Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

18-21 şubat arası olur tatlım..

ya şaka gibi ben hep regl olmuş olucam verdiğin tarihlerde galiba :84::84::84: ama genital hariç diğer bölgeler için bu ay bende uyguladım ilk uygulamam umarım işe yarar. aycangül senin bundan hiç bi çıkarın olmadığı halde bu kadar insana bunu anlatıyosun sorularına cevap veriyosun sana o bu yüzden herkes adına kocamaaaaaaaaan teşekkürlerimi iletiyorum :71:

merhaba.ben su limon tuz olayina inanmiyorum ...cunku gecen senelerde ve gecen dolunayda tuyleri aldiktan sonra liom suyu surdum...ve bekledigimden cok erken ciktilar...bunu tecrube etttim..cunku onceki zamanlardada denedigimde boyle olmustu...en son dolunayin etkisiyle daha iyi etki edecegini dusunerek uyguladim ama sonuc,husaran tabiki...bel ki kisiye gore degisiyordur bilemiyorum simdi..ama ben kesinlikle etkiseine inanmiyorum..hatta yikanmak daha masum diyebilirim..cunku ben hep tuyleri aldiktan sonra yikanirim,o zamanlar bile gec cikmisti....

Aycangül (ve diğer arkadaslar) hosbuldum. Okudum diğer topic i de senin verdiğin tarihlerde ve tuz-limon da uygulayarak böyle birleşik şekilde yapmaya çalışacam, bakalım ne olacak. HAtta üstüne bi de tüm vucüt bölgelerim aynı zamanda epilasyon ihtiyacı hissetmediği için epilasyon gerektiğinde farklı tarihleri hep verdiğin dolunay tarihi/ verdiğin alternatif tarih ve en kötü ihtimalle de kendi adet bitim tarihime denk getirip yapıcam. Gördüğünün gibi cok pis kafayı takmış durumdayım bu konuya çünkü hiç kendine bakmayan bi hatundum hep iş -hep okul, şimdi elim boş, gönlüm hoş, mevsim de kış tam zamanı.. İnşallah işime yarar da yazarım buraya da.
Bu arada biyologum ben herhalde su meselesi kıl köklerinin beslenmemesi içindir literatür de araştıracam onu da yazarım.

inşalah canım ..
bizimlede paylaşırsın hep birlikte mutlu oluruz :)
ayrıca su konusuyla ilgili haberlerini bekliyoruz..

ya şaka gibi ben hep regl olmuş olucam verdiğin tarihlerde galiba :84::84::84: ama genital hariç diğer bölgeler için bu ay bende uyguladım ilk uygulamam umarım işe yarar. aycangül senin bundan hiç bi çıkarın olmadığı halde bu kadar insana bunu anlatıyosun sorularına cevap veriyosun sana o bu yüzden herkes adına kocamaaaaaaaaan teşekkürlerimi iletiyorum :71:

bende tatlım.malesef..bu ay bir günle yakaladım tarihi..
allahtan tembellik yapıp pazara bırakmadım..

ayrıca senin kocamannnnn teşekkürünü yerim :)))

mutlu olalım hepimiz,bir olmayı yaşayalım..önemli olan bu :)

merhaba.ben su limon tuz olayina inanmiyorum ...cunku gecen senelerde ve gecen dolunayda tuyleri aldiktan sonra liom suyu surdum...ve bekledigimden cok erken ciktilar...bunu tecrube etttim..cunku onceki zamanlardada denedigimde boyle olmustu...en son dolunayin etkisiyle daha iyi etki edecegini dusunerek uyguladim ama sonuc,husaran tabiki...bel ki kisiye gore degisiyordur bilemiyorum simdi..ama ben kesinlikle etkiseine inanmiyorum..hatta yikanmak daha masum diyebilirim..cunku ben hep tuyleri aldiktan sonra yikanirim,o zamanlar bile gec cikmisti....

limon vitamin deposu royemciğim :)
ama birçok arkadaş fayası olduğunu söylüyor.

veeee sonuçları paylaşıorummmmmmm:) c.tesi akşamı dudak üstümü aldım iple. normalde 2 en fazla 3günde çıkmaya başlardı bugün 5.gün ve daha hiç bişi yokkkkk:62: pazar akşamıda o bölgemi koltuk altımı ve yarım yamalakta olsa bacaklarımı aldım şimdi koltuk altı ve orayı gözlemliyorum.bihaftada çıkardı merakla bekliorum nolcak diye.sonucu tekrar paylaşıcam..çok mutluyum umarım dahada etkisini görürüm.yaa üstelik bu ilk denemem.bugün 4.gün umarım bi hafta sonunda çıkmaz.teşekkürler aycangülümm seni çooook seviyorummmm :66:

veeee sonuçları paylaşıorummmmmmm:) c.tesi akşamı dudak üstümü aldım iple. normalde 2 en fazla 3günde çıkmaya başlardı bugün 5.gün ve daha hiç bişi yokkkkk:62: pazar akşamıda o bölgemi koltuk altımı ve yarım yamalakta olsa bacaklarımı aldım şimdi koltuk altı ve orayı gözlemliyorum.bihaftada çıkardı merakla bekliorum nolcak diye.sonucu tekrar paylaşıcam..çok mutluyum umarım dahada etkisini görürüm.yaa üstelik bu ilk denemem.bugün 4.gün umarım bi hafta sonunda çıkmaz.teşekkürler aycangülümm seni çooook seviyorummmm :66:

çok sevindim canım:)
ama çok erken değil mi daha,biraz daha bekle bakalım..

Uygulayacagim, bir sey kaybetmem herhalde :8: Zaten uzun zamandir almiyordum bacaklarimi. Koltuk altlarimi yeni aldim sayilir o tarihte tekrar alsam olur mu?

Aa simdi farkettim 24ünde almisim koltukaltlarimi, etki eder mi ki acaba? :52:

tabi ki birşey kaybetmezsin tatlım.tüylerin hariç :)
24 ü etkilemez..
uzun zamandır almıyorum diyorsun..acelen yoksa şubatın 18 ini bekle.
o kadar bekleyemem diyorsan 31 ocağı kullan ilk olarak.sonra verdiğim takvime uymaya çalışırsın..

rastladıgım en ilginc topikti diyebilirim baktım baktım anlayamadım yani burclarla tuylerin alakası ı varmıs canım biraz detaylı anlatabilir misin acaba

Kızlar ney bu işin aslı anlamadım ben ya ?Biri açıklasın bana :)

ya şimdi aycangül arkadaşımız biraz araştırma yapmış ve ayın belli dönemlerinin kıl tüy köklerine olumsuz etkili olduğunu öğrenmiş. biz bu zamanlarda epilasyon yapıyoruz. bu zamanda kıl oluşması yavaş olduğu için sanırsam daha geç çıkma azalma oluyomuş. yani denenmeye değer ekstra bi masrafı yok zaten ayda bir almak zorunda olduğumuz tüyleri aycangülün söylediği tarihlerde alıyoruz hepsi bu. benimde bu ilk denemem. aycangül gelene kadar kısa bi açıklama yapiim dedim :71:

3 ay kadar önce okumuştum ve uygulamaya başlamıştım

Bacaklarım hariç koltuk altı ve pakette baya bi tüy sorunum vardı

ilk önce dolunayda aldım sonra az az çıkanları yeni ay girmeden aldım

bu şekilde neredeyse 15 günde bir aldım şu an ise neredeyse 20-25 gün kadar oluyor sanırım dokunmayalı

bacaklarımdaki tüylerin 3 de 2 yok oldu koltukaltı ve paket bölgesinde ise yarı yarıya azalma ve incelme var önceki kadar sert ve inatcı değilller

:kkk:ekstabir masraf etmeden tüylerden kurtulmamın en güzel yolu ......

kızlar kısacası şöyle oluyor tüylerin olduğu yerler zamanla köseleşiyor en doğru açıklama budur herhalde bende faydasını çok gördüm artık problem etmiyorum kendime aycangüle sonsuz teşekkürler yeni başlayanlar içinde bence ciddiye alın ve uygulayın faydasını görüceksiniz

Back