:58:
malesef ben tam bitiremedim,devamı yarına kaldı :14:

ben hiç kullanmadım. Fakat emla ile ilgili bir başlık var orda kullananlar ayrıntılı anlatmış. yardımcı olabilir sanırım. hava almamsı gerekiyormuş sürdükten sonra

o topiğe daha önce uğramıştım, hatırlattığınız için sağolun kızlar..
üff ben bikini bölgesini beceremiyorum ya :(((
inşallah azalsın da bir daha almak zorunda kalmiyim :D

Son düzenleme:

ben de hiç beceremiyorum. onun için güzellik salonuna gidiyorum.
Bu ay yöntemi hemen etkisini gösterdi. Yıllardır jilet kullanırdım. Fakat Aycangülün verdiği tarihi ilk uygulayışımda bile yumuşak ve cılız çıkmaya başladılar

bende çok zorlanıyorum ama azaldıkça daha rahat oluyor emin ol :)
ve daha az acı veriyor..
hatta bu akşam ben acısını hiç hissetmedim desem yeridir..hatta şimdi düşündüm acıyıp acımadığını :)

ben de hiç beceremiyorum. onun için güzellik salonuna gidiyorum.
Bu ay yöntemi hemen etkisini gösterdi. Yıllardır jilet kullanırdım. Fakat Aycangülün verdiği tarihi ilk uygulayışımda bile yumuşak ve cılız çıkmaya başladılar

çok sevindim ayşeciğim:)
maşallah, her konuda faydasını görüyorsun :nazar:
yazdıkça çok mutlu oluyorum :)

çok sevindim ayşeciğim:)
maşallah, her konuda faydasını görüyorsun :nazar:
yazdıkça çok mutlu oluyorum :)

Kesinlikle. İyi ki varsın. İyi ki tanımışım seni. Meğer ben ay hatunu imişim de haberim yokmuş.
farkında olmadan ne kadar da etkileniyormuşuz.

Back