Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangülcüm dün dudak üstü için çok sıkışmama rağmen almadım dayandım hayıııııır ben cumartesi akşam alcam o kadar bekledin iki gün daha sabret dedm zar zor dayandım :1: ben inanıyorum umarım inanan herkeste ilk seferden itibaren etkisini hisseder.Teşekkürler aycangül :71:

aferin sana..irade diye buna denir..dudak üstünü bekletebilmekte cesarettir ayrıca :)
karşılığını alırsın umarım canım..:54:

Aycangül,

Bende bu gce yarısı mı aliim yoksa pazar akşammı aliim kararsız kaldım. Reglim dün bitti, pazara kadar beklesem daha mı ii olur, ama sabırsızlanıyorumda...Cumartesi gecesi de eğlenmeye çıkıcam.

Bir de bu tuzu sorucam çok mu etkili, ben karınca yumurtasından baya fayda görüyorum aslında

Aycangül,

Bende bu gce yarısı mı aliim yoksa pazar akşammı aliim kararsız kaldım. Reglim dün bitti, pazara kadar beklesem daha mı ii olur, ama sabırsızlanıyorumda...Cumartesi gecesi de eğlenmeye çıkıcam.

Bir de bu tuzu sorucam çok mu etkili, ben karınca yumurtasından baya fayda görüyorum aslında

pazar günü alabilirsin rahat rahat..yada eğlence dönüşü..

aferin sana..irade diye buna denir..dudak üstünü bekletebilmekte cesarettir ayrıca :)
karşılığını alırsın umarım canım..:54:

Teşekkürlerr eee sana güveniyorum canım o kadar araştırma yapmışsın ki etkilendim açıkçası bü yüzden dayandım.:9:

kızlar gözümüz aydın:)
bekledik bekledik sonunda geldi vakit :)
şimdiden kolay gelsin hepimize:)

arkadaşlar ben kaş-bıyık olayını hallettim..( ben akşamları detayları göremiyorum da :)))

akşam da diğer yerleri alıyorum inşallah.. ( bu akşam daha etkili olduğu için değil,yarın bir aksilik çıkar da yapamam diye aldığım tedbir)

randevumu aldım, bu sefer kendimi profesyönel ellere bırakıyorum. çünkü hep yarım kalmaktan kalanları jiletlemek zorunda kalıyorum. bakalım bu sefer daha çok işe yarayacak gibi. benim bacaklarımda bazı kısımlar çıkmamaya başladı ki 4 dolunaydır yapıyorum, hiç ara tarihlerde yapmadım. bacaklarımın 6da 1i artık çıkmıyor. teşekkürler Aycangül:66:

randevumu aldım, bu sefer kendimi profesyönel ellere bırakıyorum. çünkü hep yarım kalmaktan kalanları jiletlemek zorunda kalıyorum. bakalım bu sefer daha çok işe yarayacak gibi. benim bacaklarımda bazı kısımlar çıkmamaya başladı ki 4 dolunaydır yapıyorum, hiç ara tarihlerde yapmadım. bacaklarımın 6da 1i artık çıkmıyor. teşekkürler Aycangül:66:

rica ederim filemeciğim..çok sevindim senin adına..
bundan sonra verdiğim tarihlerde uygularsan daha da hızlanır sonuçlar..

bende bacak ve malum yer bitti akşam alamıyorum mecburen gündüz yaptırdım şimdide kaş bıyık olayına giricem şükür bu ayıda atlattık darısı öbür aylara yapmayanlara kolay gelsin

bende bacak ve malum yer bitti akşam alamıyorum mecburen gündüz yaptırdım şimdide kaş bıyık olayına giricem şükür bu ayıda atlattık darısı öbür aylara yapmayanlara kolay gelsin

teşekkürleerr:)
hayırlı uğurlu olsun :))
bu arada sana bir iki link atacağım..
bu konuyla ilgili değil ama ilgini çekeceğini düşünüyorum :)

Son düzenleme:
yaa ben kuaföre gidemicem bugün hala işteyim çünkü ve çıkana kadar kapanıyo:( kendimde yapamıorum ama bugünü kaçırmıcam inat ettim kendim alıcam evde.bakalım becerebilicekmiyim :59:

iğneli epilasyondan geldim bende şimdi.. bacaklarımıda sabah hallettim sonra gelen giden olur vs diye hemen bitsin istedim, gece çok uykum vardı alamadım ondan sabaha kaldı :)))

Back