Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

kızlar gerçekten moral oluyor son yazlılanlara bakınca etki ilk seferde fark ediliyor demekki :53: çok pis gaza geldim :66:
yaza pürüzsüz gireriz umarım mis gibi ohhh:12:

hoşgeldin canım sende :)

ayın etkilerini öğrendiğimden beri bu konular hakkında araştırma yapmaya başladım..sonra konuyla ilgili kitap,makale birçok şey okudum..fakat tüylerle ilgili hiç bir bilgiye rastlamadım..sadece bilinen birşey olan "dolunayı görmeden tüylerini alma" bilgisi vardı elimde.. bunu da çevremden duymuştum..
ve eğer bu kadar etkileniyorsak,bütün vücudumuzu,hatta organlarımızı etkiliyorsa tüyleride etkilediği kesindi.bu düşünce itti aslında beni araştırma yapmaya..
önce elimdeki kitabın yazarına mail attım aslında..o da hemen yanıtladı sağolsun.cilt bakımı yapılabilen günde tüylerin alınabileceğini yazdı.ama bu beni tatmin etmedi..yeteri kadar içime sinmedi..daha kesin daha etkili birşey olmalıydı..başta,etkilerini öğrendikçe dolunaya kesin olarak bakmaya başladım..ama zaman içerisinde daha farklı fikirler oluştu bende..bu arada sürekli denedim ve sonuçlarını değerlendirdim..bunu uygulayan arkadaşlarımın souçlarını da göz önünde bulundurdum tabi..bu anlamda bana katkısı olan tüm arkadaşlarımada teşekkür borçluyum..
çok uzatmayayım..sonunda bu noktaya geldi..şu an eminim.."daha fazlası olmalı" duygusuda kayboldu artık.çünkü sonuna geldiğimden neredeyse eminim..aldığım sonuç,arkadaşlarımın aldığı sonuçlarda bunu gösteriyor ..
sonuç olarak:
hepimize hayırlı olsun arkadaşlar,güle güle kullanın :)

REGLİME sadece 1 gün kalmasına rağmen yani çoooooook acıyacağını bilmeme rağmen geçen ay bu yöntemi uguladım ve sonuç gerçekten inanılmazzzzzzzzz . . .
hemde tek seferde . sinsi sinsi :16: takip ediyordum seni aycangülcüm ama uygulama yapmadan yorum yapmak istemedim .

bi de .araştırmaya devam ettikçe daha önemli tarihler keşfettim ve asıl,ani etkiyi kasımdan bu yana gördüm.. demişsin ...
bunu açar mısın ?

canım öncelikle çok sevindim etkisini görmene..ve 1 gün sonra regl olmana rağmen bunu yaşamana..
aynısı bendede olduğu için şaşırmadım tabi buna..
diğer sorun için özür dileyerek daha önceki mesajımdan alıntı yapıyorum..
her ay sonuçları bekliyoruz tatlım :)

1 haftadır yazılanları okuyamadım eşimi iş için libyaya gönderdim çok üzgünüm evimde yalnız oturup yazdıklarınızı okudum
tarihlerde gelmiş ben akşam alamıyorum gündüz kuaföre gidiyorum ciddi sonuç alanlardan biri olarak ağdaya gitmek için 15-20 gün daha bekleyebilirdim o kadar kısa yani tüylerim adetim de bitti sayılır yine çok güzel bir tarih geldi bana adet sonrası ağda ve uygun tarihte gelince benim tüyler çıkmayı unutuyo arkadaşlar kesin deneyin pişman olmayacaksınız

ayşeciğim allah kavuştursun..
benim kardeşimde romanyada..belki o da libyaya veya gürcistana geçebilir..
oturur bekleriz birlikte :)
ayrıca bu yazdıkların için teşekkür ediyorum.diğer yazan arkadaşlara da tabi.
bu yöntemi denemeyi düşünenler için bunları yazmanız çok önemli..
ben ne kadar yazsamda konu sahibi olduğum için sizinki kadar etkili olmaz..
tekrar teşekkürler canım :)

aycangül'cüm sorularımız hiç bitmiyor ama ben bu tarihlerde adet olucam.bacağımdaki tüyleri adetliyken almak istiyorum(acıması benim için önemli değil) Adetliyken almak tüyleri çoğaltırmı? hormonlar üst seviyede olduğundan adetliyken alınırsa hızlı uzar diye duymuştum.ara tarih vereceksin sonra ama en azından bacağımı bu tarihte alsam dahamı etkili olur?sorun sadece acımasıysa ben de bu tarihi değerlendirmek istiyorum.ne yapmalıyım bilemedim. yoksa ara tarihi mi beklemeliyim?

selam arkadaşlar uzun zamandır takip ediyordum forumu ama yazıların hepsini okuyamadım .... bu ay bende deneyim bakalım ama kafam karıştı bu ay hengi tarihte uyguluycam anlamadım bana acil yazarsanız sevinirim

ayşeciğim allah kavuştursun..
benim kardeşimde romanyada..belki o da libyaya veya gürcistana geçebilir..
oturur bekleriz birlikte :)
ayrıca bu yazdıkların için teşekkür ediyorum.diğer yazan arkadaşlara da tabi.
bu yöntemi denemeyi düşünenler için bunları yazmanız çok önemli..
ben ne kadar yazsamda konu sahibi olduğum için sizinki kadar etkili olmaz..
tekrar teşekkürler canım :)

saol tatlım inş. sağlıklı gelsinlerde bekleriz ne yapalım kardeşin inşaat işi mi yapıyo
ben sana teşekkür ederim bize çok yardımcı oldun

canım öncelikle çok sevindim etkisini görmene..ve 1 gün sonra regl olmana rağmen bunu yaşamana..
aynısı bendede olduğu için şaşırmadım tabi buna..
diğer sorun için özür dileyerek daha önceki mesajımdan alıntı yapıyorum..
her ay sonuçları bekliyoruz tatlım :)

cnm ben tüm yorumlarını ve konuya verilen cevapları okudum . . .
benim sorum şu ;

bu ay dolunayı kullanmayacağız ya, bunun nedeni nedir ?
yani daha farklı ve daha önemli bazı saptamalar yaptığından bahsetmişsin . . . dolunayı biliyoruz bizi bu ay dolunay dışında uygulama yaptıracak olan bulgular neler ?
bunu bilmek istedim . . .

ps: her ay kesinlikle paylaşım yapacağım :16:

selam arkadaşlar uzun zamandır takip ediyordum forumu ama yazıların hepsini okuyamadım .... bu ay bende deneyim bakalım ama kafam karıştı bu ay hengi tarihte uyguluycam anlamadım bana acil yazarsanız sevinirim

canım tarihleri aycangul sağolsun 1. sayfaya yazmış oradan bakabilirsin canımcım kolay gelsin şimdiden :34:

bende ilk defa denemek istiyorum.22 gece yazmışsınız ya o cumadan cumartesiye geçen gecemi cumartesiden pazaramı.cumartesi doğumgünümde belki bana milat olur :65:

bende ilk defa denemek istiyorum.22 gece yazmışsınız ya o cumadan cumartesiye geçen gecemi cumartesiden pazaramı.cumartesi doğumgünümde belki bana milat olur :65:

cumadan cumartesiye geçen gün canım

ben tam saat verdim ama başka bir ifadeyle şöyle:
bu cumartesi ve pazar günü epilasyon yapıyoruz..ve imkanımız varsa akşam yapıyoruz.
daha basit oldu sanırım :)

ama tam saatinide vermek istedim.çünkü cumartesi gündüz nikah vs gibi işi olanlar geceden yapma imkanları olduğunu bilmeliler..

aycangül'cüm sorularımız hiç bitmiyor ama ben bu tarihlerde adet olucam.bacağımdaki tüyleri adetliyken almak istiyorum(acıması benim için önemli değil) Adetliyken almak tüyleri çoğaltırmı? hormonlar üst seviyede olduğundan adetliyken alınırsa hızlı uzar diye duymuştum.ara tarih vereceksin sonra ama en azından bacağımı bu tarihte alsam dahamı etkili olur?sorun sadece acımasıysa ben de bu tarihi değerlendirmek istiyorum.ne yapmalıyım bilemedim. yoksa ara tarihi mi beklemeliyim?

aslında o dönemde alınmaması gerekir diye duyarım hep..
ama bunu bir doktora danışmak lazım..
ben yapmadım mı hiç.. yaptım..bacaklarıma,dudak üstüne ve kaşa..
ama bu yapılabilir anlamına gelmez tabi !..çok sıkıştığım ve mecbur kaldığım için yaptım..
o yüzden yap yada yapma demek istemiyorum tatlım..
istersen ara tarihleri bekle bu seferlik..
yine de dedim bak :))

saol tatlım inş. sağlıklı gelsinlerde bekleriz ne yapalım kardeşin inşaat işi mi yapıyo
ben sana teşekkür ederim bize çok yardımcı oldun

rica ederim ayşeciğim..
evet kardeşimde inşaat şirketinde..
üç yıldır bükreşte..
farklı ülkelerden de iş alıyorlar ..belki işin başında gider,sonra tekrar bükreşe döner. belki de iş bitene kadar kalır..belki hiç gitmez :)) bende merakla bekliyorum :)

teşekkürler canım.büyük güne çok az kaldı:))Henüz adet olmadım.inşallah bu tarihi kaçırmıycam.bizi tüysüz günler bekliyor sayende...

cnm ben tüm yorumlarını ve konuya verilen cevapları okudum . . .
benim sorum şu ;

bu ay dolunayı kullanmayacağız ya, bunun nedeni nedir ?
yani daha farklı ve daha önemli bazı saptamalar yaptığından bahsetmişsin . . . dolunayı biliyoruz bizi bu ay dolunay dışında uygulama yaptıracak olan bulgular neler ?
bunu bilmek istedim . . .

ps: her ay kesinlikle paylaşım yapacağım :16:

pardon tatlım..şimdi anladım ne sormak istediğini..

o zaman bu dolunay üzerinden örnekleyim dediğin gibi..

bu ay dolunay aslan burcunda gerçekleşti.. mesela ben aslan burcunu saç uzatmak için yaptığınız bakımlar için tavsiye ediyorum !
bitkilerden örneklersek aslan burcu bitkinin meyvesini temsil eden bir burçtur.aynı şekilde yaprakları,çiçekleri ve kökleri temsil eden günler vardır..
şimdii..dolunay sözkonusu burcun özelliğini çok yoğun olarak yansıttacağına göre,buna göre kullanmak lazım..
yani bu dolunay tüy köklerinde etkili olmaz.
ama dolunay boğa burcu gibi kökleri temsil eden bir burçta gerçekleşseydi.o zaman dolunayda almanızı tavsiye ederdim..
yanıtını alamadığın birşey varsa tekrar yazarsın tatlım..
geç saatte girince çok detaylı yazamayabiliyorum çünkü :)

teşekkürler canım.büyük güne çok az kaldı:))Henüz adet olmadım.inşallah bu tarihi kaçırmıycam.bizi tüysüz günler bekliyor sayende...

rica ederim canım..
az kaldı hakikaten :)
hayatımda ilk kez bu dönemde ağda için gün sayıyorum :)
dudak üstünü gözüme girene kada,r tamamen unutuyorum zaten :)
bende regl olursam diye korkuyorum..
bu ara düzensizleşti iyice..geç kalmıyor ama erken regl oluyorum..
aslında bende pazara bırakmasam daha iyi olur..

pardon tatlım..şimdi anladım ne sormak istediğini..

o zaman bu dolunay üzerinden örnekleyim dediğin gibi..

bu ay dolunay aslan burcunda gerçekleşti.. mesela ben aslan burcunu saç uzatmak için yaptığınız bakımlar için tavsiye ediyorum !
bitkilerden örneklersek aslan burcu bitkinin meyvesini temsil eden bir burçtur.aynı şekilde yaprakları,çiçekleri ve kökleri temsil eden günler vardır..
şimdii..dolunay sözkonusu burcun özelliğini çok yoğun olarak yansıttacağına göre,buna göre kullanmak lazım..
yani bu dolunay tüy köklerinde etkili olmaz.
ama dolunay boğa burcu gibi kökleri temsil eden bir burçta gerçekleşseydi.o zaman dolunayda almanızı tavsiye ederdim..
yanıtını alamadığın birşey varsa tekrar yazarsın tatlım..
geç saatte girince çok detaylı yazamayabiliyorum çünkü :)

anladım cnm çok güzel ifade etmişsin . . .:61:
sadece dolunay değil dolunayda etkin olan burca göre belirliyorsun tarihleri :69:
kaptım =)

:61:

bencede cok sacma, ben evde aldırıyorum utananlar ıcın eve gelen kısıler var yurt dısındada bu ısı yapmıs profesyonel ınsan, ınsan kuaforde hem cınsının karsısında utanıyor fakat benım aldırdıgım bır bey var ısını cok guzel yapıyor ayrıca lımon ve tuzu kendı yapıyor yumusacık mukemmel oluyor.:ayrıca elıt bır tabakayada hızmet verdıgını soyluyor.eve takım cantasıyla gelıyor arkadasım bıle beyaz esya servısı geldı sanıyor.

aycangülcüm dün dudak üstü için çok sıkışmama rağmen almadım dayandım hayıııııır ben cumartesi akşam alcam o kadar bekledin iki gün daha sabret dedm zar zor dayandım :1: ben inanıyorum umarım inanan herkeste ilk seferden itibaren etkisini hisseder.Teşekkürler aycangül :71:

Back